Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Cooper Banden

Cooper Banden

Beoordeling van de producent
4,0
gebaseerd op 375 meningen

De beste prijs-kwaliteitsverhouding, optimale prestaties en veiligheid op elk wegdek – dat alles wordt U verzekerd door Cooper-banden. Het Amerikaans merk van de middenklasse is de tweede grootste onafhankelijke bandenproducent in de VS. Dankzij een ervaring van meer dan honder jaar in de bandenproductie worden de banden van deze firma gekenmerkt door perfecte parameters en vervullen ze de verwachtingen van een brede groep afnemers.


Een aantrekkelijke prijs gaat hand in hand met de goede prestaties, waardoor de Cooper-banden budgetvriendelijk zijn voor de gemiddelde bestuurder. Als u wilt genieten van een veilige en comfortabele rit, en terzelfdertijd niet te veel wilt betalen voor de bekende merken, dan zijn deze banden een ideale oplossingen voor U.


„Hoogkwalitatieve goederen, een eerlijke winst en goede zaken” – dat is het credo van Cooper vanaf het ontstaan van de firma. Het naleven hiervan heeft de firma reeds succes vanaf de eerste activiteitsjaren en een intensieve ontwikkeling met name in de VS bezorgd. Momenteel heeft Cooper meer dan 60 vestigingen over de hele wereld, waarin ongeveer 20 000 werknemers worden tewerkgesteld.


Wetenswaardigheden:


Na de Amerikaanse toetreding tot de tweede wereldoorlog raakte het bedrijf betrokken bij activiteiten voor het leger en startte de productie van onder andere banden voor militaire voertuigen, reddingsvesten en pontons.


De geschiedenis van het Cooper-merk dateert uit 1914. In dat jaar kochten twee ondernemers - John F. Schaefer en Claude E. Hart - de firma M&M Manufacturing Company die bandenreparatiematerialen produceerde.


Intensieve ontwikkeling zorgde ervoor dat Cooper zich in de jaren 80 engageerde in de markt van vervangbanden (in die tijd was het al ongeveer drie keer winstgevender dan de markt van de originele uitrusting).


De firma Cooper is opgericht in Akron in Ohio – het Amerikaanse bandenindustriegebied. In de eerste decennia van de XX-ste eeuw waren 140 firma's uit de bandenindustrie actief in de stad.


Lange tijd was Cooper niet sterk vertegenwoordigd in het buitenland. Dit veranderde slechts in 1997 dankzij de overname van het Britse bedrijf Avon Rubber.

Beoordelingen van banden door onze klanten Cooper:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Cooper banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Tomek 4,2

    Cooper Weather-Master WSC 245/70 R16

    Het is de moeite waard deze banden te kopen, want ze werken goed in alle omstandigheden. Ze hebben me niet in de steek gelaten tijdens de jacht en ik kan ze aanbevelen. Ze werken ook geweldig op asfalt. De banden maken zichzelf snel schoon van modder en er is geen plakkerig effect. Ik bedoel natuurlijk winterse omstandigheden. Voor de zomer, zal ik zeker Cooper AT3 kopen. Meer >
  • terenowiec 5,0

    Cooper Weather-Master WSC 265/65 R17

    Ik kan de band met een gerust hart aanbevelen voor off-roadgebruik - los zand, diepe modder of sneeuw zijn geen enkel probleem voor de band. Zelfs rijden over een kleihelling is met een auto van 2,5 ton mogelijk, zonder problemen. Een geweldig product, de band is ook geschikt voor hogere snelheden zoals 140 km/u ;) op de snelweg. Het enige minpuntje is de slordige afwerking van de banden - alsof het een gecoverde band is, maar het is gewoon esthetiek en het stoort niet in het gebruik. Ik zal deze banden zeker kopen als ze versleten zijn, ik vind over ongeveer 3-4 jaar. Het loopvlak is echt geweldig, ook heeft het gaten voor spijkers. Ik beoordeel deze band op maximale punten. Meer >
Vindt uw Cooper banden