Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Pirelli SottoZero

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Pirelli
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
366 / st.
Kopen
3,9
Review: Goed 111900 183 reviews

Pirelli SottoZero beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Pirelli SottoZero is een winterband bestemd voor personenauto’s van hogere klasse met sterke vermogen. Dankzij het moderne flexibele mengsel, zorgt dit model voor meer contact met het oppervlak en daardoor ook– betere grip ongeachte de weersomstandigheden en soort van wegdek.De band is voorzien van eenasymmetrisch loopvlakpatroon met twee onafhankelijke gedeeltes die voor maximale prestaties tijdens het winterseizoen borg staan. Het buitengedeelte van het loopvlak is verantwoordelijk voor tractie op een nat wegdek. Deze juiste tractie is toe te schrijven aan diepe brede randgroeven met gedifferentieerde profielen, die een hoge capaciteit bezitten en helpen het water van onder de band snel en efficiënt af te voeren. Daardoor wordt het risico van aquaplaning verminderd en de rijveiligheid wordt verbeterd. Massieve blokken in het schoudergedeelte zijn verantwoordelijk voor de stabiliteit in bochten en tijdens plotselinge richtingsveranderingen. De constructie van Pirelli SottoZero is verstevigd op zo’n manier dat de auto snel op plotselinge stuurbewegingen reageert en de rijprecisie beter wordt. Het binnen gedeelte van het loopvlak zorgt voor een korte remweg op ijs, sneeuw, en modder en voor grip onder extreme weersomstandigheden. Dankzij de speciale groeven en geoptimaliseerd loopvlakpatroon, staat de band borg voor akoestisch comfort. De geluiden en trillingen die bij het rollen van Pirelli SottoZero ontstaan, worden snel gedempt, waardoor de bestuurder en de passagiers van comfortabele en stille reis kunnen genieten. Het model is een perfecte oplossing voor veeleisende automobilisten die van banden ideale prestaties verwachten, ongeacht het weer.Informatie over de producent: Pirelli is een Italiaans bedrijf dat sinds 1872 banden op de markt brengt. Het bedrijf is op dit moment op de 5de grootste bandenverkoper in de wereld. Het aanbod van Pirelli, waarvan het bedrijf het meest bekend is, zijn banden voor sportieve auto’s maar het omvat ook banden voor personenauto’s, motorfietsen, bestelwagens, vrachtwagens, 4x4. Pirelli is gevestigd in Milan.

Pirelli SottoZero beoordeling

Resume: 3,9 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 183 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111900 3,9
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111110 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 11110 4,0

183 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 31 mensen
 • 4 84 mensen
 • 3 62 mensen
 • 2 5 mensen
 • 1 1 mensen

85% gebruikers recommanderen deze band

85%

Informatie over banden worden verzameld voor 6066 dagen. In deze periode hebben we verzameld 183 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 2117000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: uitzicht van de band.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van slechts binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Zibers

  Maat: 195/65 R15

  Review: 3,4 111400
  Banden gekocht in december, en het advies van de tentoonstelling in het voorjaar. Winter was wat het was. Er was sneeuw, ijs, regen en droog met temperaturen van 15 *. In alle omstandigheden van hoe de auto was voorspelbaar. Openbaring in diepe sneeuw, ijs tijd in de auto ABS, maar hield de lijn en kan gecontacteerd worden als de przeszarżuje en het gevoel dat een van de assen "verkoop" is genoeg te vertragen en snel weer terug grip. Hoe ziet u de tijd, kunt u veilig te rijden, en veel sneller dan andere gebruikers, waarom paard gaf me plezier. De banden warm en droog asfalt kunt luisteren naar meer dan 90 kmh lichte buzz, maar niet vervelend. Na 10.000 kilometer band als nieuw uitzien, hun enige Italiaanse verloren ze. Dit is mijn eerste winterbanden, dus ik heb geen vergelijking, maar het gedrag van andere auto's in dezelfde omstandigheden, moet ik toegeven dat de meeste hadden geen kans bij me. In het afgelopen jaar ging de auto van het jaar en ik zal niet weer doen. Meer niet het leven van mijn familie bloot te leggen. Pirelli Sottozero banden zijn goed en ik zou het iedereen aanraden!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: red

