Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Nokian WR Snowproof

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Nokian
Seizoen:
Winterbanden
Aantal:
67 / st.
Kopen

Nokian WR Snowproof beschrijving

De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

De Nokian WR Snowproof biedt gegarandeerde veiligheid onder de meeste veeleisende omstandigheden. Dit Finse premiummerk wordt beschouwd als expert op het gebied van sneeuwrijden. Die nieuwe reputatie wordt maar weer eens waargemaakt in het nieuwe project. De WR Snowproof is gebaseerd op de Alpine Sense Grip-technologie, die meer controle over het voertuig verschaft dan ooit tevoren.


Innovatie in een traditioneel jasje


Het Alpine Grip-compound is een combinatie van natuurlijk rubber en functionele polymeren. Het geheim van de uitzonderlijke prestaties ligt verscholen in de ideale proporties, waardoor het autorijden veel veiliger wordt en alle manoeuvres eenvoudiger uit te voeren zijn.

De Nokian WR Snowproof onderscheidt zich echter niet alleen door het geavanceerde compound. Het model is uitgerust met een uniek loopvlak met een pijlvormig profiel. De geoptimaliseerde plaatsing van de blokken en groeven garandeert precieze sturing op een zachte sneeuwondergrond. De verhoogde grip is vooral merkbaar bij abrupt remmen of versnellen.

Nokian Snowproof

Dat de auto niet slipt in modder of sneeuw is te danken aan het feit dat het loopvlak zo is geconstrueerd dat het niet blokkeert. De dubbele groeven met gepolijst oppervlak voeren veel sneller vloeistoffen en vuil af van onder de banden. Dit bevordert het sturen tijdens intensieve regenval.

Nauwkeurig remmen op elke ondergrond is mogelijk dankzij de originele Brake Boosters op de schouders. De getande randen grijpen zich vast in de sneeuw en zorgen dat de auto in het spoor blijft bij plotseling remmen.

De betrouwbare Snow Claws garanderen probleemloos optrekken en remmen in de sneeuw. Dit systeem van uitstulpingen op het loopvlak verschaft volledige controle over het voertuig bij dynamische manoeuvres.

Een comfortabele en stille rit is het resultaat van de gedempte zijwanden. De Silent Sidewall Technology is een combinatie van een innovatief compound en een moderne bandconstructie. Het reduceert vibraties die ontstaan door contact van het loopvlak met het wegdek en voorkomt overmatig lawaai en trillingen.Nokian


Nokian is een producent uit de premiumklasse die wordt beschouwd als expert op het gebied van winterse omstandigheden. Het is niet voor niets dat Nokian als eerste ooit een winterband heeft uitgebracht, al in 1934. Decennialange ervaring en werk aan projecten hebben ertoe geleid dat deze producten van Finse makelij symbool zijn komen te staan voor veiligheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf test zijn banden in het noordelijkst gelegen testcentrum in Lapland, waar ze aan extreme tests worden onderworpen.

Nokian WR Snowproof beoordeling

Laatste reviews:

Er zijn meningen over banden verzameld.

Nokian WR Snowproof maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
205/55 R16 91 H 67 Kopen
205/55 R16 91 T 67 Kopen
225/40 R18 92 V 116 Kopen
225/45 R17 94 H 98 Kopen
195/65 R15 91 T 51 Kopen
195/65 R15 91 H 62 Kopen
175/65 R14 82 T 44 Kopen
185/65 R15 88 T 54 Kopen
155/70 R19 88 Q 114 Kopen
165/60 R15 77 T 59 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Nokian WR Snowproof test

2019 test Auto, Motor und Sport in de maat: 215/55 R17 beoordeling: ruim voldoende
test Auto Bild in de maat: 225/45 R17 beoordeling: goed