Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Pirelli Scorpion Zero All Season

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Pirelli
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
199 / st.
Kopen

Pirelli Scorpion Zero All Season beschrijving

De Pirelli Scorpion Zero All Season is een premium zomerband die qua prestaties onder zware omstandigheden niets onder doet voor vierseizoenenbanden. De band levert het hele jaar door uitstekende resultaten en een hoog rij comfort. Het asymmetrische loopvlak is tevens geschikt voor licht besneeuwde wegen.


Vier lengtegroeven


Directe afvoer van water zorgt ervoor dat de band snelt opdroogt en de auto niet in de slip raakt op natte wegen. Het loopvlak is zodanig ontworpen dat sturen op droog wegdek veiliger is en de auto in geval van plotseling remmen direct tot stilstand komt zonder overmatige slijtage van de banden.


Lawaaireductie


De constructie biedt ruimte voor een groot aantal inkepingen in de loopvlakblokken in alle richtingen, wat zorgt voor minder lawaai en meer rijcomfort, ook op langer routes.


Asymmetrisch loopvlak


Het loopvlakprofiel garandeert uitstekende wegligging in de bochten en snelle afvoer van water, zodat het risico op aquaplaning afneemt. De binnenste loopvlakbloken bevatten een groot aantal lamellen, die goede tractie in de sneeuw verzorgen. De bestuurder hoeft niet bang te zijn om te slippen of de rijrichting te verliezen, zelfs niet onder de meest veeleisende omstandigheden.


Logo

Pirelli is een van de oudste bandenfabrikanten ter wereld - het bedrijf werd in 1872 opgericht door Giovanni Batista Pirelli. Vandaag de dag is het een van de meest herkenbare bandenmerken ter wereld. De relatie van het merk met sportwedstrijden resulteerde in de jaren tachtig. Het merk bedacht en introduceerde op de markt banden met een laag profiel, die de belangrijkste innovatie sinds radiaalbanden zijn geworden. In het aanbod van Pirelli zijn banden voor auto’s, vrachtwagens, motorfietsen en landbouwvoertuigen te vinden.

Pirelli Scorpion Zero All Season beoordeling

Laatste reviews:

Er zijn meningen over banden verzameld.

Pirelli Scorpion Zero All Season maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Aantal aanbiedingen per pagina: