Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Cooper Banden

Cooper Banden

Beoordeling van de producent
4,2
gebaseerd op 150 meningen

De beste prijs-kwaliteitsverhouding, optimale prestaties en veiligheid op elk wegdek – dat alles wordt U verzekerd door Cooper-banden. Het Amerikaans merk van de middenklasse is de tweede grootste onafhankelijke bandenproducent in de VS. Dankzij een ervaring van meer dan honder jaar in de bandenproductie worden de banden van deze firma gekenmerkt door perfecte parameters en vervullen ze de verwachtingen van een brede groep afnemers.


Een aantrekkelijke prijs gaat hand in hand met de goede prestaties, waardoor de Cooper-banden budgetvriendelijk zijn voor de gemiddelde bestuurder. Als u wilt genieten van een veilige en comfortabele rit, en terzelfdertijd niet te veel wilt betalen voor de bekende merken, dan zijn deze banden een ideale oplossingen voor U.


„Hoogkwalitatieve goederen, een eerlijke winst en goede zaken” – dat is het credo van Cooper vanaf het ontstaan van de firma. Het naleven hiervan heeft de firma reeds succes vanaf de eerste activiteitsjaren en een intensieve ontwikkeling met name in de VS bezorgd. Momenteel heeft Cooper meer dan 60 vestigingen over de hele wereld, waarin ongeveer 20 000 werknemers worden tewerkgesteld.


Wetenswaardigheden:


Na de Amerikaanse toetreding tot de tweede wereldoorlog raakte het bedrijf betrokken bij activiteiten voor het leger en startte de productie van onder andere banden voor militaire voertuigen, reddingsvesten en pontons.


De geschiedenis van het Cooper-merk dateert uit 1914. In dat jaar kochten twee ondernemers - John F. Schaefer en Claude E. Hart - de firma M&M Manufacturing Company die bandenreparatiematerialen produceerde.


Intensieve ontwikkeling zorgde ervoor dat Cooper zich in de jaren 80 engageerde in de markt van vervangbanden (in die tijd was het al ongeveer drie keer winstgevender dan de markt van de originele uitrusting).


De firma Cooper is opgericht in Akron in Ohio – het Amerikaanse bandenindustriegebied. In de eerste decennia van de XX-ste eeuw waren 140 firma's uit de bandenindustrie actief in de stad.


Lange tijd was Cooper niet sterk vertegenwoordigd in het buitenland. Dit veranderde slechts in 1997 dankzij de overname van het Britse bedrijf Avon Rubber.

Beoordelingen van banden door onze klanten Cooper:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Cooper banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Rafał 4,2

  Cooper Discoverer S/T MAXX 285/70 R17

  Grote band, universeel, maar met een koppeling van grote veld, rustig op de weg, sensationele in het veld, de beste in de modder BFG MT AT niet de enige auto te vermelden op een reis naar Roemenië, die niet hoeven te hulp gebruiken van anderen bij het reizen in diepe modder, duurzaamheid, maar ik kan niet zeggen dat het ziet er erg goed, ik koos voor de onbeschikbaarheid Duratrac'ów GY en echt spijt van krijgen. Meer >
 • Cezio 4,6

  Cooper Discoverer A/T 3 245/65 R17

  Erg goed in het type band. Het loopvlak erg diep, het is gemakkelijk om te rijden in de winter oczyszcza.Warunki verraste me echt-binnenkomst in de gladde heuvel met een helling van 30 graden, met verschuifbare !!! Niet zonder reden in Canada en de VS. Deze banden zijn erg populair en goed verkopen. In een natte remt het erger dan een typisch zomerband, maar beter dan winterbanden. Droog asfalt gedraagt ​​zich als een zomerband. Minimale bandenslijtage. Volgende Cooper banden ook kopen !!! Meer >
 • Sam 5,0

  Cooper Discoverer S/T MAXX 245/75 R16

  Hij had een set van BFG AT banden op mijn laatste ontdekking, die zeer moeilijk vindt, heel hard. Maar de economie sloeg me vrij slecht, en een keer droeg laatste 10.000 mijl op de hardere compound werd die luidruchtig geworden. Dus toen ik een set banden die nodig zijn voor de huidige ontdekking heb ik besloten om te kijken naar de nieuwe Cooper ST Maxx en Goodyear DuraTrac. Ik vond een zeer goede prijs in het ST-Maxx £ 100 per stuk en na het lezen van veel kocht een set. Ik moet zeggen dat ik ben blij. De banden zijn zeer rustig, ondanks de agressieve loopvlak. Zelf zeer goed schoongemaakt en heeft nooit hit me wanneer venturing over het veld. Grip op asfalt uitzonderlijk goed en zijn Meer > zeer geruststellend. Ik heb nog nooit grip verloren, zelfs in de verschrikkelijke regen en vettig wegen. Ik moet zeggen dat ik een consistente bestuurder, maar toch ben er zeker van dat uitzonderlijk zijn en kan het niet sterk genoeg aanbevelen.
 • Alesu 4,4

  Cooper Discoverer A/T 3 275/70 R16

  Je moet de banden te hebben met de snelheid S gedurende de zomerperiode. Ik koos voor deze maatregel in de 275 / 70R18. 82,5 cm band .. Misschien een beetje 'moeilijk om het evenwicht op de cirkel. Goede tractie op onverharde wegen en geen diepe modder. De hoogte van 1,8 cm., Niet slecht voor een band met een snelheid symbool S. Li, hoewel ik liever aan te bevelen Cooper ST Maxx, maar met de snelheid Q kan niet worden gebruikt tijdens de zomer. Meer >
Vindt uw Cooper banden