Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

BFGoodrich

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle
Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

BFGoodrich Banden Online

Banden BFGoodrich

Ranglijst van zomerbanden BFGoodrich

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 4,2 111120 (199 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 3,8 111800 (179 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 3,6 111600 (267 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 3,2 111200 (210 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. BFGoodrich

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,2 111120 (168 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (10 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,6 111600 (180 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,3 111300 (187 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste BFGoodrich banden. Gloednieuwe BFGoodrich modellen vol van de moderne technologieën.

Best verkopende

De best verkochte banden BFGoodrich door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden BFGoodrich

Band Zomerbanden BFGoodrich G-Grip

Normale prijs korzystna.Spalanie. Gebruik klein.
Beoordeling: 4,1 111110

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Hallo. Sam voordat ik kocht deze banden hebben veel tijd besteed aan het vergelijken van offertes en het lezen van uw reacties. Ik reis up auto als personenauto natuurlijk :-) (Citroen Berlingo II) en de band moet zo goed dat de auto drijvende zijn. Aan het begin van mijn keuze viel op de Nokia lijn van formaat 205/65 R 15 (naar verwachting voor maat zomer originele). Na meteen invoegen voelde ik pijn in rijden! Myszkowało auto op de weg, linksboven, en een rechter en, bijvoorbeeld, het stuurwiel in hun handen, en ik weet dat ik moet meteen gaan! Het bleek dat twee banden fabricagefouten. Ik sprak met u, en (OPONEO) vond dat beide zijn goed en twee niet. Voor defecte banden kreeg een restitutie, en goede stuurde me terug (verzendkosten in beide richtingen bedekt OPONEO). Ik besloot om twee banden te verkopen (omdat mijn vertrouwen was gespannen, en zelfs de tijd voor dit soort verhalen, ieder van ons waarschijnlijk niet hebben) en opnieuw kopen nieuwe komplet..znowu navigatie door opmerkingen en uiteindelijk heb ik besloten om te kopen BFGoodrich G-Grip 195/65 R15 95 T XL. Mijn auto van deze omvang wordt aanbevolen voor de winter, maar wat deze banden ;-) En een succes! Ik kocht in april. Nu hebben we het begin van oktober en gingen ongeveer 10.000 kilometer. Ik woon in de stad, een dagelijkse woon-werkverkeer, dan is de stad, dan terug naar het huis. Op de langere routes zo'n 500km een ​​zekere dag. Na de veronderstelling leidende wagen op rolletjes! (Hoewel de nauwkeurigheid van de stuurinrichting bij de Berlingo is niet niet wat uitstekend) In droge omstandigheden uitgevoerd briljant. In de natte zal ik oprecht schrijven dat iets waar ik ben niet helemaal zeker, maar het is snel genoeg is (iets meer dan 120). Bandenslijtage: 10.000 op de achteras (detail niet gemeten) niet zichtbaar in alle consumptie. Stuur een beetje meer, maar mijn ogen voor drie seizoenen in mijn kilometers zal veilig zijn. Verbranding ... groei was zeker niet! Komfort..to is afhankelijk van elke indywidualnie..ja niet klagen. Ik rijd een familie en ik voel me comfortabel dat ik niet nadenken over het feit dat sommige van de banden is niet zo! Dus dat is het! Groeten.

Band Zomerbanden BFGoodrich Profiler 2

Auteur:MARIANER
Beoordeling: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Banden uitstekend houden op droge wegen. Wanneer grip przekroczniu niet uitglijden en vallen in een val uślizgują iets naar het achterste handvat. De afvoer van water uit natte put, het verminderen van aquaplaning. Bij het remmen op nat wegdek blijven przyczepnoś (I ABS) niet over-verlenging van de remweg, de regen równierz de hoeken goed vast te houden en niet vallen onmiddellijk te schaatsen voor het verlies van tractie. Ik ben in staat om ze te schieten draaien de bovenhoek geweest (in de vorige banden, jammer genoeg, ja - Michaelin Energy E3B) Helaas, de sneeuw, het ijs is niet voor de banden, maar dankzij het loopvlak directionele zelfs onmogelijk handvat, met name in de stad (de wegen beter onderhouden) - zeer goede prestaties in de winter modder, maar pas op het remmen. Buiten de stad in de sneeuw Ik zou niet aanraden ... Ik heb tijd in de afdaling ABS-e ... geen reactie en grip (indien niet stoppen ... en als onze lieve wegenbouwers niet verslapen). Ze hebben een kleine fout - sneller dan bijvoorbeeld Michaelin Energy E3B uit te voeren, maar dankzij zijn zachtheid zijn veel veiliger dan de Franse banden, in vergelijking met profilerami regen niet verhinderen. Over het algemeen uitstekende band tegen een goede prijs als voor mijn auto (die niet de zwakste, maar ook indrukwekkend, geen macht). U kunt agressief en snel te rijden. Met een rustige wandeling door de manier waarop niet te snel schoon. (Kijkend naar mijn profiel is ongeveer 45.000 van hen doen).

