Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kleber Banden

Beoordeling van de producent
3,6
  111500
gebaseerd op 6437 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Het Franse bedrijf Kleber is in 1910 opgericht. Sinds 1980 maakt de onderneming deel uit van Michelin. Kleber is het op vijf na grootste merk in Europa. Het bedrijf verkoopt z'n producten in 22 landen.

De producent heeft banden voor personenauto's en bedrijfswagens klasse medium in z'n assortiment.

Het merk werkt samen met vele autoproducenten waardoor haar modellen veelvuldig deel uitmaakten van de uitrusting van middenklassenauto's zoals Renault.

De banden van Kleber werden gebruikt in Concordes. In de jaren 70 domineerde het bedrijf de Europese markt op het gebied van agrarische banden.

Beoordelingen van banden door onze klanten Kleber:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Kleber banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • jacezia 4,2 111150

  Kleber DYNAXER DR 195/50 R15

  Ik zal dit zeggen: Ik heb een recensie geschreven. Ik was erg tevreden na 40.000 kilometer. Ik ben nog steeds. 4 banden met een set één en twee referenties in een ogenblik reeds vermeld. De eerste (achter) niet overleefd 9 cm metalen pen die vast in het loopvlak op het voorhoofd, de enkel niet in het slot, en na de dalende lucht opobny pen scheurde de zijwand. Dus voor verwijdering. De twee voorste wielen hebben vervangen als gevolg van bescherming tegen slijtage. Hij heeft nog niet geïdentificeerd geen probleem met hen. Ik noemde alleen dragen. En, natuurlijk, veranderen Klebery. Het verving per ongeluk sloeg me met de V-index (een andere H) en het sterk aanbevelen als iemand zou het pact Meer > V. index te kopen veel beter uitzien na de operatie dan die met een H-index, het tandvlees is als Nowka, waar de H verschijnen sporen van fijne scheurtjes. Ik loop door de slechte wegen en banden die om te overleven. Ik zou het aanraden.
 • tomasz 4,3 111150

  Kleber DYNAXER HP 2 205/55 R16

  Hallo kleberki gebruik gedurende drie jaar [in de winter was winterbanden]. Houd heel goed vooral natte wegen zijn erg leuk voor hen felgach.przejechałem meer dan 30.000 rustig kijken. [Ik weet niet de nieuwe auto die ik gekocht met kopen]. Toch heb ik ze gereden een paar maanden, maar heeft het achterwiel op een stuk metaal en uitgaande gesneden band op de lengte van 3 cm binnengevallen. Meer >
 • Marcin 4,4 111150

  Kleber HYDRAXER 225/45 R17

  60tyś reed mijl rond deze banden, ze bijna nul te maken, maar ik zal enkel zeggen nat en kuilen gevuld met water vastklampen aan vrijwel zo droog - bijna perfect. Na drie seizoenen, maakte een sterke, maar toch deden ze perfect nat. de vijfde seizoen was en helaas op een diepte van ongeveer 3,5 mm van het profiel veel van zijn voordelen verloren. Banden zijn zeer goed bestand tegen beschadigingen. 4 wielen recht na ongeveer 2-3 keer en geen van de banden niet de tijd, hoewel de tumor kon de aluminium velg buigen van buitenaf! Zeker aan te raden! Meer >
 • krzych 4,2 111150

  Kleber VIAXER 175/70 R13

  Goodyear, bij het wisselen van een aangename verrassing, rustig, in de natte bij het wisselen van rijstrook op 120-130 km / h, de auto gaat op rolletjes bij hoge snelheden, turbulentie licht, maar alleen in de regen, dit prijs een goede keuze, blijkbaar, zal slechts één verpletteren erger, maar op dit moment :) ok Meer >
Vindt uw Kleber banden