Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Pirelli Scorpion All Terrain Plus

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Pirelli
Seizoen:
All Season banden
Aantal:
133 / st.
Kopen

Pirelli Scorpion All Terrain Plus beschrijving

Pirelli Scorpion All Terrain Plus is een nieuwigheid van de Italianse expert van de premium klasse banden. Banden met de markering AT+ zijn de innovatieve oplossing die de gulden middenweg tussen All Terrain (AT), en Mud Terrain (MT) vormt.Het model garandeert maximale prestaties onder moeilijke omstandigheden zoals: modder, zand, stenen en verzorgt de betere tractie op het drassige terrein dan traditionele AT banden. Bij het rijden op asfalt wordt het model toch door zijn stillere werk en lagere rolweerstand dan conventionele MT modellen gekenmerkt. Dit compromis werd bereikt door de geavanceerde constructie van het loopvlak en de geoptimaliseerde rubbersamenstelling.


Wat meer, de markering 3PMSF (berg met daarin een sneeuwvlok), geplaatst op de zijwand, informeert ons dat de banden ook op sneeuw uitstekend zullen presteren, hun grip en de controle over de auto wordt behouden.


Het agressieve design geeft de banden een scherp, dynamisch karakter. Esthetische waarden worden steeds belangrijker voor bestuurders en Pirelli Scorpion All Terrain Plus zal je op dit gebied niet teleurstellen. De banden zullen het uitstekende uiterlijk van grotere auto’s garanderen samen met een reeks van functionele voordelen.


In verhouding met zijn voorganger (Pirelli Scorpion ATR) is het loopvlak van de nieuwe generatie dikker en soliede blokken verdeeld met diepere inkervingen. De verstevigde constructie van de zijwand verhoogd duurzaamheid tegen grote belastingen, grip en bestendigheid tegen slijtage.


Het geavanceerde model dat aan grote snelheden aangepast is binnen het HP (High Performance) segment van de klasse AT+ is een gelijkmatige combinatie van voordelen op terrein en op asfalt, voor maximale prestaties en volle controle over de auto.


Rij comfortabel en veilig, ongeacht soort wegdek, dankzij Pirelli Scorpion All Terrain Plus.
Pirelli logo


Het merk Pirelli hoeft niet te worden voorgesteld. De Italiaanse leider in de productie van premium banden is bekend bij vrijwel elke bestuurder en wordt al jarenlang geassocieerd met ervaring, professionalisme en een sportief karakter. De hoogste kwaliteit, optimale prestaties en het agressieve design van de producten zijn synoniemen van dit merk. Het bedrijf rust toch niet op zijn lauweren en streeft er steeds naar nog beter te worden.

Pirelli Scorpion All Terrain Plus beoordeling

Laatste reviews:

Er zijn meningen over banden verzameld.

Pirelli Scorpion All Terrain Plus maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
225/65 R17 102 H 133 Kopen
235/65 R17 108 H 137 Kopen
235/65 R17 108 H 124 Kopen
245/70 R17 110 T 146 Kopen
245/70 R17 110 T 184 Kopen
255/55 R19 111 H 204 Kopen
255/55 R19 111 H 193 Kopen
255/60 R18 112 H 188 Kopen
255/60 R18 112 H 157 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: