Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Fortuna Banden

Beoordeling van de producent
3,8
  111500
gebaseerd op 277 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Fortuna is een Belgisch merk waarvan de producten in het Verre Oosten vervaardigd worden. Hierdoor combineren ze goede kwaliteit met een bijzonder aantrekkelijke prijs.

Rijden met Fortuna banden wordt gekenmerkt door een hoge graad van veiligheid en veel comfort. Dit is het verdienste van de moderne productiemethodes en het gebruik van rubberverbindingen van de beste kwaliteit.

Fortuna banden zijn in tientallen landen ter wereld verkrijgbaar. In ons rijke aanbod vind je Fortuna modellen voor verschillende soorten auto's en in alle populaire maten.

Beoordelingen van banden door onze klanten Fortuna:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Fortuna banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Jim Reid 4,8 111150

  Fortuna F1400 215/65 R16

  eerste klasse die ziet er goed uit om goed te kleden en de auto kan een zeer goed met deze banden. Ik vind dat je dit deel van je reclame verwijderen omdat het maakt het lijkt erop dat er een probleem is met het product wanneer het is eigenlijk niet in het geval van het overtreden van de regels van de adviezen over banden, behouden wij ons het recht voor om matigen of te elimineren commentaren zonder voorafgaande kennisgeving. Goede service en goede kwaliteit banden adviseer ik om alle Regards Jim Meer >
 • P 4,6 111150

  Fortuna F2000 195/65 R15

  Banden aan te bevelen. Ik was bang voor deze aankoop omdat het de eerste Chinees is die ik heb gekocht, maar het is goed. Enige nadeel is een beetje te luid. Luider dan Michelin of Debica. Maar ik ben tevreden. Ze presteren erg goed op nat wegdek, grote plassen maken geen indruk op deze banden, de auto rijdt aan een touwtje. Meer >
 • Lou 4,2 111150

  Fortuna F2900 225/50 R17

  Op mij auto had ik vroeger banden van Continental gemonteerd, eco tec of zoiets. Dat was een heel dure band. Na ongeveer 10.000 kilometer was een band kapotgegaan en ik moest dan twee banden vervangen. Ik had geen reservewiel. Ik was dus op zoek naar twee nieuwe banden en in mijn maat kon ik weer dure banden kopen voor meer dan 160 EUR of goedkopere Fortuna F2900. Na mijn slechte ervaring met dure Continental banden besloot ik om iets goedkooper te testen. Ik ben niet teleurgesteld. Ze zijn nogal luid maar het verschil in vergelijking met duurdere modellen niet zo groot is. Banden zijn ietwat hard maar ze bieden toch zeer goede grip o palle wegdekken. Ik ben niet zeker of ik deze banden Meer > nogmaals zou kopen – ik ben nu van plan om verschillende goedkopere banden te testen. Fortuna F2900 zijn toch echt goed.
 • Paweł B. 4,4 111150

  Fortuna F3000 205/50 R17

  Deze banden reed bijna 10.000 km, met inbegrip van 6.000 km tijdens een reis naar Griekenland. Geen problemen. Uitstekend rijcomfort in alle omstandigheden. Geen problemen, zelfs bij temperaturen tot 40ST en rijden 500 kilometer per dag voor bijna 2TYG. Ze zijn een beetje luidruchtig, maar niet genoeg om pijn te voelen. Ik zal zeker opnieuw kopen en het aan anderen aanbevelen. Voor deze prijs, zult u niet beter, en niet de moeite waard veel betalen voor 'merk' te vinden, zoals eerder iets ongelooflijk goed beter niet gaan. Meer >
Vindt uw Fortuna banden