Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Apollo Banden

Apollo Banden

Beoordeling van de producent
4,1
gebaseerd op 37 meningen

Apollo is een merk uit India dat in 1972 is opgericht. De eigenaar is een bedrijf met dezelfde naam, dat zich vanaf het begin van zijn bestaan zeer dynamisch heeft ontwikkeld. Het Nederlandse Vredestein en het Zuid-Afrikaanse Dunlop maken deel uit van Apollo Tyres.

Apollo banden worden o.a. op VW Polo die in India worden geproduceerd gemonteerd. Dit merk wordt gekenmerkt door een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Bandenmodellen van Apollo worden naar tientallen landen ter wereld geëxporteerd. De meest populair modellen zijn: Acelere, Amazer en Acelere Winter. Maak kennis met ons aanbod Apollo banden.

Beoordelingen van banden door onze klanten Apollo:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Apollo banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • irek 4,6

    Apollo Alnac 4G 195/55 R15

    Ik koos voor de banden, omdat het label C-rolweerstand B-grip op nat wegdek en 69 db en het volume van de ADAC test waarbij banden waren tussen de polecanych.neumático tot nu toe wijzen op een verslechtering etykiety.Nie data de Fulda ecocontrol.Mam hopen dat de slijtage redelijk en zal een paar duizend te ondersteunen. km Meer >
Vindt uw Apollo banden