Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

General Banden

General Banden

Beoordeling van de producent
3,4
gebaseerd op 2 meningen

General is een Amerikaans merk dat al jarenlang door chauffeurs gewaardeerd wordt. De marktexpansie van General-banden was niet mogelijk geweest zonder de inspanningen van technici wiens uitvindingen voor vooruitgang in de hele bandenindustrie hebben gezorgd.

De banden van dit merk worden gekenmerkt door goede kwaliteit op basis van moderne technologieën en de kwalitatief beste mixtuur. General-banden betekenen veiligheid, comfort en een lange levensduur.

We hebben een ruime keuze aan General banden in ons aanbod. Iedereen vindt hier de juiste banden voor zijn auto.

Beoordelingen van banden door onze klanten General:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over General banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Rafał Budzicki 4,2

    General GRABBER AT2 255/65 R16

    Principe banden maakte ons een zeer positieve indruk, zelfs in vergelijking met BF Goodrich en Goodyear Wrangler AT, we hadden vóór, maar in een andere auto en we waren erg blij met hen tot ze werden steeds SCHADE. Voor een aantal jaren en voor een afstand van ca. 40 mil. km Drie van de vier banden aangekocht door ons systematisch falen van de vorming van ca. 3 cm uitsteeksels op het laterale oppervlak van de band. De banden werden voornamelijk gebruikt voor een rustige wandeling rond de stad (LR Discovery Td5 niet waanzin veroorzaken), 1-2 keer per jaar voor lange afstanden en soms voor uitstapjes in de omgeving van het licht (maar voor deze hebben we LR Defender BGF). Als dit gebruik Meer > maakt zo'n ernstige schade zeer slecht getuigt van de constructie van de banden,
  • Denis 4,2

    General GRABBER AT2 255/65 R17

    zeer goed product tegen een lagere prijs heeft zijn belangrijkste concurrent BF G onberispelijke handling, zelfs op natte grond en zeer agressieve stad off-road (bosweg en kruisjes) in uitzonderlijke sneeuw (in 50cm verse) en een zeer goede duurzaamheid in ijs, a priori, zeer goed, met uitzicht op KM Meer >
Vindt uw General banden