Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Continental ContiWinterContact TS850

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Continental
Seizoen:
Winterbanden
Label:
E C 71 dB
Meer
Aantal:
105 / st.
Kopen
4,5
Review: Aanbevelingswaardig 321 reviews

Continental ContiWinterContact TS850 beschrijving

3PMSF De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Continental ContiWinterContact TS850 is een winterband die voor personenauto’s bestemd is. De band behoort tot premiumklasse, hij biedt dus de beste prestaties en de hoogste kwaliteit. Onafhankelijke tests bevestigen de effectiviteit van dit model, in 2014 en 2015 behaalde Continental ContiWinterContact TS850 de eerste plaats in veel prestigieuze auto banden tests, o.a. GTÜ en ADAC.

Continental ContiWinterContact TS850 is van een directioneel loopvlak voorzien dat heel graag in de winterbanden gebruikt is. Dit soort van loopvlak lijkt op V-letter, bovendien dankzij groter aantal van lamellen werd het remweg op een nat en besneeuwd wegdek afgekort. De bestuurders kunnen ook van optimale handeling bij scherpe bochten genieten die door scherpe randen (zgn. Sipping technologie) wordt veroorzaakt. De lamellen werden ook vergroot wat in hogere weerstand tegen aqua- en snowplaning resulteert. Daarom kan dit model makkelijk op sneeuw en ijs presteren zonder stuurcontrole te verliezen. De band is ook uit moderne en duurzame rubbermengsel gemaakt die heel laangzaam verslijt. Bovendien is hij heel bekend door lagere brandstofverbruik. Kortom is dit model ontworpen met zorg over het milieu en daarom heeft hij zeer economische en milieuvriendelijke karakter.

Continental ContiWinterContact TS850 is een winterband met de beste kwaliteit. Dit model is door veel specialisten aanbevolen. Uit test bleek dat in vergelijking tot zijn voorganger heeft deze band 10% minder rolweerstand. Deze winterband kan aanbevolen worden aan bestuurders die de beste kwaliteit, duurzaamheid en rijstabiliteit tijdens sterke winterse omstandigheden waarderen.

Continental ContiWinterContact TS850 beoordeling

Resume: 4,5 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 321 reviews

aanbevelingswaardig
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,2
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,3
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,6

321 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 176 mensen
 • 4 138 mensen
 • 3 5 mensen
 • 2 1 mensen
 • 1 1 mensen

97% gebruikers recommanderen deze band

97%

Informatie over banden worden verzameld voor 3732 dagen. In deze periode hebben we verzameld 321 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 2673000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,4
  Ten eerste wilde ik andere banden kopen, maar ik dacht dat misschien nog een betere band met gelijk loopvlakprofile te kopen. Dus ik heb Continental ContiWinterContact TS850 gekozen. Ik heb al de hele winter ermee gereden en ik ben supertevreden ermee. Deze band is stil, en ik heb de indruk dat het rijden met deze winterband is veiliger dan met mijn zomerbanden tijdens de zomer. Het rijden op de droge oppervlakte is rustig en gezellig. Het besturen in de sneeuw is zonder probleem, ik had nog geen probleem om in de ochtend tijdens de sterkste winter om van de garage uit te gaan (15-20cm sneeuw) gehad. De greep zowel in de sneeuw alsook in de slush is zeer goed. Ik ben echt tevreden van mijn nieuwe Continental ContiWinterContact TS850 en ik voel me veilig tijdens het besturen. Die werken ook heel goed in de natte, wat tijdens de winter is echt belangrijk. Rijden op de sneeuw, slush of ijs betekent nu voor mij een veiligheid! Ik zie hier ook geen kenmerken van de slijtage! Enige nadeel is de prijs hier, maar voor deze kwaliteit ben ik toch niet verbaasd! En je betaalt misschien meer voor de banden, maar dan kan je op de benzine besparen. Echt! Brandstofverbruik is hier zeker verminderd. Dat is zeker een luxe band. Ik ga zeker nog eens ooit Continental ContiWinterContact TS850 kopen, maar nu kan ik nog die oude gebruiken ;)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,4
  Eerste keer rijd ik op de banden van de top klasse en ik heb er geen spijt van elk cent die ik heb voor Continental ContiWinterContact TS850 betaald. Hoewel de winter dit jaar heb ik nietmeegemaakt, terwijl ik vaak op het ijs reed gedroeg zich mijn band echt voorspelbaar. Ik aarzelde tussen de aankoop A4 als gevolg van lagere verbruik volgens de testen, maar ik moet zeggen dat ik heb echt een goede keuze gemaakt. Mijn banden na 10 00 0km vertonen geen slijtage en waarschijnlijk loopt in de orde van 15 000 km per jaar tijdens de winter gaan ze vroeger oud dan versleten. Ik adviseer iedereen om Continental ContiWinterContact TS850 te kopen, voor mij was het een investering in de veiligheid die je moet hebben afbetaald. In de natte in krappe bochten als de auto rijdt op rails. ESP enige keer dat ik kwam in ijzige kruispunt reed op een veel hogere snelheid met de banden bewaard gebleven erg voorspelbaar en er waren geen ongecontroleerd slippen. Ik zou die aanraden aan iedereen!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 2 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,7
  Een vriend overtuigde me om Conitental banden te kopen. Banden zijn niet goedkoop, en het loopvlakprofiel is bijzonder origineel. Kijken naar de band, kunt u zien dat die zeer fijn ontworpen is, maar hij is nog maar een stuk zwart rubber. De Continental ContiWinterContact TS580 heb ik al in de september gekocht en ook onmiddelijk liet ik die monteren. En dan voelde ik wat een zachte en stille besturen betekent. En dat duurt de hele tijd, zelfs bij de laagste temperatuur deze winter. De greep zowel op een droge en koude, het nat en warm en de sneeuw is perfect. Ik woon in een gebied waar geen wegen bestrooid met zout zijn. Auto moet dus geschikt zijn voor het rijden op sneeuw, modder en ijs. En dit is het. Ik zou adviseren dat het de moeite waard is om een beetje meer uit te geven, ik rijd op deze set van 4-5 seizoenen, en het verschil tussen de enkelvoudige goedkoopste band en Continental ContiWinterContact TS850 is een berg van goud.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 1 Nee 1

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,7
  Continental ContiWinterContact TS850 presteren uitstekend op zowel natte als droge omstandigheden. In de sneeuw - geweldig. Ik had de gelegenheid om het te testen tijdens de winter van dit jaar en de beroemde Xavier. Snowdrifts en sneeuwstormen die ik in staat was om te rijden op deze banden is gewoon een maat voor de prestaties voor deze banden. Wanneer een andere problemen op de weg hadden kon ik rustig zonder een probleem doorrijden. Ik zag de blik van sommige chauffeurs die moest mezelf te duwen en ik ging zonder media-ondersteuning. Ik zou die aan iedereen aanraden. Continental ContiWinterContact TS850 zijn veel beter dan mijn alle vorige banden. Ik zou het iedereen aanraden onbeslist. Blijkbaar winter is achter ons, maar voor ons dus een andere bestuurder niet besparen op banden gewoon kopen en genieten van veilig rijden. Rijden met de kennis die we hebben op het middenveld tijdens de winter avonturen Continental.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 2

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Review: 4,3
  Toen ik deze banden heb ontvangen, liet ik die onmiddellijk monteren. Dezelfde dag moest ik een lange route van rond 500km maken. Dus eerste dag met nieuwe Continental ContiWinterContact TS850, lange rit en een grote verrasing! Ik ben superblij van deze banden. Die gedragt zich zoals zomerbanden in de zomer, echt!! In de sneeuw, modder of gewoon op droge wegen - fantastisch greep. Ik voelde me zo veilig. En het rijden in de bochten met hoge snelheid - wow. Ik voelde me als een koning op de weg. Continental ContiWinter TS850 is ook stil, wat verbaasd me bij winterband. Die is 100% beter, dan mijn vorige band van een populari producent. Maar met die oude heb ik toch 5 jaar gereden, dus die was oud en die nieuwe Conti maakt een grote indruk op me. Mijn zomerbanden zijn ook Continental, dus ik kan deze merk aan iedereen aanraden, zonder twijfel!

  Is deze mening behulpzaam? Ja 2 Nee 1

Reviews per pagina:

Continental ContiWinterContact TS850 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
C | C | 72 dB
195/65 R15 91 T 87 Kopen
C | C | 72 dB
195/65 R15 95 T 100 Kopen
E | C | 71 dB
185/60 R15 88 T 105 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Rolweerstand E REMWEG OP NAT WEDGEK C 71 dB

Certificaat

Wij zijn een officiële dealer van Continental banden.

Certificaat

Continental ContiWinterContact TS850 test

2015 test ADAC in de maat: 165/70 R14 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC in de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: ruim voldoende
test Auto, Motor und Sport in de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 185/65 R15 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 255/50 R17 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ADAC in de maat: 195/65 R15 1. plaats beoordeling: ruim voldoende
test ADAC in de maat: 175/65 R14 1. plaats beoordeling: ruim voldoende
test Auto, Motor und Sport in de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Bild Sportcars in de maat: 235/35 R19 3. plaats beoordeling: uitstekend
test AUTO Straßenverkehr in de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Stiftung Warentest in de maat: 225/45 R17 beoordeling: ruim voldoende
test ADAC in de maat: 225/45 R17 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 185/60 R15 1. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Bild Sportcars in de maat: 225/50 R17 2. plaats beoordeling: uitstekend
test ADAC in de maat: 185/60 R15 1. plaats beoordeling: ruim voldoende
test ADAC in de maat: 225/45 R17 1. plaats beoordeling: ruim voldoende
test ADAC in de maat: 205/55 R16 1. plaats beoordeling: ruim voldoende
test auto motor i sport in de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Bild in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen