Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

GT Radial Banden

GT Radial Banden

Beoordeling van de producent
3,9
gebaseerd op 151 meningen

GT Radial is een merk uit Indonesië. De exotische afkomst belemmert het merk niet om overal ter wereld aan populariteit te winnen en gewaardeerd te worden. GT Radial banden worden in tientallen landen op auto's gezien.

De producten van dit merk worden door goede kwaliteit kengemerkt. Ze worden met moderne technologieën vervaardigd en met materialen van de beste kwaliteit. Ritten op GT Radial banden zijn veilig en comfortabel.

We hebben banden van dit merk in ons aanbod voor verschillende typen auto's in alle populaire maten. Iedereen vindt hier banden voor zichzelf.

Beoordelingen van banden door onze klanten GT Radial:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over GT Radial banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Nathalie 4,5

    GT Radial Kargomax ST-6000 165/65 R15

    Goede band! GT Radial KARGOMAX ST-6000 presteren uitstekend, geen lawaai, gedragen zich zoals verwacht, de auto heeft goede wegligging. De banden zijn duurzaam en bieden uitstekende grip op een nat. Volgende keer zou ik opnieuw deze banden kopen. ik heb op die banden 20.000km meegereden en er is geen slijtage onmerkbaar. Ik ben zeer tevreden en bevel die banden aan. Meer >
  • Michał 4,6

    GT Radial Adventuro M/T 235/75 R15

    hallo ik kocht de banden van voertuigen die worden gebruikt om te spelen in de moerassen :) en ik ben erg blij met hun eigenschappen, het gedrag op de wegen zijn erg leuk, ondanks de agressieve loopvlak. Als het gaat om het rijden in het gebied zijn groot, schoon modder loopvlak zeer goede auto breekt op zelfs de grootste moeras. Kortom, als iemand is ze op zoek naar banden voor de auto, dat 80% van de bewegingen op onverharde wegen steeg met 10 .Nie raden het kopen van vernieuwde banden die zeker zijn duurder dan nieuwe banden geweldig :) plezier in Yours veld Meer >
Vindt uw GT Radial banden