Winterbanden BFGoodrich

opona Winterbanden BFGoodrich Winter G

Auteur:Andrzej - Warszawa
Beoordeling: 3,4 111400

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Dit is hun winter 3 en de vierde waarschijnlijk overleven, tenzij ... het zal. De band is dan goed wanneer je moet hem vertrouwen en helaas, ijs en hard gepakt sneeuw beter niet proberen te remmen plotseling. Dan, in combinatie met het ABS-geboren rebel geest, kwaadaardige snotaap gaat waar het wil en niet wil stoppen. Misschien als de remblokken? Wat te dragen - hmm ... waarschijnlijk niet zo slecht als anderen te beschrijven, omdat het rubber is onderworpen aan de wetten van de fysica en dergelijke, who cares en houdt het daar. In een deel van de kritiek die in stilte kan worden gelezen. Zo zeker als iemand mij vergelijkt met karren of andere tandvlees goed te leven. Niet zo slecht met lawaai, maar u kunt iets meer verwachten. Aan de positieve kant, geen twijfel over bestaan, kan je onder meer het rijden op droge wegen. Dit is misschien niet de bepalende factor winterbanden, maar je kunt hem vertrouwen. Bevochtig erger, vooral wanneer het begint. Het feit dat 150 pk is al een beetje kracht, maar soms moeilijk om te bewegen. Maar als iemand het doet is meestal voldoende. Bovendien is het niet zo dat andere gebruikerstype bewegende vaste ing sneeuw, zo niet het ijs is geen optie, zodat de sneeuw niet onder omstandigheden niet doorstaat, maar met een kleine rubber op de TWI moet nog worden .

opona Winterbanden BFGoodrich Winter G

Auteur:wizzard
Beoordeling: 1,8 180000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Mijn beoordeling is een overzicht van alle mogelijkheden van deze band. Ik ga met hen in persoon, maar een andere winter verbruik (groot) drastisch vermindert de effectiviteit. Daardoor na 3 seizoenen of band na rijden 30.000 kilometer rond het is niet geschikt voor gebruik in de praktijk. Het loopvlak wordt gedragen voor een dergelijke cursus dramatisch - ondanks het feit dat het loopvlak is nog steeds een beetje een wandeling is nu een compleet gebrek aan begrip. Op het ijs vrijwel geen kans op een plek tillen. In de tweede versnelling met een groot probleem een ​​of andere manier je kunt verplaatsen. Remming van ABSem dood in zijn ogen, omdat zowel de sneeuw, smeltende sneeuw en ijs op de auto doet wat hij wil en niet het gevoel helemaal zeker dat het een winterband. Zelfs ik heb de indruk dat de zomer beter geremd onder deze omstandigheden zouden zijn. Ik had niet veel keuze, omdat ik mijn auto gekocht met deze neumáticomi maar nu weet ik van hen weg te houden. In de zomer loop ik één bublach maar in de winter is het niet de moeite waard het opslaan van een paar honderd goud in komlecie hij komt hier voor leven en gezondheid.

Gemiddeld banden beoordeling: 3,84 gebaseerd op 2357 Reviews

Modellen van banden BFGoodrich

Alle banden van merk BFGoodrich zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van BFGoodrich winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Zomerbanden

Check onze aanbod van de zomerbanden BFGoodrich. Deze banden worden tussen lente en herfst gebruikt. Kies de beste zomerband voor uw auto BFGoodrich.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden BFGoodrich. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto BFGoodrich.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden BFGoodrich. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto BFGoodrich.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van BFGoodrich all season banden. Elke band van BFGoodrich wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.