Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Continental ContiWinterContact TS810

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Continental
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
72 / st.
Kopen
3,7
Review: Goed 111700 443 reviews

Continental ContiWinterContact TS810 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

Continental ContiWinterContact TS810 beoordeling

Resume: 3,7 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 443 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111700 3,7
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 11110 4,0
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111700 3,7

443 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 21 mensen
 • 4 174 mensen
 • 3 240 mensen
 • 2 7 mensen
 • 1 1 mensen

89% gebruikers recommanderen deze band

89%

Informatie over banden worden verzameld voor 5829 dagen. In deze periode hebben we verzameld 443 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 6317000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: schokdemping.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van slechts binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: majkel

  Maat: 205/55 R16

  Review: 2,6 116000
  Net als bij Polanica ZDR thuiskomen is het bergopwaarts. Niet altijd bezaaid met piaskiek. Banden zonder openbaring, het feit czymają beter dan de zomer, maar ... Eerder ski-reis met de nodige voorzichtigheid. Goede entree op de hoek, met een snelle hoekinstap kan een aangename verrassing te zetten. Wat is uiterst belangrijk in noodgevallen uitwijkmanoeuvres. Maar houd de langste auto in de hoek ... cal. Meestal schrijft hij. Randy meeste van deze high-end (prijs) is niet geschikt voor onze Poolse werkelijkheid. Ze zijn ontworpen voor high-speed wegen vooral directionele en asymmetrische. Dit klinkt misschien grappig, maar het beste wat ik in een band Frigo Debica band Old lager D-30 (ik denk dat het werd genoemd) was het moeilijk om de auto achter te laten en draai de kopnym sneeuw en niet "gegraven", No. 2 heb gehad het is de Michelin Alpin loopvlak "blokken", dus de prijs is waarschijnlijk 400 meer. Debica een mooi nadeel op een warme dag in augustus schrikbarend snel slijten ze.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Sciubi

  Maat: 195/65 R15

  Review: 3,2 111200
  T810 195/65/15 banden (bandenmaat VOEG UW MENING OMDAT Het is ook belangrijk!), 3.9 115pk. Band maakte in twee seizoenen (geen nieuws in de waarheid), en naar mijn bescheiden mening, dit is de band "voorbijgaande" en niet winter. Geschikt voor de milde winter met weinig sneeuw, wanneer de weg nat of droog. Toen de band leuk om te bewaren (zoals jaren van de praktijk in de zomer). Zorg ervoor dat u de weg bij lage temperaturen en goede remmen en stil te houden. Echter, de samengeperste sneeuw of kopnym is een ander verhaal! Sneeuw genoeg bijt niet (heeft kleine groeven in het loopvlak) en makkelijk om de grip te breken bij het remmen en accelereren. Zoals de band met de "high end" echt slecht! Poolse conditions'd beter te kopen een goedkopere en Poolse Debica. De "lichtere" klimaten waar de winter is niet zo moeilijk band zou ideaal zijn, maar de wegen van niet-armen sneeuwruimen Poolse en Poolse winter.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: tomek

  Maat: 195/65 R15

  Review: 3,4 111400
  Ik ging met hen 4 seizoenen (ongeveer een half jaar na 15 mil. Duizenden seizoen) tot de banden zijdelings viel. Best goed, maar geen openbaring. Voordat, zou ik naar Kormoranach en Brava Fuldach en voelde de verandering van de buitengewone verschillen. Aalscholvers gaf het beste advies in diepe sneeuw, Continentale had de beste all-wheel drive op harde oppervlakken en comfort. Ik woon in de bergen hier kunt u de prestaties van de banden in winterse omstandigheden te evalueren, inderdaad. Ik hield van het schrijven van commentaar, als de band te glijden in de hoeken, geen remmen, etc, het is de genade van hun fysische pouczcie. De meeste gevallen niet de fout van slechts de band bestuurders! Een of andere reden en voorzichtigheid, en het zal fijn zijn. Ik heb liever niet te kopen, want voor minder geld kun je een vergelijkbare band te kopen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Michał

  Maat: 205/55 R16

  Review: 2,3 113000
  Przejeździłem in deze banden stations 2 en, helaas, zeer teleurgesteld en droog is prima, maar deze dagen is het waarschijnlijk niet een prestatie voor de banden, maar de sneeuw is een slachting, met sneeuw bewegende mijn tragedie, ik denk dat het niet veel beter dan de zomerbanden rijden in deze omstandigheden, na deze twee seizoenen heb ik besloten om ze te verkopen als ze reizen in de winter skiën in de bergen is een tragedie, verplichte kettingen, onder vergelijkbare omstandigheden, zelfs voor denk aan hen en ik had hier niet geweest, helaas, ja. Helaas hebben we niet aanraden, ja ze zijn rustig en de Duitse winter weg, natuurlijk, de meest wenselijke en plezier te gebeuren, maar winterbanden moet ook bezighouden met andere omstandigheden en met de slechtste al.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

  een mening buiten NL Gebruiker: Waldemar Kaminski

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,2 111120
  In het geval dat de bestuurder van het voertuig is verantwoordelijk voor zijn toestand, de bandenfabrikant Continental model TS810 is een grote bijdrage aan het waarborgen van veilig rijden in winterse omstandigheden - op één voorwaarde, en waarschijnlijk het meest belangrijk voor een bestuurder tijdens het als een kleine bestuurders bezaaid voertuigen - - of een die niet licht, want, tot slot, ik verontschuldig me voor mijn commentaar, ik denk dat het een beetje anders dan het onderwerp van banden - het besturen van de juiste "Moto" van toepassing is, maar het is zeer belangrijk voor de verkeersveiligheid, wanneer het gaat om banden Continental - aanbevolen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Continental ContiWinterContact TS810 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:

Aantal aanbiedingen per pagina:

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Continental banden.