Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL-certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Dębica Frigo 2

Fabrikant:
Dębica
Voertuigtype:
Auto
Seizoen:
Winterbanden
3,6
Review:
GEBREK

Excuseer, maar dit product is
op dit moment onbeschikbaar.

Onze specialisten helpen u graag een gelijk product kiezen..

Tel.: 02 880 02 10
(Tegen lokaal tarief)

Dębica Frigo 2 beoordeling

Resume: 3,6 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 3516 reviews

medium
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 3,6
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 3,6
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 3,7

3516 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 324 mensen
 • 4 1178 mensen
 • 3 1906 mensen
 • 2 91 mensen
 • 1 17 mensen

83% gebruikers recommanderen deze band

83%

Informatie over banden worden verzameld voor 6681 dagen. In deze periode hebben we verzameld 3516 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 40840000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: rijden op sneeuw en ijs.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • Maat: 195/65 R15

  Review: 3,0

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Ik heb de banden in augustus gekocht, de banden zijn van eind 2013. Ik heb ze half november aangetrokken. Het ballanceren was goed. Het probleem ontstond in de eerste rit, de auto begon vreselijk te slingeren in de bochten. Vergeleken met de zomerbanden was het erg slecht. Ik ben meteen naar het montagepunt gereden waar de banden werden gemonteerd en ik heb over het probleem verteld. Ze zeiden dat het voorbij zou gaan, dat het het gevolg was van het feit dat ze nieuw waren. Ik heb al 1500 km gereden en het is nog steeds verschrikkelijk. Ik heb gelezen de meningen op deze site, ik was verleid door de prijs en de meningen. Maar het spijt me vreselijk....... Goodyear uit 2008, die ik eerder al had, was beter. Nu is het -2 buiten, als de auto buiten remt, de auto slecht remt op het asfalt, heb ik het gevoel dat ik de zomer- heb, niet de winterbanden.... Wanneer zal het veranderen? Na de winter? Na 10.000km? Ik heb niet op sneeuw gereden, ik beoordeel het niet, alleen op nat asfalt en het auto remt verschrikkelijk slecht. Bij snelheden van meer dan 100 km kan je niet op een rechte weg rijden... Het is alleen mogelijk om bochten te maken met een maximum van 50 km/u. ESC zet aan met deze banden zelfs als ik heel langzaam rijd. Ik hou niet van het snel, hard rijden. Geen banden van dit bedrijf meer. Ik kan hieraan toevoegen dat in de Golf van mijn vader hetzelfde effect is, iets minder maar het ook schommelt. Ik was ervan zeker dat in dit geval het schokdempers waren, omdat hij ze moest vervangen. Mijne zijn oké, ik heb het voor de zekerheid gecontroleerd. En ik kocht hen in de lente.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 195/65 R15

  Review: 4,4

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Na het lezen van de beoordelingen op deze pagina, heb ik besloten om Frigo2 te kopen voor golf 4 - kombi. Ik rijd veel in de winter en heb graag een veiligheidsmarge onder mijn wielen. Ik heb veel banden gereden in de winter: Goodyear UG5, UG7+, Fulda kristal, Michellin A2, Conti 780. Elk van deze banden heeft zijn eigen + en - en - het beste van alles - Goodyear UG5, de sneeuwgrip van de Conti 780 op sneeuw. Daarom heb ik besloten om voor een Frigo2- of UG5-profiel te kiezen. De band is geweldig!!!!!! Rijden op besneeuwde wegen, modder, diepe sneeuw, uitgang van kleine sneeuwbanken - geweldig! De band rijdt op de sneeuw alsof er kettingen aan vastzitten.) Onlangs heb ik gereden op de A2 Michellin (alleen geweldig om te remmen) en de Goodyear UG7+ (zeer goed, hoewel niet zo goed als UG5). Het is meer "zacht" - maar zeer universeel, ook geweldig om te remmen. De terugkeer naar de oude UG5-alias Debica Frigo2 was de beste besslising. De band is geweldig. De zekerheid, waarmee u op een besneeuwde weg kunt rijden, is verrassend. De auto rijdt gewoon zoals een tank. Op sneeuw, waar anderen zelfs 25 km/u rijden, of 70-80 op de snelweg, rijd ik op Dębica banden op de linker rijstrook, zelfs tot 120-130 km/u. Tegelijkertijd registreert het geen zijwaartse slip of pogingen om problemen bij het wisselen van rijbaan. Tegen deze prijs en deze kwaliteit van het rijzen, andere merken komen niet eens in de buurt, het is geen zin om voor het merk te betalen. De volgende set zal zeker ook Debica2 zijn.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 175/70 R13

