Banden Apollo

Apollo Banden

Autobanden

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

-

Typische bandenmaten

205/55 R16 185/65 R15 195/65 R15 175/65 R14 225/45 R17 De matenlijst uitbreiden De matenlijst verkleinen

Apollo aanbevolen banden

Apollo Alnac 4G
3,8

5 reviews

Van 59 stuk

In ons aanbod hebben we 12 modellen van Apollo banden
geprijsd van 47 € tot 177 €

Apollo banden geschikt voor personenwagens

Apollo Amazer XP
Van 47 stuk
Apollo Amazer 3G Maxx
4,2

4 reviews

Van 49 stuk
Apollo Amazer 4G ECO
Van 51 stuk
Apollo Alnac 4G All Season
4,3

17 reviews

Van 53 stuk
Apollo Alnac 4G Winter
Van 57 stuk
Apollo Aspire 4G
4,2

1 beoordeling

Van 62 stuk
Apollo Aspire 4G+
Geen photo
Van 68 stuk

Apollo 4x4 banden

Apollo Apterra HT 2
Van 87 stuk

Apollo Bestelwagensbanden

Apollo Altrust+
Van 94 stuk

Apollo is een merk uit India dat in 1972 is opgericht. De eigenaar is een bedrijf met dezelfde naam, dat zich vanaf het begin van zijn bestaan zeer dynamisch heeft ontwikkeld. Het Nederlandse Vredestein en het Zuid-Afrikaanse Dunlop maken deel uit van Apollo Tyres.

Apollo banden worden o.a. op VW Polo die in India worden geproduceerd gemonteerd. Dit merk wordt gekenmerkt door een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Bandenmodellen van Apollo worden naar tientallen landen ter wereld geëxporteerd. De meest populair modellen zijn: Acelere, Amazer en Acelere Winter. Maak kennis met ons aanbod Apollo banden.

Band Band

De meningen van onze klanten over Apollo banden:

  • Duratec 4,4

    Apollo Alnac 4G All Season

    790/5000 Ik heb deze banden een jaar. Ik heb ze gecontroleerd in alle mogelijke weersomstandigheden. Ik heb eerder seizoensbanden gebruikt. Apollo-banden hebben me echt heel positief verrast. Droge weg, zware regen, sneeuw, ijs, vorst, hitte. Onberispelijk rijden onder alle omstandigheden. Meer dan 20 duizend km is iets meer dan 1 mm gedaald. Ze dragen dus matig en niet erg snel. In de zomer, zelfs bij warm weer, was de mix absoluut niet te zacht en piepten de banden - waar ik een beetje bang voor was kopen. Ze zijn erg stil zoals hoogwaardige zomerbanden. Met de juiste luchtdruk onderdrukken ze oneffenheden goed. Zelfs tijdens scherpe bochten is de auto zeer stabiel en zweeft er niets. Bekijk meer > Ik weet niet welke fouten ik kan noemen. Zelfs het ontwerp van de banden levert geen bezwaren op.
  • irek 4,6

    Apollo Alnac 4G

    Ik koos voor de banden, omdat het label C-rolweerstand B-grip op nat wegdek en 69 db en het volume van de ADAC test waarbij banden waren tussen de polecanych.neumático tot nu toe wijzen op een verslechtering etykiety.Nie data de Fulda ecocontrol.Mam hopen dat de slijtage redelijk en zal een paar duizend te ondersteunen. km Bekijk meer >