  Maat: 205/55 R16

  Review: 2,6 116000
  Mijn score was niet tot het einde van Ocana is heel slecht reactie aan mij gegeven omdat ik doe wat ik een aantal berichten gelezen - het duurde slechts ongeveer 600 km, maar het lezen van de op gladde of natte oppervlakken moeten alles wat er mis gaat voor mij iemand te doen niet schrijven of de bestuurder, of gewoon niet hebben en dat is alles. Ik ben op dit moment alleen in dergelijke testen zeer hard trainen en te zeggen openbaring Dus omstandigheden, was ik al verschillende banden, maar de temperatuur tot 10 graden, en als het nat of droog annatto 100 keer Uniroyal Rallye 550 jaar en zijn zo cool ... dus schrijf de rest van de winter, ik weet het niet, maar regen en droog asfalt, ongeacht of -1 of 10 WK en dat is

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Piotras

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,2 111120
  Nou, ik zal zeggen dat ik ben verliefd op hen. Inderdaad al moeten gemonteerd op verschillende gerenommeerde bedrijven, maar ook zimowkach antyreklamy werd hen krijgen nu, maar misschien. Pirelli zijn groot in zowel sneeuw en water en andere voorwaarden, maar er is een maar ik raad het alleen aan mensen die moeten, waar de sterk en snel, terwijl auto's die ik graag hun macht te gebruiken, omdat de banden hebben een vreemde ding in zijn geheel namelijk, sneller en harder dan gaat het beter handeling, hoe meer risico lijkt al de lijm over de straat - als een bom voor mij. Maar hoe kan een persoon rijden een winter langzaam en voorzichtig niet de moeite waard de beste straf op te slaan en iets goedkoper te kopen

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: johny quattro

  Maat: 205/55 R16

  Review: 5,0 11111
  Ik denk dat het een legitieme kosten, na vorig seizoen was ik in shock, na de oprichting van nieuwe banden in het najaar, in de zomer nog steeds zeggen dat de omstandigheden beter werden gedragen, uitgevoerd in droge omstandigheden rewelka-curves na een lichte draai van de banden onderhouden in de goede richting - het is te danken aan het scharnier wisieniką quattro sport en taart zijn Pirelli. Sneeuw en ijs ook helder, quattro accelereert beter dan remt de zware omstandigheden van repressie is niet hockey of andere manier zwak, maar er is niets om verbaasd 1.7 T uw auto aan het doen is, echter zijn, ter discussie te wedstrijden, bij hoge snelheden, zeer stabiel, 200 km / h in deze winterbanden niets bijzonders.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: K.

  Maat: 225/50 R17

  Review: 2,6 116000
  Nadat de banden voor Audi A4, 2007 bleek het voertuig naar de juiste haat zijn. Na een volledige diagnose van de ASO, waarin wordt geconcludeerd dat de geometrie is in de juiste positie, de auto-ongevallen (dus is er een mogelijkheid dat er iets scheef), service technici tot de conclusie dat de fout had een "zeer grote banden" Pirelli Sotto Zero gedaan. Pirelli banden fabrieksgarantie procedure is "een ware vorm van het Kruis". Het resultaat van mijn reflecterende aankoop is de kosten in verband met de werking van de dealer Audi, de kosten van deskundigen en een hoop verspilde tijd. Ik niet aan te raden en niet aan te raden het kopen van deze banden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Pirelli SottoZero maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
245/35 R18 92 V 366 Kopen
245/35 R18 92 V 288 Kopen
245/40 R19 98 V 219 Kopen
255/35 R20 97 V 231 Kopen
255/35 R20 97 V 222 Kopen
255/40 R19 100 V 160 Kopen
255/40 R19 100 V 210 Kopen
255/45 R18 99 V 164 Kopen
255/45 R18 99 V 192 Kopen
285/35 R19 103 V 219 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Pirelli SottoZero test

2010 test Auto Bild Allrad in de maat: 215/65 R16 3. plaats beoordeling: uitstekend