  Review: 2,2

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Als iemand deze banden aanprijst en hier schrijft dat ze stil zijn, dan geloof ik ze in het begin niet en als hij schrijft dat ze veilig zijn, laat ze dan beter bidden voor geluk, hoewel God ook waakt over de onbewuste mensen. Als iemand schrijft dat deze banden remen goed op natte wegen, dan denk ik dat hij schrijft over andere banden, want het gaat zeker niet over Debica Frigo 2. Het label zelf laat zien dat dit een van de slechtst verkrijgbare banden is en daarom zijn ze zo goedkoop, maar nog steeds te duur in vergelijking met kwaliteit. Het is genoeg om een andere band van eender welk merk te kiezen, het zal in elk opzicht beter zijn, met het prijsverschil van slechts een paar euro. Als iemand geen geld heeft - hij zal het kopen. Maar als iedereen naar de labels van soortgelijke banden kijkt en ze om veiligheidsredenen met elkaar vergelijkt, zullen ze zeker voor iets anders kiezen, ook al moeten ze een beetje extra betalen. Het is bekend dat de armen zich geen goedkope dingen kunnen veroorloven, want dan worden ze gedwongen om de volgende hoeveelheid geld toch al aan hetzelfde doel te besteden. Het is beter om op duurdere banden te rijden, maar veel langer en veiliger dan het risico te nemen. Deze Frigo 2-banden zouden tot €20 per stuk moeten kosten, wat overeenkomt met hun kwaliteit, maar helaas zou ik bang zijn om ze voor zo'n prijs te kopen, omdat de Chinese producten tegen zo'n prijs worden verkocht en we weten wat hun kwaliteit is.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 195/65 R15

  Review: 4,5

  Niet geverifieerde opinie Deze opinie is niet geverifieerd als afkomstig van een Oponeo-klant die het product heeft gebruikt of gekocht.

  Ik kocht deze band na een paar dagen surfen op verschillende internetfora. Aanvankelijk dacht ik aan Nokian-banden, maar een vriend van mij, een banden monteur, vertelde me dat ze goed zijn voor de sneeuw, maar in ons veranderende klimaat zijn ze misschien te zacht. Dus besloot ik voor Debica te kopen en ik moet toegeven dat ik geen spijt heb van deze keuze. Aanvankelijk kwam ik met een lange afstand naar hen toe, maar toen de sneeuw viel was ik aangenaam verrast. Ze werkten goed tijdens een sneeuwstorm. Toen ik van zwart asfalt de sneeuw in reed, had ik het gevoel dat de auto reed als een tank op de weg. Er was geen onderbreking van de tractie en de ESP zei ook geen woord. Ook had ik geen problemen met het starten vanaf de besneeuwde parkeerplaats. Wat betreft het geluidsniveau, die zijn verrassend veel stiller dan mijn continental zomerbanden. Maar zijn er ook nadelen. Nou, zoals het bij elke winterband gebeurt, moet je de remmen en de band goed voelen om veilig te kunnen remmen. Ik heb gemerkt dat Debica niet zo goed is met de remafstand. Er was geen slippen maar op licht ijs gleed de auto een beetje (maar er zijn geen goede banden voor het ijs). Kortom, ik raad ze met heel mijn hart aan, vooral voor degenen die niet te aggresief rijden op besneeuwde wegen, maar redelijk rijden (dat wil niet zeggen dat ze heel langzaam rijden) :) :)

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • Maat: 195/65 R15

  Review: 4,7

  Geverifieerde opinie Deze opinie is geloofwaardig omdat ze is toegevoegd door een Oponeo-klant. Het komt rechtstreeks uit een enquête die per e-mail is verstuurd naar mensen die in onze winkel banden hebben gekocht.

