Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Zeetex ZT1000

Fabrikant:
Zeetex
Voertuigtype:
Auto
Seizoen:
Zomerbanden
4,2
Review: 1028 reviews
GEBREK

Excuseer, maar dit product is
op dit moment onbeschikbaar.

Onze specialisten helpen u graag een gelijk product kiezen..

Tel.: 02 880 02 10
(Tegen lokaal tarief)

Bekijk vergelijkbare producten

Zeetex ZT1000 beoordeling

Resume: 4,2 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 1028 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 4,1
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,1
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,2

1028 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 311 mensen
 • 4 609 mensen
 • 3 83 mensen
 • 2 19 mensen
 • 1 6 mensen

95% gebruikers recommanderen deze band

95%

Informatie over banden worden verzameld voor 3704 dagen. In deze periode hebben we verzameld 1028 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 8774000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: droge oppervlakte.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,2
  Ik heb de banden op mijn auto gezet in april bij 8°C. Het was nat en koud. Winterbanden met 5 mm profiel Pirelli Sotozero's 2009 slipten bij het sneller starten bij de lichten. De auto monteur naar wie ik ging om de banden te wisselen spotte van de "Chinezen" en zei dat ze nutteloos zouden zijn. Voor het eerst was hij verbaasd tijdens de balancering - daar waren geen problemen mee. Voor de tweede keer waren we allebei verrast - ik – wanneer ik de fabriek verliet en hij - wanneer hij naartoe keek. Ik ben vrij agressief begonnen en de banden werden op het asfalt. Er werd geen slippen. Het was een verrassing voor mij, want de gemerkte winterbanden deden het niet zo goed. Tot nu toe hebben mijn vrouw en ik meer dan 6.000 km op hen gereden. Mijn vrouw rijdt naar het werk, en ik reidt tijdens verdere reizen. Er is geen reden om te klagen over deze banden, vooral niet als het gaat om de aankoopprijs. Soms rijd ik op de snelweg en meer dan eens heb ik de snelheidslimiet overschreden. Tijdens zo'n rit moest ik een keer heel hard remmen (een dame aan het telefoneren, niet in de spiegel kijkend heeft me het weg geblokkerd), en een keer tijdens de regen bewoog ik ook nog eens heel dynamisch. De auto is 100% operationeel, schokdempers boven de 80% efficiënt, geen speling in de ophanging, geometrie wordt elk jaar gecontroleerd. Ik heb het risico genomen om goedkopere banden te kopen en ik heb er geen spijt van. Met een zuiver geweten raad ik het aan degenen die de voorkeur geven aan een vrij dynamische rijstijl.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Review: 4,1
  Hallo, ik heb een Mazda 6 uit 2003 met 145 Km motor 2.0. Ik heb besloten om deze banden te kopen vanwege hun prijs, maar ik heb besloten om pas na 3000 Km een recensie over ze te schrijven. De banden zijn stil, de auto wordt gebruikt in stedelijke en voorstedelijke gebieden en de banden presteren zeer goed:) De auto is veilig om op zowel natte als droge wegen te rijden, en veel mensen vertelden me dat ze op natte wegen konden glijden, maar ik zag zoiets niet. Ze voeren de water af en zelfs wanneer ze in een grote plas worden gedreven, zorgen ze voor stabiliteit. Na ongeveer 3.000 km vertonen de banden vrijwel geen slijtage. Het enige probleem was het balanceren was dat de monteur veel gewichten laadde en voor de eerste keer hoorde hoorde ik dat het was omdat de band nieuw was en zich moest nestelen, maar na de eerste 1000 km was het hetzelfde, dus het was een echte min. Als je niet te ver en te veel rijdt zijn ze goed. Voor de meer veeleisende bestuurders, zou ik andere modellen banden van meer gerenommeerde bedrijven aanbevelen. Ik vind deze goed, maar vanwege de onevenwichtigheidsproblemen zou ik ze niet aan mijn vrienden aanbevelen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 205/55 R16

  Review: 3,9
  Ik heb deze banden gekocht omdat de auto die ik heb gekocht oude banden had. Ik dacht dat ik zal daarmee een jaar rijden en als ze te snel versleten waren, zou ik ze weggooien en een betere kopen. Vandaag weet ik dat mijn volgende banden ook de Zeetex ZT1000 zullen zijn. Ze verschillen alleen van de beste merkbanden door hun iets hogere rolweerstand en geluidsniveaus. Op het niveau van veiligheid, grip, comfort - ik heb geen enkel voorbehoud. In het vermoeden dat dit te wijten was aan mijn rustige rijstijl van de laatste tijd, nam ik de auto mee naar het plein, waar ik heel meer agressief reed. Als de auto zijn grip verloor, gebeurde dat alleen in situaties die zich waarschijnlijk niet op de weg zullen voordoen. Bovendien lijdt het geen twijfel dat dit een duizend keer betere keuze is dan de beste gebruikte band. Als 2-3.000 euro voor Continental of Michelin geen probleem voor u is, denkt daarover niet. Als je geen coureur bent en je wilt een set echt goede banden kopen voor 650 PLN - ik raad het van harte aan! ps. in het begin leek het me ook dat het aantal positieve opmerkingen over een no-name zeetex een marketing onzin is.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 185/55 R15

