Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

GT Radial Banden

GT Radial Banden

Beoordeling van de producent
3,9
gebaseerd op 151 meningen

GT Radial is een merk uit Indonesië. De exotische afkomst belemmert het merk niet om overal ter wereld aan populariteit te winnen en gewaardeerd te worden. GT Radial banden worden in tientallen landen op auto's gezien.

De producten van dit merk worden door goede kwaliteit kengemerkt. Ze worden met moderne technologieën vervaardigd en met materialen van de beste kwaliteit. Ritten op GT Radial banden zijn veilig en comfortabel.

We hebben banden van dit merk in ons aanbod voor verschillende typen auto's in alle populaire maten. Iedereen vindt hier banden voor zichzelf.

Beoordelingen van banden door onze klanten GT Radial:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over GT Radial banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Roberto Cincotti 5,0

    GT Radial Savero WT 235/75 R15

    Ik testte de banden van 350-000 km, maar deze zijn super! Het zeker aanbevelen! Voel het verschil, vooral in een voertuig dat slechte hechting moet de weg met achterwielaandrijving in de normale stand (zoals mijn 4x4 Terrano en noodzakelijk zijn. Hij merkte het verschil met mijn vrouw besturen van de auto vaak. In OK nat! Niet voortvloeit het is de kleinste versnelde en sneeuw zeer goed hebben gereisd verschillende KM deze winter en je auto in Zwitserland is zeer goed gedragen, als nooit tevoren. voordat dat ik de multi-seizoensgebonden radiale gt SAVERO hebben we nu de WT gemonteerd heb gereden en ik kan zeggen dat ze zijn veel beter. Meer >
  • CRQ 4,2

    GT Radial Champiro WinterPro HP 255/60 R18

    Ik kan dit bandmodel alleen maar aanraden aan elke SUV-rijder die, net als ik, voornamelijk lange afstanden aflegt op landwegen en/of snelwegen. U merkt niet dat u met een winterband rijdt. De uitgebalanceerde eigenschappen maken het een echt alternatief voor dure merkbanden, die in vergelijking veel slechter zijn. Het biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Conclusie: ik rijd het hele jaar door met deze band! Meer >
Vindt uw GT Radial banden