Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Falken Banden

Beoordeling van de producent
3,8
  111500
gebaseerd op 1184 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Falken Tire Corporation is een Japans bedrijf dat in 1983 op de markt debuteerde. Sinds 2003 maakt de onderneming deel uit van Sumitomo Rubber Industries.

Falken staat bekend om de productie van banden HP en UHP van hoge klasse voor veeleisende bestuurders. Het bedrijf biedt banden voor personenauto's, bedrijfswagens, 4x4, vrachtwagens en industriële voertuigen. Het bedrijf heeft fabrieken in de Verenigde Staten.

In de VS neemt het bedrijf deel aan American La Mans Series ALMS en de Formula Drift Series Formula D. Falken sponsort ook racen als ALMS, Super Taikyu, 24 Hours Nürburgring en drift; Formula D, D1 Grand Prix en British Drift Championship.

Beoordelingen van onze klanten:
 • Wlodek 3,5 111500

  Falken HS 439

  Welkom. In deze twee winterbanden rijden, ik woon in Londen, zo was te polijsten route gereden en terug te keren naar reis in de bergen van de Poolse Alpen in de winter en skiën in Livigno. Mazury land na 1000 km per jaar gemiddeld. Tot nu toe heb ik ongeveer 17.000 km. Ik zal zeggen dat dit goede banden, fatsoenlijke vasthouden aan de weg zeer goed modder, sneeuw tevredenheid kopny keer moest ik ketens te gebruiken in de Alpen, maar het is normaal. mijn rijstijl de gemiddelde schatting bestuiving is niet zo dom op de weg in de winter, maar de 130-140 kan rijden op hen in de vorm van samengeperste sneeuw schieten tot 100 km. Neem contact op met Parkeren in zonder enig probleem. Persoonlijk Meer > kan ik niet dooddoener aanraden. Eerder mialme Fulda en zwart was ook goed, maar wat mij verrast is een kleine brandstoftank! Ik denk dat zelfs stilletjes posmigam twee winters in hen.
 • Włodek 4,4 111150

  Falken SN 832 ECORUN

  Ik gebruik meestal premium banden. Aan het eind van de zomer raakte echter een tweede auto de familie, een beetje oud en oud, maar niet gebruikt, koude schoenen. Ik richtte Falken op aan het einde van het zomerseizoen en wist ze slechts voor ongeveer 4000 km te monteren, waarvan ongeveer de helft in stedelijke omstandigheden. Na deze cursus is het moeilijk om de uitval van deze banden te evalueren en om te praten over zichtbare tekenen van loopvlakslijtage. We zullen zien hoe ze zullen zorgen voor het tweede seizoen, in mijn geval ongeveer 15.000 km. De banden gedragen zich erg goed op natte wegen. Ik kan het verschil nauwelijks zien tussen reizen in deze Falkens en in de Continentale Meer > zomer, die ik heb in de tweede auto. Bijna omdat de Falkens luidruchtiger zijn en tot nu toe hun enige nadeel.
 • Lukers 4,5 111150

  Falken ZE 914

  Het maakt gebruik van een vrij sterke 218CV en 500 Nm van de auto. Voorheen had ik onlangs Dunopy en Michelin Pilot Primacy en dacht beter van rubber. Het blijkt dat de toetreding Michelinowi Falken niet verdwijnen en wat heel belangrijk is voor een veel meer Michelin-banden schouders en agressief rijgedrag beter voor mij. Natuurlijk, comfort op oneffen weg is een beetje kleiner, maar in een spel van winterbanden zijn zo na het overschakelen naar Falken en nog veel meer comfortabel flat lopen. Ik reed ongeveer 1.000 mijl Falkenach dus ik weet niet hoe om bij te dragen. Ik ben erg blij met de banden, zeer goede auto handgrepen droog en nat wegdek. Voor de prijs en prestaties bood niets beter Meer > op de markt (waarschijnlijk) niet. Mijn maat 225 / 50R17
 • Vectra C 4,8 111150

  Falken ZE 912

  Banden SUPER! Ik beveel het! Ik heb ze voor een maand en dan worden teleurgesteld, eerder gekocht van hetzelfde bedrijf voor Audi - de reis was sensationeel, zo opnieuw in de toekomst niet in de verleiding komen om auto's te schakelen en te kopen van nieuwe banden. Ik zou het aanraden aan andere gebruikers. In mijn banden mening verdient het aanbeveling, en de verhouding tussen prijs en kwaliteit, perfecte uitstraling. De auto op deze banden goed onderhouden wegen, ook in hoeken en moeilijk te gebruiken. Tot 100 km / h in de praktijk niet te horen. Vanaf 120 starts neuriën een beetje - maar zo is elke winter banden. Zeer goede zijdelingse steun, remmen en optrekken onder alle Meer > omstandigheden. Met de auto zich gedraagt ​​voorspelbaar tracks.
Vindt uw Falken banden