  Review: 4,2
  Honda Civic 1998 1,4 Aerodeck. Ik heb Zeetex 185/55/15 opgericht, ze zien er goed uit. Ik rijd deze Honda 4 jaar lang. Ik heb al eerder verschillende banden gehad, de zeetex doen het geweldig, vooral als het gaat om rijden in de regen, je moet echt streven om de auto te laten slippen, ze zijn stil en maken de asfaltbotsingen goed vochtig. Ik slaagde erin om ze te krijgen tegen een echt goede prijs van minder dan €35 per stuk met levering, waardoor ik me afvroeg, omdat de banden van andere merken, niet de duurste, €70 per stuk bereikten (inclusief een iets ongebruikelijke maat). Hun nadeel is een groot ondergewicht, zelfs tot 70g op de ene kant. Dus je moet extra geld uitgeven aan gewichten. In het montage punt keken ze me aan alsof ik een idioot was, ze zeiden dat ik tijdens de eerste regen in een sloot zou liggen. Het prijsverschil is groot en het rijcomfort is vergelijkbaar met de "betere banden", de niet-Chinese. Ik heb een risico genomen en ik heb er geen spijt van, ik raad deze banden aan en gebruik ook de bandenservice.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 225/55 R16

  Review: 4,9
  Ik had veel auto's en verschillende soorten banden. Ik werd aangespoord om tweedehands maar gemerkte banden kopen, wat veel geld kostte en de banden moesten uiteindelijk weggegooid worden. Lang geleden kocht ik een ling long voor een audi en was erg blij. Na jaren heb ik besloten om geen gebruikte banden te kopen. Ik heb een Zeetex Hp1000 2225/55/16 gekocht en ik zal zeggen: luisteren niet en lezen geen domheid, dat ze slecht zijn enzovoort. Deze banden verslaan de kop van de gemerkte banden die worden overschat, en de gebruiker betaalt voor de naam, niets meer. De zeetex-banden zijn stil, ze zijn echt goed in het werk, de auto rijdt heel goed zowel op nat als droog wegdek. Ik raad 100% aan en laat je niet voor de gek houden door de lage prijs. Nog een ding - dit zijn geen Chinese banden, zoals sommige mensen schrijven, banden worden in Indonesië geproduceerd.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Zeetex ZT1000 beschrijving

Zeetex ZT1000 is een model, dat alle bestuurders tevreden zal stellen die een band zoeken die veilig en duurzaam is en tegelijkertijd betaalbaar. De band heeft een geoptimaliseerde constructie en daardoor wordt het rijden gemakkelijk en comfortabel. De band wordt onder andere gekenmerkt door een laag geluidsniveau en precisie.

Zeetex ZT1000

Zeetex ZT1000 is milieuvriendelijk dankzij de samenstelling waarvan ze gemaakt wordt en het speciale profiel van loopvlakblokken - dankzij deze oplossingen wordt dit model duurzamer en de slijtage is gelijkmatig, wat een langere levensduur garandeert.

Zeetex ZT1000Ontwerpers hebben een asymmetrisch loopvlakprofiel gekozen, dat goed onder diverse omstandigheden werkt. Daardoor kan men, zonder zorgen over de veiligheid, van het dynamische en stabiele rijden genieten, ongeacht weersomstandigheden.

Blokken op de buitenkant helpen bij het behouden van het rijspoor en rijstabiliteit en ze presteren ontzettend goed vooral in de bochten. Speciaal ontworpen groeven voeren het water snel af van de bovenkant van de band Zeetex ZT1000 en helpen om de gehele constructie te koelen. Drie centrale ribben garanderen optimale efficiëntie en zorgen voor de onmiddellijke reactie op bewegingen van het stuurwiel.

Het veranderende weer en verschillende soorten wegdek zijn de beste omstandigheden voor Zeetex ZT1000. Het asymmetrische loopvlakprofiel, de moderne rubbersamenstelling, die de grip ondersteunt, en verbeterde blokken van het loopvlak maken de band Zeetex ZT1000 een ideale optie bij weersveranderingen.

Banden Zeetex zullen voldoen aan verwachtingen van bestuurders die op zoek zijn naar veilige en comfortabele banden, die tegelijkertijd ook betaalbaar zijn. Een ander voordeel zijn milieuvriendelijke eigenschappen van Zeetex banden. Op deze manier bespaart u twee keer (op de aankoop en de brandstof) en kunt u gerust en comfortabel rijden.


logo Zeetex

Het merk Zeetex wordt beschouwd als een uitstekend alternatief voor Debica of Kormoran. De onderneming Zafco is de eigenaar van dit merk. Dit bedrijf komt uit de Verenigde Arabische Emiraten Zeetex banden zijn van goede kwaliteit die tegen een zeer aantrekkelijke prijs verkrijgbaar zijn. De Zeetex banden worden ontworpen door dezelfde constructeurs, die vroeger met Michelin of Bridgestone samenwerkten.

Zeetex banden worden naar 85 landen geëxporteerd. Ze zijn de meest populair in Europa en in de Verenigde Staten. De kwaliteit van banden wordt ook door de positieve beoordelingen van onze klanten bevestigd. Uitstekende prestaties en populariteit van Zeetex was een reden van de samenwerking tussen Oponeo en Zafco, die nu onze partner is.

Zeetex ZT1000 test

2015 test Auto Bild in de maat: 185/60 R15 beoordeling: ruim voldoende