Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Nokian WR D4

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Nokian
Seizoen:
Winterbanden
Label:
C B A 69 dB
Meer
Aantal:
81 / st.
Kopen
4,5
Review: Aanbevelingswaardig 336 reviews

Nokian WR D4 beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Ben je op zoek naar betrouwbare winterbanden? Nokian WR D4 is opvolger van de WR D3 – een band die populair is onder automobilisten van Midden-Europese en Scandinavische landen. Het nieuwe model is een oplossing bestemd voor stadsauto’s, sedans en compacte auto’s.

Nokian Tyres stelt veiligheid en perfecte prestaties in typische winterse omstandigheden op de eerste plaats , daarom is het ontvangen A-label in categorie remmen op nat wegdek niet verbazend (binnen het Europese labelsysteem). WR D4 is de eerste band met een A-label in deze categorie in zijn klasse.Het model is voorzien van een directioneel loopvlak, verbeterd en geoptimaliseerd om de winteromstandigheden in Midden-Europa tegen te gaan. De constructie van de blokken is verbeterd en uitgebreid met speciale koppelingen en aansnijdingen die de effectiviteit van de afvoer van water, sneeuw en sneeuwbrij verbeteren. .

De brede centrale rib is voorzien van lamellen die voor betere bestuurbaarheid en stabiliteit op de weg zorgen, dankzij hun gereduceerde lengte. Elk van de groeven en blokken van het loopvlak is individueel ontworpen. Dat zorgt voor ideale grip en stabiliteit in bochten en bij plotselinge manoeuvers.

Voor de constructie van de band wordt Nokian Twin Trac Silica mengsel gebruikt, dat natuurlijk rubber, silica en koolzaadolie bevat. Dankzij het mengsel wordt de kwaliteit van het rijden op sneeuw en natte wegdekken verbeterd. Het helpt ook de grip te verbeteren en is duurzaam, wat de levensduur van WR D4 positief beïnvloedt. Als resultaat wordt de rolweerstand verminderd . Daardoor daalt ook het brandstofverbruik en het rijden is meer economisch en meer milieuvriendelijk.De ingenieurs die de band hebben ontworpen, hebben ook voor jouw akoestische comfort gezorgd. Dit is toe te schrijven aan Silent Sidewall technologië - een speciale zone dire geconstrueerd is op de zijwand van de band met een innovatief rubbermengsel (zie boven). Het filtert de geluiden en trillingen die tijdens het rollen van de band ontstaan. Het rijden is daardoor comfortabel en stil .Nokian Tyres is een onafhankelijke Finse fabrikant die vooral bekend is vanwege de winterbanden die aangepast zijn aan moeilijke omstandigheden van Midden-Europa en Scandinavië. Nokian Tyres implementeert ecologische oplossingen waardoor hun producten milieuvriendelijk zijn, niet alleen maar in het productieproces maar ook in zijn exploitatie en opslaan.

Nokian WR D4 beoordeling

Resume: 4,5 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 336 reviews

aanbevelingswaardig
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,3
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,4
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,5

336 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 186 mensen
 • 4 134 mensen
 • 3 14 mensen
 • 2 1 mensen
 • 1 1 mensen

96% gebruikers recommanderen deze band

96%

Informatie over banden worden verzameld voor 2487 dagen. In deze periode hebben we verzameld 336 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 2022000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: natte oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Review: 5,0
  Ik heb deze banden al meer dan twee maanden. Ik reed iets meer dan 1200km in een 150-pk personenauto van 1,5 ton. Meestal binnen stad. Wat ik merkt op toen de banden kwamen, was de geur van rubber. Andere atypische eigenschappen dan "normale band". Nokian voegde van wat ik las raapzaadolie aan de rubbermengsel toe, misschien veroorzaakte het zo'n ongewoon effect. Ze ruiken echt als geen ander. Ik ben niet iemand die aandacht besteedt aan het uiterlijk van het loopvlak, het maakt me volstrekt onverschillig. Voor mij is het de bedoeling dat de band effectief is in het remmen, aftappen van water en sneeuw modder. De tweede positie wordt ingenomen door geluid en de derde door rolweerstand. Maar ik moet toegeven dat dit loopvlak er uniek uitziet en er mooi uitziet. War de tractie betref blijft de band veilig op de weg, is zeer stil en piept niet in bochten. Bij hoge snelheden op de snelweg is het geluid van de banden helemaal niet storend, het is minimaal en het is een echte plus voor Nokian. Ik had de kans om te rijden in de stad tijdens de echt stortregens. In plaats van wegen waren er beken. En ik ben blij hoe de band met het water omgaat. Bij 70 km/u hoorde ik in zulke omstandigheden alleen het geluid van 'gekamd' water en zat de auto als vast. Wagensporen met water? Voor deze banden is dit niet relevant. Remmen? Vanaf 70 km/u in deze regenachtige omstandigheden, zag ik geen verschil in remmen in vergelijking met een droge weg. Als het gaat om winterse omstandigheden, de sneeuw was misschien een beetje meer voor een paar dagen en de banden zaten ook. Alles is heerlijk op de modder na deze sneeuw. Maar dit is niet genoeg om op de een of andere manier hun effectiviteit te verifiëren of betrouwbare adviezen uit te brengen. Het geeft je 6 op krediet. Omdat banden perfect zijn voor zowel droog als nat wegdek. Wat de rolweerstand betreft, heb ik geen hogere verbranding geconstateerd na het verwisselen van de zomerbanden (Pirelli) voor deze winterbanden, maar ik zal nalaten deze te evalueren vanwege hun lage kilometrage. Ik beoordeel duurzaamheid niet op basis van afstand. Dempen van ongelijkheid - zoals voor mij een licht zinloze parameter. Dit is afhankelijk van de hoogte, de bandenspanning en de vering van de band. Naar mijn mening hebben premiumbanden allemaal dezelfde dempingskenmerken. Daarom maak ik hier ook geen beoordeling. Als je 1500 pln wilt uitgeven en je wilt er winters voor kopen, raad ik ze van harte aan. Zo niet, dan lukt het Barum banden wel, maar ik denk dat het de moeite waard is om te investeren in banden, het is immers het enige deel van de auto dat de auto direct met de weg verbindt... Tot slot, na het aantrekken van de banden, is mijn grootste zorg in de ochtend hoeveel tijd het me kost om mijn auto te reinigen en of ik op tijd kan werken, in plaats van of mijn banden het weer van vandaag aankunnen. Vertaald met www.DeepL.com/Translator

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 215/55 R16

  Review: 5,0
  Toen ik besloot om voor een 2013 Ford Focus winterband te kopen, deed ik een online en marktontdekking. Het duurde bijna 4 maanden. Ik heb veel bandenmodellen van vele merken bestudeerd. Ik koos een paar banden in mijn hoofd en besloot een Nokiaanse winterband te kopen. Ik heb veel websites met elkaar vergeleken om een Nokian-band te kopen. De Oponeo-website leek gedetailleerder dan de andere websites en was toegankelijker. Nadat ik een bestelling had geplaatst op de website van Oponeo, belde ik de klantenservice en mijn banden binnen 1 dag waren geleverd (ik woonde in Usak). Ik heb alle informatie via de telefoon ontvangen. Ik ben erg blij dat ik bij Oponeo kan winkelen. Nokian WR D4-banden presteerden beter dan verwacht. Zo voel je je veilig bij sneeuw en regen. Hoewel Nokian WR D4-banden winterbanden zijn, lijken ze zich op het geluidsniveau van zomerbanden te bevinden en soms zelfs nog stiller. Het was besneeuwd, regenachtig en droog, maar het werkte erg goed in de wintermaanden. Natuurlijk moet u geen wonderen verwachten van uw banden, maar dit is echt een geweldige band voor veel auto's. Het enige nadeel is waarschijnlijk de zachte rubermengsel en als je in een obstakel kunt u schade toebrengen aan de structuur van Nokian WR D4. Het is bekend dat het alleen de band en je kunt niet verwachten een wonder wanneer de wegen ijzig zijn. Het is een band waar u erg blij mee zult zijn. Omdat het een winterband is, voelde ik een zekere stijging van het brandstofverbruik, maar winterbanden verbruiken altijd meer brandstof. Ik moedig iedereen aan om bij ons een Nokian WR D4 winterband en een band te kopen. Ik zou zeker aanraden om ze van Oponeo te kopen. Het maakt niet uit welke band u koopt, u bent tevreden met de diensten die worden aangeboden door de vertegenwoordigers van de klant, want de site biedt de beste prijs.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 225/40 R18

  Review: 3,8
  De band is fijn omdat het een goede grip biedt als u meer dan 300 km/h rijdt, maar ik heb enkele opmerkingen. Eerst, bij +10°C tijdens het remmen bij hogere snelheden, verliest de bocht - je voelt da de velg de grond aanrakt en je voelt het gewoon op het stuurwiel, en vervolgens, bij +8-9°C tijdens het remmen, maakt hij vreemde geluiden (de band maakt vooral geluiden en fluitjes en ik dacht dat mijn remmem gedaan waren).Ten tweede, maar niet zo belangrijk, in vergelijking met vorige model, de rubbermegsel is zachter dan in WRD3. Een paar dagen bij +°C°rijden, een paar snellere remmen en opeens heb ik 16 duizend km elk in plaats van 8mm loopvlak rond de 4mm. Geen super agressief rijden, meestal op de snelweg en dit is een van de grootste nadelen van deze band. Voordelen? Grip op droge banden beter dan Dunlop Sport Max zomerbanden. Op natte wegdek, super goed, omdat je ze praktisch kunt gebruiken alsof er geen water op de weg is. Samenvatten: Als je zeer weinig rijdt en als je hoge parameters van het gebruik wilt, zou ik dit band zeker aanraden, maar als je veel rijdt, moet u weten dat je 2 sets moet aaschaffen in een winter en zeker niet rekenen voor het tweede jaar. Het is uw keuze.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 195/65 R15

