Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

BFGoodrich Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
gebaseerd op 1498 meningen
Kies profiel
Kies diameter

De geschiedenis van BFgoodrich gaat terug tot 1870. Toen werd de eerste rubberfabriek in Noord-Amerika opgericht door Dr Benjamin Franklin Goodrich. Na amper 30 jaar doorkruiste een auto met banden van BFGoodrich de hele Verenigde Staten.

In 1937 heeft het bedrijf een techniek ontwikkeld voor de productie van synthetisch rubber. Tijdens de Tweede Wereldoorlog leverde het bedrijf rubber aan het leger. Banden van BFGoodrich werden gebruikt in de legendarische Willys Jeep. In 1977 maakten de banden van het merk deel uit van de uitrusting van ruimteveer Columbia.

Een onlosmakelijke element van de geschiedenis van het bedrijf zijn de successen tijdens vele rally's. In 2006 heeft BFGoodrich alle etappes van de WRC gewonnen. Teams die gebruik maken van het merk BFGoodrich hebben maar liefst zes overwinningen behaald tijdens de Dakar-rally.

Het bedrijf biedt banden aan voor personenauto's en 4x4 in de mediumklasse.

Beoordelingen van onze klanten:
 • Tymitunieten 4,5 111150

  BFGoodrich G-Grip

  Begin verbetering aanvullende informatie :). Ik Opel Omega 2,0 l leidt naar de achterzijde, en deze banden zijn gemonteerd op de rug. Rijstijl-achtige alleen gaan, ik als een gek te gaan: D Plaats van het gebruik en de periferie van de stad, met name de route. elk oppervlak. Banden begin is erg sterk, dat wil zeggen boven 80 km / ha neuriën de lagerbus wordt veranderd. Dit nadeel verdwijnt ergens na het rijden ongeveer 3000 km. Ik kocht het in de winter en ik moet zeggen dat op de gladde oppervlak van de handgreep ook. Zij benadrukken dat er geen band niet goed voor sneeuw of ijs op de irrelevantie van de rijsnelheid zal zijn :) :). Ze reageren op dezelfde banden op natte of droge Meer > ondergrond. Het is nog niet gebeurd met mij op een skateboard. Soms voel ik me een beetje weerstand, omdat het zou gaan tegen de wind in het voorbijgaan.
 • Gregor, Gdańsk 4,2 111150

  BFGoodrich Winter 2 T/A

  uitstekende banden. Przejeździłem ze een winter en ik ben erg blij. In het bijzonder bijgedragen aan een typisch Poolse klimaatverandering als het sneeuwt en smelt tijdens de dag is modder en sneeuw en plassen. brede groeven en te absorberen en verspreiden allemaal. Hetzelfde geldt voor de plassen op de weg - niet de auto niet stoppen bij het rijden door op 50 km / h - 70 km / h en niet klagen. sneeuw, in het bijzonder vers, niet verdicht, het geeft je een gevoel van hoe een goede grip op nat wegdek. U kunt goed doen genieten van sneeuw supermarkt parking: D Zo veel als het was jammer om de zomer te veranderen wanneer de lente kwam;) Maar als winterbanden zijn erg booming, vooral bij hoge Meer > snelheden van 100 km / h, en niet het gevoel meer rolweerstand voor de zomer (hoewel het jaar met een grootte van 165, Goodyear GT3). Uiteraard wordt geassocieerd met een betere grip zachtere banden. Ik adviseer winterbanden BFGoodrich winter2. Prijs betaalbaar ook!
 • Piotrek 4,6 111150

  BFGoodrich G-Grip

  Wheels ondanks de harde kanten dankzij een perfect vastklampen aan de hoeken zijn heel comfortabel. Ook als in de droge ik wil meer, zelfs al zijn ze echt geweldig, zowel natte is niet precies iets mist! Ik reed op de weg in een regenbui meest rechtse rijstrook chauffeurs en kalm vlogen 150 90-100 en banden hebben niet de neiging om te zwemmen. Bij een andere gelegenheid had ik een regenbui in de stad niet wist, ondanks de drijvende loopbrug net wat ik heb gehad om dit zichtbaar omdat veel van cloud water of stroom strijden onder mijn wielen. Dus in het water zijn ze echt een openbaring. Wat om ze te dragen om mijn 17-18tys en verspreiden water weg als nieuw, want de laatste tijd meer Lalo Meer > op de weg en ik moest vertragen.
 • jacenty 4,2 111150

  BFGoodrich Winter G

  band die breed scala van veiligheid van het product, een rit in alle omstandigheden (met uitzondering van het ijs, want het is waarschijnlijk dat alleen de pieken). Vandaag heb ik in de bergen hadden. Natte slush, diepe verse sneeuw - verbazingwekkend keten, waarbij elke diepe sneeuw en zelfs geleid tot een veel sneeuw (sneeuw hoogte 40 cm) om gemakkelijk te controleren en auto ryszyło. Op de ijzige oppervlak bedekt met een dunne laag van het rijden veilig Sniego binnen reden (dat wil zeggen, tot ongeveer 70 km / h zonder plotselinge bewegingen en voorzichtige behandeling van het wiel gaf versnellen en remmen niet de auto te gebruiken). Regenwater wordt afgevoerd banden zonder glibberen en Meer > glijden kant rewelka droge, zeer rustig (die kan oplopen deze band op 190 km / h). Wat moet u om een ​​beetje afstand te brengen, zal ik later herzien. Voor de prijs, ik beveel het.
Vindt uw BFGoodrich banden