Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Avon Banden

Beoordeling van de producent
4,0
    11110
gebaseerd op 60 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Avon banden komen uit Groot-Brittannië. Het begin van het bedrijf gaat terug tot het einde 19e eeuw. In 1997 is het merk het eigendom geworden van het Amerikaanse concern Cooper Tire & Rubber Co.

Sinds 2000 worden de kwalitatief fantastische banden van Avon voor de F2000-kampioenschappen in de VS geleverd. Avon banden werden en worden dankzij hun goede prestaties en goede naam onder chauffeurs gemonteerd op luxe Rolls-Royce, Bentleys, Aston Martins, Jaguars, Land Rovers en Morgans.

We presenteren een aanbod van Avon banden in onze winkel.

Avon banden voor het winterseizoen

Beoordelingen van banden door onze klanten Avon:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Avon banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • ilPez 4,7 111150

    Avon ZV5 215/55 R16

    Avon gemonteerd voor de eerste keer, was ik overtuigd van de grote prijs en goede verklaard specificaties. Mijn oordeel is meer dan goed in termen van grip in zowel droge als natte omstandigheden en ervaren comfort. Ik reisde slechts 7.000 km, vrij rustig en de verwijdering van de stad, maar de opheffing van deze banden tot misschien monteren winter merkte ik tekenen van "voortijdige slijtage" zachte compound? Om de kilometerstand van het leven in het algemeen te evalueren. Meer >
Vindt uw Avon banden