Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Falken Banden

Falken Banden

Beoordeling van de producent
3,8
gebaseerd op 1215 meningen

Falken Tire Corporation is een Japans bedrijf dat in 1983 op de markt debuteerde. Sinds 2003 maakt de onderneming deel uit van Sumitomo Rubber Industries.

Falken staat bekend om de productie van banden HP en UHP van hoge klasse voor veeleisende bestuurders. Het bedrijf biedt banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens en industriële voertuigen. Het bedrijf heeft fabrieken in de Verenigde Staten.

In de VS neemt het bedrijf deel aan American La Mans Series ALMS en de Formula Drift Series Formula D. Falken sponsort ook racen als ALMS, Super Taikyu, 24 Hours Nürburgring en drift; Formula D, D1 Grand Prix en British Drift Championship.

Beoordelingen van banden door onze klanten Falken:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Falken banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Grzech 5,0

  Falken Ziex ZE310 Ecorun 205/55 R16

  Ik heb de banden gekozen op basis van de resultaten van vergelijkende tests in een van de automagazines. Perfect. Zeer stil, grote grip bij het opstijgen en het nemen van bochten. Ik beveel het echt aan. Ik beoordeel geen rolweerstand of slijtage. Ik heb 7.000 km gereden, dat is niet genoeg om te zeggen of ze snel of langzaam verslijten. Tot nu toe, zo goed. Meer >
 • Paweł Pikus 4,3

  Falken ZE 914 215/55 R18

  De banden die ik het eerste jaar heb gebruikt en de eerste keer dat ik via Oponeo.es heb besteld. Ik ben blij met de aankoop en ik zal mijn vrienden graag aanbevelen om banden te kopen via Oponeo.es. De Falken ZE 914-banden zijn van goede kwaliteit tegen een bevredigende prijs voor de potentiële koper, in dit geval ik, waar ik de aankoop als zeer succesvol beschouw. Laat het je banden niet bederven voor goed later gebruik. Meer >
 • Włodek 4,4

  Falken SN 832 ECORUN 175/70 R13

  Ik rijd meestal op premium banden. Aan het einde van de zomer kochten wij een tweedehands auto, een beetje oud en op oude maar ongebruikte winterbanden. Ik heb Falken aangedaan, dus aan het eind van het zomerseizoen heb ik er maar zo'n 4000 km op ze kunnen rijden, waarvan ongeveer de helft in de stad. Na zo'n kilometerstand is het moeilijk om het remmen op nat of droog wegdek van deze banden te beoordelen, maar ook om te praten over zichtbare tekenen van slijtage van het loopvlak. We zullen zien hoe ze er na het tweede seizoen uitzien, in mijn geval zo'n 15000 km. De banden presteren zich zeer goed op nat wegdek. Ik zie nauwelijks verschil tussen het rijden op deze Falken en de Meer > Continental die ik op de tweede auto heb. Bijna geen verschil maar Falken zijn luidruchtiger en dat is hun enige nadeel tot nu toe.
 • Marcin 4,3

  Falken FK 453CC 275/40 R20

  Ik kocht mijn auto grootte boven 275 banden vooraan en 315, terwijl 20 ". Ik ben erg blij met hen. Vaker rond de stad en snelweg verkeer, soms in de regen. Ik moet toegeven deze banden geven me een snelle mars comfort. Hoewel ik rijd de auto is vrij groot en zwaar, dat is de weg bij een snelheid van 200 is perfect. Meer >
Vindt uw Falken banden