Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Goodride Banden

Beoordeling van de producent
3,4
  111500
gebaseerd op 289 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

De banden van Goodride zijn een garantie voor betrouwbaarheid en veiligheid. Ze worden geproduceerd door het onafhankelijk concern ZhongceRubberGroup Co., die meer dan 40 jaar ervaring heeft in de bandenproductie. De producten zijn gemaakt met behulp van de nieuwste technologie.

Het concern investeert miljoenen dollars, om banden te maken op basis van de nieuwste oplossingen.

ZhongceRubberGroup Co. produceert banden voor personenwagens, die goed werken in alle weersomstandigheden, en die voor comfort zorgen in de stad, alsook tijdens lange ritten.

Het aanbod van het bedrijf omvat ook banden voor SUV-wagens, motoren, vrachtwagens, autobussen en gespecialiseerde industriële en agrarische apparatuur, die dankzij hun betrouwbaarheid de erkenning hebben gekregen van gebruikers over de hele wereld.

De merkbanden bezitten alle benodigde certificaten die vereist zijn voor dit type producten.

Rijden op Goodride banden wordt gekenmerkt door een hoog niveau van veiligheid, wat zorgt voor een uitstekende tractie en een korte remweg zelfs op natte wegen.

Beoordelingen van banden door onze klanten Goodride:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Goodride banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • mondziak 4,2 111150

  Goodride H600

  De band presteert uitstekend op droog asfalt in proównaniu van Conti3, iets minder vochtig, maar zonder het vergelijken van de prijs van elkaar, na 16 tkm verwaarlozen slijtage, de banden zijn nu 7,2 mm (9 mm nieuw) hoofdzakelijk gebruikt in het snel en agressief rijgedrag. Andere Poelcam is niet met al te veel geld Meer >
 • Zawisza 4,3 111150

  Goodride H550A

  Gekocht met de auto Mitsubishi Lancer 8 aanvankelijk gevreesd het onbekende merk om me voor, want ik ben het soort bestuurder die net verkregen uit het gas, maar ik moet toegeven dat de band mij positief heeft verrast. Dit is misschien niet ideaal als het gaat om comfort (de agressieve rijden langzaam en warm weer een beetje piepende curves), maar dat is wat het meest belangrijk is, is het volgen van een zeer hoog niveau in zowel natte als droge wegen. Auto gaat als Sticky, wat leidt tot een grotere snelheid diepe plassen ook stabiel en betrouwbaar. Tot nu toe, ik reed een beetje minder dan 15.000 mijl op deze banden, maar ik heb hem overtuigd en ik denk dat de volgende set zal ook het Meer > bedrijf.
 • WRC 4,4 111150

  Goodride SV308

  aanbevolen door 100% erg goedkoop en zeer goed ik ben blij. Excel perfect in alle rijomstandigheden. Mijn paard is zeer snel en soms zelfs agressief en donuts excelleren perfect. Ik was een beetje bang voor het kopen van deze banden, maar geen spijt. Zoals altijd zal ik het wisselen van banden is zeker veel van hetzelfde). Raden je OPONEO Meer >
 • Ada 4,8 111150

  Goodride RP28

  Ik raad donuts! Eerder Ik reed Goodyear'ach en ik zie geen significant verschil in kosten remming of brandstof te zien. Ik zeker aanraden aan mensen die niet willen om een ​​fortuin te besteden aan nieuwe banden en waarderen de veiligheid en het comfort. Het enige verschil merkte ik een lichte toename van de "ruis", maar dat is de gevoeligheid voor vrouwelijke details. Ik leidde hen tegen de tijd dat ca. 5.000 km en zeker nog serveren een lange tijd. Meer >
Vindt uw Goodride banden