Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

BFGoodrich Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
gebaseerd op 1496 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Hulp

Toon uitleg van zoekparameters

De geschiedenis van BFgoodrich gaat terug tot 1870. Toen werd de eerste rubberfabriek in Noord-Amerika opgericht door Dr Benjamin Franklin Goodrich. Na amper 30 jaar doorkruiste een auto met banden van BFGoodrich de hele Verenigde Staten.

In 1937 heeft het bedrijf een techniek ontwikkeld voor de productie van synthetisch rubber. Tijdens de Tweede Wereldoorlog leverde het bedrijf rubber aan het leger. Banden van BFGoodrich werden gebruikt in de legendarische Willys Jeep. In 1977 maakten de banden van het merk deel uit van de uitrusting van ruimteveer Columbia.

Een onlosmakelijke element van de geschiedenis van het bedrijf zijn de successen tijdens vele rally's. In 2006 heeft BFGoodrich alle etappes van de WRC gewonnen. Teams die gebruik maken van het merk BFGoodrich hebben maar liefst zes overwinningen behaald tijdens de Dakar-rally.

Het bedrijf biedt banden aan voor personenauto's en 4x4 in de mediumklasse.

Beoordelingen van banden door onze klanten BFGoodrich:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over BFGoodrich banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Andrzej Słupsk 4,6 111150

  BFGoodrich G-Grip 205/55 R16

  Ik ben erg blij met mijn aankoop van deze banden. Ik ben niet erg snel, maar het overkomt me ergens in een haast, dus ik koop altijd goede banden. Dit werkt erg goed op alle ondergronden. Ik was nooit in staat om de auto in te voeren in een slip tijdens normaal rijden in het verkeer. Na het eerste seizoen van het loopvlak is nog steeds zeer hoog - hoger dan verwacht. Het enige nadeel is lawaaierig deze banden - duidelijk sterker is dan alles wat we hadden. Meer >
 • Mirek 5,0 11111

  BFGoodrich G-Grip 185/65 R14

  BFGoodrich banden sensationele zowel droge als natte wegen. Na het rijden 13 000 km. band ziet eruit als nieuw, ook al ongeveer 4 km per dag voordat ik in de auto van de hoofdweg szutrówką bereiken. In de tweede auto, die echter wel Goodyera wrijft overdreven dus volgend seizoen voor mijn A4 zal gaan voor de nieuwe BFGoodrich zomer. Ik beveel het aan iedereen. Meer >
Vindt uw BFGoodrich banden