  Ik heb deze banden al voor 2,5 seizoenen, het is bijna 2-3 weken tot de volledige 3 jaar, zoals je kunt zien aan de beoordeling ben ik meer dan tevreden. Ik doe relatief veel kilometers op zowel korte als lange afstanden, ook in bergachtig terrein, en de band presteert uitstekend. Het is erg goed op droge en natte ondergrond, en op sneeuw en modder - geweldig. Zeer goede grip en super controle over de auto en het goede comfort van het rijden, natuurlijk alles binnen de perken (d.w.z. normaal dynamisch rijden zonder waanzin), want er zal zeker iemand zijn die zal zeggen dat de band bij zijn 200 km/u nog steeds grip verliest, maar afgezien van dergelijke personen, is het een uitstekende band voor "normale" bestuurders. Na meer dan 15.000 km is de bandenslijtage zeer laag, zelfs onzichtbaar. De band is vrij stil en zuinig, in vergelijking met zomerbanden 225/45/17 daalt het brandstofverbruik met meer dan een liter/100 km. Het enige minpuntje voor mij is de iets merkbare zachtheid van de band (misschien komt dit door de relatief stijve zomerbanden). Naast de kleine min met de hand op het hart raad ik deze band aan - ik heb twee sets in twee auto's, dus het is vanzelfsprekend. Ze zijn zeker zeer concurrerend met dure fabrikanten. Ik adviseer en hoop dat mijn mening u zal helpen de juiste keuze te maken.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Dębica Frigo 2 beschrijving

Type: winterband.

Klasse: economisch - banden in deze klasse worden gekenmerkt door optimale prestaties en zijn beschikbaar tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Bestemming: personenauto’s.

Loopvlak: directioneel - groeven aangebracht in de vorm van de letter "V". Deze oplossing is bijzonder geschikt voor natte wegdekken dankzij de perfecte waterafvoer.

Maat: vanaf 13 tot en met 16 inch.Debica Frigo 2 band is gericht op bestuurders die het veilige, zuinige en comfortabele rijden onder alle winterse omstandigheden verwachten. Deze band wordt van een rubbermengsel met silica gefabriceerd. Dankzij deze vermenging heeft het product voldoende flexibiliteit, zelfs bij lage temperaturen.

Deze stof in combinatie met een groot aantal lamellen op de band garandeert een uitstekende grip op alle wegen in de winter. Je hoeft niet te vrezen voor prestaties op nat wegdek of op sneeuw en smeltende sneeuw.

Dankzij een groot aantal dwarslopende groeven en omtreksgroeven wordt water en sneeuw met gemak afgevoerd van de bovenkant van de band. De uitstekende placering van groeven op het loopvlakprofiel minimaliseert het risico van aquaplaning (het verliezen van grip op nat wegdek).

Elk element van de band Dębica Frigo 2 is ontworpen voor het stabiele en zekere rijden onder alle winterweersomstandigheden. Een groot aantal lamellen vermeerdert het contactoppervlak, wat goede grip niet alleen op een nat maar ook op een besneeuwd wegdek garandeert. De remweg is ook effectief verkort.

Massieve blokken op de schouders van de band zorgen voor goede stabiliteit en een zekere aandrijving.Informatie over de producent: De eerste band in de bandenfabriek in Debica werd geproduceerd eind maart 1939. De feestelijke openingsceremonie van de fabriek vond plaats in april. De oorlog onderbrak de ontwikkeling van de fabriek, maar daarna werd de productie snel hervat met gebruik van dezelfde productiemethoden. De jaren '60 werden gekenmerkt door de ontwikkeling - een productiehal van fietsbanden werd geopend en het ontwikkelen in een afdeling van wetenschappelijk onderzoek werdbegonnen. In december 1995 werd de meerderheid van de aandelen door Goodyear gekocht. Sindsdien is er veel geïnvesteerd in de groei van dit bedrijf. Tot op vandaag.

Dębica Frigo 2 test

2018 test ADAC in de maat: 175/65 R14 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen