Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kleber Banden

Kleber Banden

Beoordeling van de producent
3,6
gebaseerd op 6624 meningen

Het Franse bedrijf Kleber is in 1910 opgericht. Sinds 1980 maakt de onderneming deel uit van Michelin. Kleber is het op vijf na grootste merk in Europa. Het bedrijf verkoopt z'n producten in 22 landen.

De producent heeft banden voor personenauto's en bedrijfswagens klasse medium in z'n assortiment.

Het merk werkt samen met vele autoproducenten waardoor haar modellen veelvuldig deel uitmaakten van de uitrusting van middenklassenauto's zoals Renault.

De banden van Kleber werden gebruikt in Concordes. In de jaren 70 domineerde het bedrijf de Europese markt op het gebied van agrarische banden.

Beoordelingen van banden door onze klanten Kleber:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Kleber banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Sławek D. 4,6

    Kleber TRANSPRO 205/65 R16

    Zeer goede band voor een hoge duurzaamheid en goede tractie parameters. Kleber banden bracht 135.000. km, (op dit moment is er loopvlak is nog ongeveer 2 mm). Eerder heeft het bedrijf gebruik gemaakt van een * a * of moest worden vervangen na ongeveer 75.000. km omdat de banden "ząbkowały" Kleber duurde bijna twee keer zonder het effect van kinderziektes. Meer >
  • Piasek 4,3

    Kleber TRANSPRO 175/65 R14

    Na 20.000 mijl van de vooras schijf met een zuiver geweten te bevelen. Minimum brandstof, bijna onmerkbaar. zeer sterke band, ervaren wat gaten krachtige en niets was kapot. Ideaal voor kleine voertuigen. Zijn leven op de vooras makkelijk te schatten ongeveer 100.000 km. Omwille van mijn favoriete zdetronizowały aantrekkelijke prijs in deze groep als Michelin Agilis. Meer >
Vindt uw Kleber banden