Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Goodride Banden

Beoordeling van de producent
3,4
    111500
gebaseerd op 290 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Hulp

Toon uitleg van zoekparameters

De banden van Goodride zijn een garantie voor betrouwbaarheid en veiligheid. Ze worden geproduceerd door het onafhankelijk concern ZhongceRubberGroup Co., die meer dan 40 jaar ervaring heeft in de bandenproductie. De producten zijn gemaakt met behulp van de nieuwste technologie.

Het concern investeert miljoenen dollars, om banden te maken op basis van de nieuwste oplossingen.

ZhongceRubberGroup Co. produceert banden voor personenwagens, die goed werken in alle weersomstandigheden, en die voor comfort zorgen in de stad, alsook tijdens lange ritten.

Het aanbod van het bedrijf omvat ook banden voor SUV-wagens, motoren, vrachtwagens, autobussen en gespecialiseerde industriële en agrarische apparatuur, die dankzij hun betrouwbaarheid de erkenning hebben gekregen van gebruikers over de hele wereld.

De merkbanden bezitten alle benodigde certificaten die vereist zijn voor dit type producten.

Rijden op Goodride banden wordt gekenmerkt door een hoog niveau van veiligheid, wat zorgt voor een uitstekende tractie en een korte remweg zelfs op natte wegen.

Beoordelingen van banden door onze klanten Goodride:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Goodride banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Ada 4,8 111150

    Goodride RP28 185/60 R15

    Ik beveel de band van harte aan! Ik heb al eerder op Goodyear gereden en ik zie geen noemenswaardig verschil in remmen of brandstofkosten. Ik kan ze zeker aanraden aan mensen die geen fortuin willen uitgeven aan nieuwe banden en die waarde hechten aan veiligheid en comfort. Het enige verschil dat me opviel was een lichte toename van "lawaai", maar dat is een vrouwelijke gevoeligheid voor details. Ik heb er voorlopig zo'n 5.000 km op gereden en zal zeker lang nog met hem rijden. Meer >
Vindt uw Goodride banden