  Review: 5,0
  Ik heb de banden 10 dagen geleden gekocht en heb er zo'n 700 kilometer van gemaakt, dus ze zijn nog steeds bijna nieuw. In het begin was ik gefascineerd door het loopvlak, toen kwam ik langs, maar met elke dag vind ik het steeds leuker. Tot op heden, 20.10.2015, is er nog geen gelegenheid om te testen op sneeuw, dus de evaluatie wordt vooraf gegeven - in de hoop dat u zich niet zal vergissen. Op droge band geruisloos, grip, zeer gemakkelijk te rijden. Ook in vergelijking met premium merk zomerbanden (Vredestein Sportrac 5) zijn de manoeuvres in de parkeergarage zacht en geluidloos. Grote demping van oneffenheden. Toen ik op de rotonde de enkel raakte, had ik de indruk dat de band de enkel eronder vlechtwas. Op nat wegdek, vol fascinatie. Bij het starten heeft de band niet één keer grip verloren, niet agressief maar dynamisch - tot ca. 2700 omw/min. Bij regenval en snelheden tot 120 km/u is het voorspelbaar en alleen hoorbaar dat er water uit de lucht wordt gegooid vanuit een plastic wielkast. Ik verwacht naar de sneeuw.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 185/60 R15

  Review: 5,0
  Ik besloot om Nokian WR D4 te kopen na het lezen van veel test en beoordelingen van andere bestuurders. Remmen zeer goed, bij 100km/h moets ik een keer noodremmen en de auto is meteen gestopt, zonder uitglijden. Banden zien er goed uit. Auto gaat stabiler in bochten bij hogere snelheiden en moeilijke omstandigheiden. Op nat wegdek geven de banden veel vertrouwen. Ik vraag me af hoe ze zich op sneeuw en ijs zullen gedrage. Ik heb eerste keer de banden bij dit bedrijf gekocht maar zeker niet de laatste maatregel, biedt veel comfort met zachte vering, maar geeft een grote ruimte voor sport manoeuvres, zoals het loopvlak een beetje "krap, maar ik vond meer grip dan Michelin zomer , mij verraste. gedurende de winter, die ongeveer 15.000 kilometer hebben afgelegd, het loopvlak is een millimeter gedragen. uiteindelijk, kon het niet beweren dat gelukkiger zijn met deze aankoop. last but not least, de Oponeo service was eenvoudig en snel.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Nokian WR D4 maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
C | B | A 69 dB |
205/55 R16 91 H 83 Kopen
C | B | A 69 dB |
205/55 R16 91 T 81 Kopen
C | B | 69 dB
225/40 R18 92 V 153 Kopen
C | A | 69 dB
225/45 R17 94 V 150 Kopen
C | B | A 69 dB |
195/65 R15 91 T 66 Kopen
C | B | A 69 dB |
195/65 R15 95 H 106 Kopen
C | B | A 68 dB |
175/65 R14 82 T 72 Kopen
C | A | 68 dB
185/65 R15 88 T 84 Kopen
C | B | 69 dB
225/40 R18 92 V 145 Kopen
D | B | A 68 dB |
155/70 R13 75 T 52 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Etykieta Klasa oporu C Klasa hamowania B

Nokian

T431216

205/55 R16 91 T

C1

69

 • Nokian
 • WR D4
 • 205/55 R16
 • 91
 • T
 • C
 • B
 • A
 • 69 dB
 • Ja
 • Nee
 • SL
Produktinformatieblad

Nokian WR D4 test

2019 test ADAC in de maat: 185/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 185/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 185/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test ADAC in de maat: 205/55 R16 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild in de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 185/65 R15 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 175/65 R14 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 205/55 R16 beoordeling: aanbevolen
test Auto, Motor und Sport in de maat: 205/55 R16 3. plaats beoordeling: aanbevolen
test ACE/ARBÖ in de maat: 165/65 R15 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test ADAC in de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild in de maat: 225/50 R17 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Zeitung in de maat: 195/65 R15 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Zeitung in de maat: 215/65 R16 beoordeling: ruim voldoende
test ÖAMTC in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test ÖAMTC in de maat: 215/65 R16 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 195/65 R15 beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 215/65 R16 beoordeling: aanbevolen
test ADAC in de maat: 225/45 R17 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Zeitung in de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test Auto Bild in de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test AUTO Straßenverkehr in de maat: 215/60 R17 2. plaats beoordeling: aanbevolen
test GTÜ in de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test GTÜ in de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling: particulièrement recommandé
test AutoExpress in de maat: 205/55 R16 2. plaats beoordeling:
test Autoklub ČR in de maat: 205/55 R16 beoordeling: goed
test Auto, Motor und Sport in de maat: 215/60 R17 2. plaats beoordeling:
test TCS in de maat: 185/65 R15 3. plaats beoordeling: aanbevolen
test TCS in de maat: 225/45 R17 beoordeling: aanbevolen
test Auto Bild Sportcars in de maat: 225/45 R18 beoordeling: ruim voldoende
test Auto, Motor und Sport in de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen
test Auto Zeitung in de maat: 185/65 R15 2. plaats beoordeling: bijzonderlijk aanbevolen
test ACE/GTÜ in de maat: 225/50 R17 beoordeling: aanbevolen