Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Falken

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Falken Banden Online

Banden Falken

Ranglijst van zomerbanden Falken

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 4,8 111180 (2 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (3 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (21 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (218 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,1 111110 (4 Opinie's)

Ranglijst van winterbanden. Falken

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,3 111130 (4 Opinie's)
Winterband Opinie 4,2 111120 (141 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,6 111600 (117 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,6 111600 (34 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,3 111300 (28 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Falken banden. Gloednieuwe Falken modellen vol van de moderne technologieën.

 • Falken ZE 914
  Falken ZE 914

  De banden Falken ZE 914 zijn het product van de onderneming Sumitomo. Tot deze onderneming ...

 • Falken ZE 914A Ecorun
  Falken ZE 914A Ecorun

  Type: zomerband Klasse: middenklasse - gunstige prijs-kwaliteitverhouding Bedoeld voor: ...

Best verkopende

De best verkochte banden Falken door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

 • Falken ZE 914
  Falken ZE 914

  De banden Falken ZE 914 zijn het product van de onderneming Sumitomo. Tot deze onderneming ...

 • Falken Azenis FK510
  Falken Azenis FK510

  De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Falken

Band Zomerbanden Falken ZE 914

zeker aan te raden
Beoordeling: 4,9 111190

Hallo. Sinds lange tijd vroeg ik me af welke banden moet ik kopen en ik besloot Falken ZE 914 kiezen. Bij het kiezen laat ik me leiden door beoordelingen van andere bestuurders en het prijs. Mijn auto heeft een achterwielaandrijving, ik kan toevegen dat het een diesel is. Die banden zijn perfect voor mijn auto!!! ;) Zowel op een droog als een nat, of in diepere plassen hebben de banden uitstekende grip, ze hebben me nooit teleurgesteld. Wat betreft de geluidsniveau is hij bijna dezelfde als op mijn vorige Dunlop's. Ik rijd zeer dynamisch dus dat is een groot voordeel. Bij de snelheid 240km/u gedraagt zich nog steeds normaal. Ik heb 4.000km met die banden meegemaakt en ze zien er als neuw uit. Ik kan rustig Falken ZE 914 aan iedereen aanbevelen. Volgende keer nogmaals Falken ;)

Band Zomerbanden Falken ZE 914

Ze zorgen voor een gevoel van zekerheid onder alle omstandigheden en kunnen ze veilig aan te bevelen.
Beoordeling: 4,3 111130

Sinds Juni tot November heb ik op Falken ZE 914 meer dan 8.000 km meegemaakt. De banden waren dus in alle omstandigheden getest zowel in extreme hitte als op de eerste sneeuw. Ze hebben me nooit teleurgesteld, op een nat geven ze uitstekende grip, er was ook geen probleem met het remmen. Mijn rijstijl is een beetje dynamischer, buiten de stad rijd ik met snelheid 110-150km/u. De banden blijven stabiel, er is geen sprake over het slippen zelfs op een nat wegdek. Behalve goede eigenschappen biedt de band ook een aantrekkelijke prijs. Ik hoop dat mijn beoordeling zal behulpzaam voor anders zijn. Falken ZE 914 kan ik zeker aan iedereen aanrade, maar bijzonder aan die bestuurders die op zoek naar goede zomerbanden voor lage prijs zijn.

Winterbanden Falken

opona Winterbanden Falken HS 449

Ik adviseer deze banden
Beoordeling: 3,9 111900

Een zeer goede band voor winterweersomstandigheden. De winter was zacht dit jaar maar voor een korte periode was er meer sneeuw en slush. Onder zulke omstandigheden presteert deze band fenomenaal, er is geen probleem met het starten of op een heuvel rijden, alles is goed, ESP en ASR hoeven niet te werken. Het loopvlakprofiel en het zachte mengsel zijn heet van balang. Vrij goed is het ook op ijs die deze winter vaak voorkomt (vooral s’ ochtends). Op het droog goed, op het nat acceptabel voor een winterband. De slijate is ook op een acceptabel niveau. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend, de gehomologeerde banden voor Smart zijn van Continental en tegen dezelfde prijs krijg ik twee sets van Falken en nog een beetje geld. Voor iedereen ie nu aarzeelt – ik raad deze banden aan.

opona Winterbanden Falken HS 449

Banden absoluut fantastisch
Beoordeling: 4,9 111190

Ik heb gebruikt banden van hoge kwaliteit van gerenommeerde merken al bijna 30 jaar, zowel in de zomer zoals in de winter. Ik keek altijd op de professionele beoordelingen en adviezen om mijn gezin veilig te houden. Ik besloot om een deze banden proberen voor de winter, als een soort van een experiment. Ik heb ooit in het verleden Falken banden gehad dus ik dacht dat ik het model HS 449 zal testen. Ik heb gereden op verschillende wegdekken: natte, droge, in de zware regen, op modder op grind en op sneeuw of sluch. Ik kan niet klagen, op elk opppervlakte presteren ze absoluut fantastisch. Ik ben zeer tevreden ik beveel deze banden aan iedereem, het rijgedrag van mijn auto is foutloos met deze banden.

Gemiddeld banden beoordeling: 3,92 gebaseerd op 1214 Reviews

Modellen van banden Falken

Alle banden van merk Falken zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Falken winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Falken. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Falken.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Falken. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Falken.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Falken all season banden. Elke band van Falken wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.