Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Pirelli P Zero Nero GT

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Pirelli
Seizoen:
Zomerbanden
Aantal:
117 / st.
Kopen
4,4
Review: Goed 111140 83 meningen

Pirelli P Zero Nero GT beschrijving

De band Pirelli P Zero Nero GT is als opvolger van het populaire model P Zero Nero op de markt gebracht. In de nieuwe versie zijn de constructie en de samenstelling van het mengsel aangepast en is er een breder scala aan maten ingevoerd.


Het model is in het bijzonder geschikt voor auto's met een zeer hoog vermogen en voor bestuurders die dynamisch en agressief rijden. Het loopvlak van de band Pirelli P Zero Nero GT werd ontworpen op grond van de meest geavanceerde technologieën en voor de productie ervan werd een modern rubbermengsel gebruikt. Een van de ingrediënten is silica dat de grip van de band op nat wegdek verbetert en de band tegen oververhitting beschermt waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.


Het systeem van de groeven en de blokken van het loopvlak zorgt voor soepel manoeuvreren en snel remmen op zowel droog als nat wegdek. Het stijve loopvlak en de optimale contactoppervlakte met de grond maken dat de band bijna aan de weg kleeft. Pirelli P Zero Nero GT doet geen compromissen op het gebied van veiligheid. Op deze band kunt u dynamisch rijden in de wetenschap dat u nooit de controle over het voertuig.


Pirelli P Zero Nero GT is een premium band en dat komt duidelijk tot uiting in het rijcomfort. Het model biedt ook goede resultaten op het gebied van de geluidsdemping of de demping van oneffenheden. Het loopvlak van de band Pirelli P Zero Nero GT is ook visueel zeer aantrekkelijk.Pirelli


De producent van de band is de Italiaanse onderneming Pirelli, een van de leiders op de bandenmarkt. De belangrijkste producten die door het merk gemaakt worden zijn auto- en motorbanden. Vanaf het begin van zijn bestaan wordt Pirelli geassocieerd met motorsport. Het merk heeft internationale roem verkregen toen tijdensde race Peking-Parijs 1907 op zijn banden de overwinning behaald werd. Sinds 2011 is Pirelli de officiële leverancier van banden voor de Formule 1. Het is interessant om te weten dat het merk al jarenlang sponsor is van het voetbalteam Inter Milaan en de beroemde kalenders uitgeeft met naaktfoto's van modellen. Pirelli staat voor de beste prestaties die aan de eisen van de veeleisende bestuurders voldoen.

Pirelli P Zero Nero GT beoordeling

Resume: 4,4 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 83 opinie's

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 111120 4,2
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 111110 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 111150 4,5

83 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 39 mensen
 • 4 39 mensen
 • 3 3 mensen
 • 2 2 mensen
 • 1 0 mensen

91% gebruikers recommanderen deze band

91%

Informatie over banden worden verzameld voor 2362 dagen. In deze periode hebben we verzameld 83 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 821000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal buitenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als dynamisch en snel.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL Gebruiker: Stephen
  Review: 4,4 111140

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Net gekocht deze banden omdat het op een verkoop waren. Aanvankelijk was ik nogal sceptisch. Goedkoopste pirelli, waarschijnlijk niks bijzonder. Maarr, Pirelli P Zero Nero GT verraste me. Ze zijn stil, hebben een goede grip, niet door te geven zo veel als mijn vorige banden. Ik heb toevallig een kleine accidentje tegen gekomen en in stoeprand geraakt maar banden effectief beschermde de velg tegen beschadiging. Aan de rand van banden zijn lichte krassen opgekomen maar eindelijk die geen invloed hebben op de duurzaamheid en performance. Ik zou ze zeker aanraden.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Daniel
  Review: 4,9 111190

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Banden zeer goed, ik was bang voor slijtage want blijkbaar Pirelli Banden kunnen zwak zijn. Ik rijd op Pirelli P Zero Nero GT langer dan een half jaar en het loopvlak is nog helemaal niet verdwenen, ook al hebben de banden nog zo uitstekende rubber beker als nieuwi! Ik ben echt blij :) Ik hoop dat ze zal mij dienen nog 2 seizoenen, en misschien meer? Wie weet :)
 • een mening buiten NL Gebruiker: Gareth
  Review: 3,8 111800

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Goede rubber, 10000km gereden voor zowel nat als droog op voorspelbaar gedrag nooit een uitstrijkje onverwacht. In bochten Banden lijken echt vastgelijmd aan de weg. Getest alleen in het voorjaar en de zomer . Een beetje luidruchtig, brandstofverbruik gemiddeld. Pirelli P Zero Nero GT is gewoon een goeie band voor een goeie prijs.
 • een mening buiten NL Gebruiker: Abdul
  Review: 4,4 111140

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Pirelli P Zero Nero GT? vasthouden aan de weg? uitstekend! Tractie op droge wegen kosteloos, op een natte iets slechter. Velen zeggen dat ze luid zijn - naar mijn mening u kunt ze horen en voor sommige kan het vervelend zijn, maar zeker het is niet erg luid. Bandenslijtage - Ik was aangenaam verrast!. Aanbevolen
 • een mening buiten NL Gebruiker: Artur
  Review: 4,8 111180

  Is deze mening behulpzaam? Ja Nee

  0 Personen 0 Personen

  Ik kocht set van Pirelli P Zero Nero GT. Zeer goede handling in bochten op hoge snelheden op droog en op nat asfalt. Rustig band, zelfs bij hoge snelheden. remmen zeer korte route moet oppassen dat iemand niet in de kofferbak zit:). Aanbevolen

Reviews per pagina:

Pirelli P Zero Nero GT maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
225/40 R18 92 Y 100 Kopen
225/45 R17 94 Y 72 Kopen
245/40 R18 97 Y 102 Kopen
195/40 R17 81 W 117 Kopen
195/45 R16 84 V 77 Kopen
195/45 R16 84 V 76 Kopen
205/45 R16 83 W 86 Kopen
205/45 R17 88 W 96 Kopen
205/45 R17 88 W 95 Kopen
205/45 R17 88 V 94 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina: