Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

GT Radial Banden

Beoordeling van de producent
3,8
    111500
gebaseerd op 112 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

GT Radial is een merk uit Indonesië. De exotische afkomst belemmert het merk niet om overal ter wereld aan populariteit te winnen en gewaardeerd te worden. GT Radial banden worden in tientallen landen op auto's gezien.

De producten van dit merk worden door goede kwaliteit kengemerkt. Ze worden met moderne technologieën vervaardigd en met materialen van de beste kwaliteit. Ritten op GT Radial banden zijn veilig en comfortabel.

We hebben banden van dit merk in ons aanbod voor verschillende typen auto's in alle populaire maten. Iedereen vindt hier banden voor zichzelf.

Beoordelingen van banden door onze klanten GT Radial:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over GT Radial banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Panther 4,6 111150

    GT Radial Champiro WinterPro 140/80 R15

    Ik zei band vulcanizer markeert vriend die ik was niet overtuigd. Grote verrassing, echt grote winterbanden. In moeilijke omstandigheden. Zware sneeuwval puistje voor hen. Ik reis veel, ik ben een vertegenwoordiger. In deze zaak is er geen manier om niet te gaan werken als gevolg van de weersomstandigheden erg verslechterd. Gewoon. En uitgevoerd met de band van veel A-merken, maar dit zijn slechts świetne.Dziś veranderde mijn banden. Ik ben in het tweede seizoen van winterbanden GT. Ik beveel! Meer >
Vindt uw GT Radial banden