Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Pirelli P7 Cinturato Blue

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Pirelli
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
74 / st.
Kopen
4,4
Review: Aanbevelingswaardig 111140 29 reviews

Pirelli P7 Cinturato Blue beschrijving

Pirelli P7 Cinturato Blue is een zomerband die is ontworpen voor gemiddelde en grote personenauto's. Het model is geschikt voor dagelijkse tripjes in de stad en voor langere routes. De band wordt gekenmerkt door hoge prestaties op een nat weg dek en door een lage rolweerstand waardoor het brandstofverbruik kan worden beperkt.Het innovatieve mengsel van het loopvlak dat bij de constructie van de band wordt toegepast, biedt uitstekende eigenschappen, draagt bij aan de verkorte remweg en maakt het rijden op ieder wegdek stabieler. De distributie van de druk in de contactzone tussen de band en het wegdek is uitgelijnd, waardoor u comfortabeler en plezierig verder kunt rijden. In het model werd een stijf karkas gebruikt waardoor kleinere vervormingen in de omtrek en een lager energieverlies bereikt werden. Dat heeft bijgedragen aan het verlagen van de rolweerstand waardoor de bestuurder geld kan besparen . Pirelli P7 Cinturato Blue werd voorzien van een modern asymmetrisch loopvlak dat maximale prestaties onder alle weersomstandigheden. De vier brede groeven in de omtrekrichting zorgen voor effectieve watervoer voor veiligheid en volledige controle in het geval van aquaplaning. De constructeurs van de band hebben ook gedacht aan het akoestische comfort van de bestuurder en de passagiers - door de speciale vorm van de groeven in het loopvlak is het mogelijk de geluiden die de band tijdens het rollen uitstoot, snel te dempen. Daardoor kunnen de gebruikers van Pirelli P7 Cinturato Blue van een comfortabele en stille rit genieten. De band is de perfecte keuze voor iedereen die maximale prestaties net zo waardeert als rijveiligheid en comfort.Michelin


Pirelli is een Italiaanse onderneming die in het bijzonder bekend staat om zijn sportieve banden. De onderneming biedt bestuurders hoogwaardige producten die bestemd zijn voor dynamisch en snel rijden. De productielijnen van de Pirelli-fabrieken produceren banden voor personenauto's, bestelwagens, 4x4-wagens, motoren, vrachtwagens en - natuurlijk - sportauto's.

Pirelli P7 Cinturato Blue beoordeling

Resume: 4,4 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 29 reviews

aanbevelingswaardig
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111140 4,4
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111120 4,2
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111150 4,5

29 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 18 mensen
 • 4 10 mensen
 • 3 0 mensen
 • 2 0 mensen
 • 1 1 mensen

96% gebruikers recommanderen deze band

96%

Informatie over banden worden verzameld voor 2835 dagen. In deze periode hebben we verzameld 29 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 304000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Paweł

  Maat: 225/45 R17

  Review: 4,3 111130
  De banden hebben een uitstekende rijcapaciteit, maar de duurzaamheid is zeker niet op de Poolse wegen: in 3 maanden na aankoop moest ik 3 (!) Banden vervangen. Ik rijd niet agressief of van de weg, normaal gebruik op stedelijke en niet-stedelijke wegen. Op de eerste beschadigde band dacht ik - nou ja, misschien ging ik het gat in en merkte het niet op, maar de volgende keer lette ik op of ik in een monsterlijke routine terecht kwam. Dit gebeurde echter niet en er verscheen een band op de band, wat betekende dat de band automatisch naar de basket moest gaan. Na het uitwisselen van bridgestons is deze situatie niet opnieuw gebeurd. Kortom, als iemand alleen rijdt en alleen op snelwegen en nieuwe stedelijke wegen, raad ik het aan, de wegen houden zich aan elkaar vast. Op wegen buiten de stad, uiteraard op asfaltwegen, worden banden snel weggegooid. Samenvattend: als iemand alleen rijdt en alleen op snelwegen en nieuwe stedelijke wegen, raad ik het aan, de wegen hechten zich aan elkaar als vastzitten. Op wegen buiten de stad, natuurlijk, op asfaltwegen, zullen banden echter snel worden weggegooid.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 1

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Przemysław Szymański

  Maat: 215/55 R16

  Review: 4,8 111180
  Wielen op het eerste gezicht kijken "vreemde", dwz. Als de kleur is niet uniform. Erg vies (alles wat zich aan hen); de zijwand als zeemleer, dwz. kleurveranderingen na aandrijven van de vinger in een of de ander. Lawaai is een beetje kleiner dan de Michelin winter zij bezitten. Je kunt duidelijk horen werd geraakt door een steen. Zeker beter dan de Michelin winter elimineren ongelijkheid. Goed vasthouden aan de weg (ook in natte omstandigheden bij hoge snelheid), ik herinner me geen uitglijden of piepen in de bochten en bij het wegrijden. Ik rijd hen te korte tijd om de duurzaamheid maar tot nu toe (na 3 thous. Km) zie niet dragen te evalueren.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Wojciech Goj

  Maat: 225/45 R17

  Review: 4,6 111160
  Zeer goed, precies wat ik zocht, geen merkbaar lawaai, lager brandstofverbruik van 0.5L-1.0L / 100km kad worden gebruikt, dezelfde route elke dag en dezelfde rijstijl. Hoe ver kan niet zien de slijtage, droge omstandigheden en perfect reageren zoals ze blijven vastgelijmd aan de weg, in de te grote natte, had een vrij sterke oostatnio ham op de weg in een zeer vochtige nawiezchni en het houden van de rug weg en het was onmogelijk om te manoeuvreren. Ik weet niet hoe het later zal zijn, maar tot nu toe ben ik erg blij met deze banden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: D.Eaves

  Maat: 225/55 R16

  Review: 4,8 111180
  Het wordt gebruikt voor de dagelijkse woon-werkverkeer in en uit de stad. Uitstekende band, met controle van goedkopere banden tractie altijd rijden wel en vager en stoten en een heleboel lawaai van de weg te voelen, had ik nog nooit gekregen tractie, zelfs voet op de vloer nat. Het voelt veel veiliger en stiller met deze. Het is de enige die blijft op de weg niet beknibbelen op de goedkoopste banden, ik heb geprobeerd en niet de moeite waard! £ 100 grote waarde band voor gemoedsrust en veiligheid. Een sterk aanbevolen ***

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Maciej U.

  Maat: 225/55 R16

  Review: 4,9 111190
  Ik maakte deze banden meer dan 50 000 km, ben ik meer dan tevreden met hen. De viering van de idealen aquaplaning weg nat en droog op een zeer diep niveau en lange plassen op snelwegen of autowegen tijdens een zeer dynamisch rijden oppervlakken (;) in Duitsland), bijna nul. Het gedrag van de auto op deze banden zeer voorspelbaar en beheersbaar verrassende situaties. We zijn blij om opnieuw te kopen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Pirelli P7 Cinturato Blue maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 91 V 74 Kopen
225/45 R17 91 Y 94 Kopen
205/60 R16 92 H 98 Kopen
205/60 R16 92 V 111 Kopen
205/60 R16 92 V 88 Kopen
215/50 R17 95 W 115 Kopen
215/55 R17 98 W 116 Kopen
215/55 R17 98 W 121 Kopen
225/45 R17 91 V 88 Kopen
225/50 R17 94 H 135 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Pirelli P7 Cinturato Blue test

2018 test ADAC in de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test Gute Fahrt in de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: zeergoed
test Auto, Motor und Sport in de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen
test AUTO Straßenverkehr in de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen