Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

GT Radial Banden

Beoordeling van de producent
3,8
  111500
gebaseerd op 112 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

GT Radial is een merk uit Indonesië. De exotische afkomst belemmert het merk niet om overal ter wereld aan populariteit te winnen en gewaardeerd te worden. GT Radial banden worden in tientallen landen op auto's gezien.

De producten van dit merk worden door goede kwaliteit kengemerkt. Ze worden met moderne technologieën vervaardigd en met materialen van de beste kwaliteit. Ritten op GT Radial banden zijn veilig en comfortabel.

We hebben banden van dit merk in ons aanbod voor verschillende typen auto's in alle populaire maten. Iedereen vindt hier banden voor zichzelf.

Beoordelingen van banden door onze klanten GT Radial:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over GT Radial banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • maverickjava 4,5 111150

  GT Radial Champiro HPY 205/50 R17

  Banden echt geweldig. Ik was op zoek naar banden voor uw auto voor een lange tijd, want bijna drie maanden zitten in portieken en lees wat banden het beste zijn. Later, lange uren op de pagina's van de banden biedt. In eerste instantie was ik een beetje sceptisch over het kopen van deze banden omdat ze nooit van dit bedrijf gehoord hebben, en een aantal van de recensies die ik kon vinden op hen. Maar toch, de parameters hebben besloten om ze te kopen. En ik was positief verrast. In feite zijn er erg rustig. In een super droge ondergrond koesteren. In eerdere banden vaak moest hij, terwijl agressief van kruispunten, banden gilde. Met hen is het bijna onmogelijk, omdat het goed wordt Meer > gewaardeerd. Wanneer het rijden van bochten echt geweldig om de rondingen van de weg te houden. In de natte of super cheque. Ook als iemand denkt aan hen, kan ik aanbevelen. U zal worden voldaan.
 • Grzegorz z małej miejscowości:) 4,8 111150

  GT Radial Champiro Bax 2 215/55 R16

  Ik heb een auto Volkswagen Passat TDI 2008. De 2,0-liter motor, met 170cv DSG automatische versnellingsbak. De banden zijn zeer goed te werken op droog en nat wegdek. Geen verschil in snel rijden op de weg - misschien maar ze zijn een beetje hoorbaar. Het voertuig houdt zeer goed in de bochten, gestaag en veilig stijgen. Zeer goede remmen. Goede loopvlak. Wat betreft het brandstofverbruik is geen verschil in vergelijking met andere consumentenmerken van de hoogste standaard banden niet. Ik raad deze banden, omdat ze zijn betaalbaar en van goede kwaliteit. Meer >
Vindt uw GT Radial banden