Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Pirelli P6000

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Pirelli
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
135 / st.
Kopen
2,8
Review: Medium 118000 366 reviews

Pirelli P6000 beschrijving

Type: zomerband

Klasse: premium - maximale prestaties en de hoogste kwaliteit

Bedoeld voor: personenauto's in de compacte midden- en hoogste klasse

Loopvlak: symmetrisch -gebalanceerde prestaties op elk type wegdek

Maat: van 14 tot 16 inchBetrouwbaarheid, uitgebalanceerde prestaties en een korte remweg zijn slechts een paar van de eigenschappen van de Pirelli P6000. Het model biedt comfortabel en veilig rijden onder alle weersomstandigheden dankzij het symmetrische loopvlakpatroon dat zich zowel op droog als op nat wegdek goed gedraagt. Het in de computer ontworpen bandprofiel zorgt voor optimaal contactoppervlak met de grond waardoor de druk die op de band werkt gelijkmatig over het gehele loopvlakoppervlak wordt verdeeld. Dankzij het moderne materiaal voor de constructie van de band gebruikt is, is het gewicht van de band beperk, wat leidt tot een lagere rolweerstand. Hieronder wordt het brandstofverbruik en de uitstoot van kooldioxide in de lucht lager.In het centrale deel van de band bevindt zich een recht langslopend kanaal dat stuurprecisie bij dynamisch rijden en op ongelijk wegdek mogelijk maakt. Samen met de groeven op de zijkanten van de band zorgt ditvoor de effectieve waterafvoer en betere tractie op nat wegdek. De versterkte schouders helpen bij het vergroten van de stabiliteit door de beperking van de centrifugaalkracht. Een ander voordeel hiervan is soepel bewegen over de rijbaan en betere bestuurbaarheid. De waterafvoer wordt geregeld door groeven aan de zijkanten van de band die in verbinding staan met het centrale kanaal. Daardoor wordt het loopvlak snel droog en worden het risico op aquaplaning en verlies van grip geminimaliseerd. Ook aan het akoestische comfort in de cabine is gedacht. De elliptische kanalen in het loopvlak van de band zorgen voor een beperking van het ruisen en de geluiden waardoor de rit rustig en stil is.Informatie over de producent: Pirelli is een Italiaanse onderneming die bekend staat om de productie van banden voor raceauto's en die banden voor de Formule 1-teams levert. De firma heeft in haar aanbod banden voor personenauto's, vracht-, sport- en bestelwagens, wagens met vierwielaandrijving en motoren. De onderneming levert producten van de hoogste kwaliteit die tijdens de gehele gebruiksperiode gelijk blijft. Pirelli is momenteel de 5de grootste bandenproducent ter wereld.

Pirelli P6000 beoordeling

Resume: 2,8 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 366 reviews

medium
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 118000 2,8
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 118000 2,8
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 118000 2,8

366 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 2 mensen
 • 4 46 mensen
 • 3 226 mensen
 • 2 71 mensen
 • 1 21 mensen

38% gebruikers recommanderen deze band

38%

Informatie over banden worden verzameld voor 6686 dagen. In deze periode hebben we verzameld 366 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 6205000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van slechts buitenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Michał CIN XXXXX

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,6 111160
  Eerder oordeelde op PIRELLI P6000, ik ben op zoek naar een ander, want al snel kwam ik zou overstappen naar de nieuwe, ik opnieuw kopen, maar P6000 is een klein probleem met het werkveld, de opvolger ziet er niet meer zo verleidelijk, helaas. Terug te keren naar mijn mening, voor de eerste keer ongeveer 3-4 jaar geleden, was ik blij met de banden, en zijn niet veranderd mijn mening over de huidige band dagen nieuwe lijken, kan hoe nieuwe enigszins overdreven, maar als de banden in zeer goede staat, het loopvlak helften, geen zichtbare schade, het enige probleem dat gebeurde ongeveer een jaar geleden proeven linker voorwiel langzaam afneemt, zonder gaten en kruispunten, als de lucht daalt met een combinatie van banden en aluminium velgen, helaas, ik weet niet zeker of de schuld voor de schietpartij hoepels of een plaats heel goed mogelijk banden, maar ik kan me niet herinneren. Ik vraag me af een ding, ik heb een hoop reviews die gebruikers klagen en klagen dat het bandgeluid en huilen, voor een periode van vier jaar van het gebruik van deze banden te lezen niet eens gehoord dat neuriede en hier van de sterkste geluid niet spreken, weten niet waar ze vandaan komen, maar het lawaai kan niet horen helemaal niets en ik ben erg gevoelig voor klikken en het lawaai in de auto, ik ben ronduit duizelingwekkend toen ik de plof van de ophanging hoorde, alle compleet vervangen door nieuwe veren wanneer bewerkte wytłumiłem auto Audio midden van het voertuig, wanneer de remblokken piepjes vergeten alle remmen. Mijn woord, niets in hen het maken van een geluid, althans niet in mijn auto, misschien is het de grootte en de bouw van de wielkasten.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: piter

