Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

BFGoodrich Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
gebaseerd op 1496 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

De geschiedenis van BFgoodrich gaat terug tot 1870. Toen werd de eerste rubberfabriek in Noord-Amerika opgericht door Dr Benjamin Franklin Goodrich. Na amper 30 jaar doorkruiste een auto met banden van BFGoodrich de hele Verenigde Staten.

In 1937 heeft het bedrijf een techniek ontwikkeld voor de productie van synthetisch rubber. Tijdens de Tweede Wereldoorlog leverde het bedrijf rubber aan het leger. Banden van BFGoodrich werden gebruikt in de legendarische Willys Jeep. In 1977 maakten de banden van het merk deel uit van de uitrusting van ruimteveer Columbia.

Een onlosmakelijke element van de geschiedenis van het bedrijf zijn de successen tijdens vele rally's. In 2006 heeft BFGoodrich alle etappes van de WRC gewonnen. Teams die gebruik maken van het merk BFGoodrich hebben maar liefst zes overwinningen behaald tijdens de Dakar-rally.

Het bedrijf biedt banden aan voor personenauto's en 4x4 in de mediumklasse.

Beoordelingen van banden door onze klanten BFGoodrich:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over BFGoodrich banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • zadowolony 4,3 111150

  BFGoodrich G-Force Profiler 195/50 R15

  Door het betreden van de winkel wist ik wat ik wilde zo onbekend voor de gebruiker banden of "vriendelijk ben, breder loopvlak is aardig en stil mogelijk" zonder aarzeling vertelde de operator die uw bestelling neemt .. . toen ik vroeg wat BFGoodrich. Na de installatie en inbedrijfstelling ... sommigen niet begrijpen wat een wonder het wisselen van banden 185/55/15 195/50/15 Ik voelde me zo sterk hobbels en gaten dan voorheen - tot nu toe kan ik niet uit te leggen, maar het is makkelijker als ik iets heel nieuws en anders behandeld. Het kleeft aan de weg, kan ik niet anders manoeuvres kreten en dit te doen zonder het gevoel dat het zou gaan de stoel af te vallen. De band is vrij Meer > rustig op zijn minst wat nieuws zal zijn, dan weet ik niet, het heeft zelfs beter dan ik had gedroomd, en deze ongelooflijke troost fantastische uitstraling, nu we voelen - voor de prijs ... waarschijnlijk geen betere banden markt. Ik beveel het zonder aarzeling aan iedereen die ik graag ... let vooral aan het uiterlijk, want afgezien van de band uiterlijk heeft een heleboel dingen hierboven vermeld.
 • rademil 4,2 111150

  BFGoodrich Profiler 2 175/70 R14

  zachte banden die heel goed te houden in krappe bochten. In droge omstandigheden aanzienlijk verkort mijn remweg. Met betrekking tot het gedrag van de banden op prestaties op nat wegdek is ook voorbeeldig. riool goed water. Het enige nadeel is dat zeer aanzienlijke geluidsniveaus. Als om esthetische redenen, het is als een zachte visuele indruk in elke kleine gaatjes band. Meer >
 • Gucio 4,7 111150

  BFGoodrich Touring 165/70 R13

  165/70/13 omvang had in Spanje 2p gemaakt en 2p gemaakt in Polen. Deze in Spanje waren iets beter remmen op nat wegdek - misschien een ander rubber. Ik nooit moe geen problemen. Geen afstraffing, geen spoor. Nooit worden verhandeld of niet! Aangedreven ong. 60 000 km. Het loopvlak is goed, maar met de leeftijd moest ik om het te vervangen door een nieuwe. Meer >
 • MX 4,2 111150

  BFGoodrich Touring G 195/65 R15

  band kocht een jaar geleden, met de reden dat de vorige Navigator GoodYear (multigrade) begon te buigen in alle richtingen, de banden als gevolg van de prijs kocht ik, ze zijn rustig, goed waterafvoer przejezdziłem ze de hele winter, en in augustus hetzelfde wonder dat me aan zonder een bel, misschien band kan mijn rijstijl te kalmeren. Deze rubber aanraden aan mensen die willen zich veilig op de weg te voelen en niet het invoeren van bochten 90 km / h - net matig, goed rubber. Meer >
Vindt uw BFGoodrich banden