  Maat: 195/65 R15

  Review: 1,6 160000
  Eerlijk gezegd ... waar was het niet dat deze band heeft een hoge score in de vulcanisaten het is als een goede b ... en dus heb ik persoonlijk heb deze banden op voorraad in hoeveelheden gekocht b.dobrym de twee voorste zetten .. wat over de auto is een tragedie ... Zero afschrijvingen auto of andere manier zo sterk vreemd ongemakkelijk. Przelatałem hen, van juni tot oktober. Juli en augustus ik deed ze elke dag ongeveer 65 km, dezelfde route. banden gilde bochten op 50-60km / h in de slakken in dezelfde modder ... september zag eruit alsof ze iemand met een mes kroil alleen onderbroken te betreden waren. Hij gleed uit op de natte en domme boksen normale grip op het stuur beefde dacht dat de schorsing werd ooit gebroken voor mij ... en dit is slechts de banden .. sterke glad en hopeloos Holding, ondanks de zorg die nooit ik heb het niet in geslaagd is zeker niet met hen, ik was bang om te snel te gaan .. goed met slechts waren 2 en 4 Dunlop winterbanden ik in mijn oren voelde ik opluchting aan het eind van de auto en hoorde de stenen onder de wielen. Zeker niet aan te raden!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Matias

  Maat: 185/65 R14

  Review: 3,4 111400
  Aangekochte banden met het voertuig. Sinds 1970, reed ik in vele soorten banden, maar P6000 banden is zeer gevaarlijk, zelfs in droge omstandigheden, onder ideale omstandigheden, lage snelheden verliezen tractie met de bodem functioneert waardoor langdurig remmen ABS, zeer sterke banden, maar kwam lager druk gecontroleerd meerdere malen geprobeerd om ze te vergroten, zmiejszać, maar niets dat kan niet zonder goede band kwade wil is nooit goed, nu loop ik één winterbanden en de zomer seizoen is al iets anders gekocht (ik vroeg een aantal chauffeurs taxi banden), omdat het breidt het concept van een patiënt, en oppervlaktevocht is een schrik, zelfs bij lage toerentallen, kleine bogen, met groeven met water buiten het zeer moeilijk en rijdt de auto naast de baan als gevangen tractie en een cast die hem terugbrengt wjechnie in een routine, en zo de cirkel. Pirelli bye, bye. pa.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Darek

  Maat: 185/65 R14

  Review: 3,0 11100
  Ik had een bandenfabriek Hyundai Accent. Ongeveer 60.000 Unbreakable robuuste 3 mm of de waarde als vervanging aangeraden. Ik denk dat het een goed resultaat. Consumptieniveau, geen schade. De grootste nadelen voor mij weinig grip op nat wegdek sinds afgetreden als lid van de profieldiepte van minder dan 4 mm. Dus niet eens nadenken over het krijgen van de wet tot 1,6 mm. In hetzelfde nieuws piepen vreselijk, vooral bij warm asfalt tijdens het opstarten en bochten. Mensen kijken naar me als een piraat, of een liefhebber van acute weg gaat uit van de verlichting, die is vreselijk vervelend, vooral omdat het volgende is een makelaar, de eigenaar meestal beslissen om het te proberen, maar vooruit accent. Over het algemeen luid. Voor de prijs die deze banden zijn een compleet misverstand. Aankoop rekening houden met de top 170 zł voor Nowka.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: lewkanapowy

  Maat: 205/55 R16

  Review: 2,1 111000
  Ik kocht banden met een auto (er waren slechts 2 stuks op de achteras). Na een paar dagen op een natte weg ik besefte wat ze waard zijn op de turn 90 * en de snelheid van 40 kmh begon terug naar de auto vooruit. De banden werden vervolgens loopvlak 5 mm. Het geluid is duidelijk hoorbaar vanaf een snelheid van 30 km / ha 60 kmh begint te huilen! Ik dacht dat de lagers op de achteras voor de uitwisseling, maar zijn uitgesteld tot de voorkant, en alles werd duidelijk. Op de vooras 20 en voel de trillingen in het stuurwiel tijdens het rijden op de onverharde weg. Het handhaven van een Continental veel erger dan het was voor de vooras en het loopvlak had ook 4-5mm. Nu, na het rijden 3,8-4,1 mm 10kkm banden hebben goede tekenen, maar ik ben ziek van het geluid dat ik reed een tank en ze in een andere nieuwe koers.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Pirelli P6000 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
195/65 R15 91 W 167 Kopen
185/70 R15 89 W 135 Kopen
215/60 R15 94 W 739 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: