Banden Kormoran

Kormoran Banden

Autobanden

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Toepassen

Prijscategorie

-

Typische bandenmaten

195/65 R15 205/55 R16 225/45 R17 185/65 R15 205/60 R16 De matenlijst uitbreiden De matenlijst verkleinen

In ons aanbod hebben we 17 modellen van Kormoran banden
geprijsd van 49 € tot 289 €

Kormoran banden geschikt voor personenwagens

Kormoran Road
Van 49 stuk
Kormoran SNOWPRO
3,0

785 reviews

Van 53 stuk
Kormoran All Season
Van 55 stuk
Kormoran Road Performance
4,2

4 reviews

Van 58 stuk
Kormoran SNOWPRO B2
3,6

92 reviews

Van 60 stuk
Kormoran Ultra High Performance
4,8

1 beoordeling

Van 64 stuk
Kormoran Snow
Van 65 stuk

Kormoran 4x4 banden

Kormoran SUV Summer
4,3

10 reviews

Van 79 stuk
Kormoran Road Terrain
Van 92 stuk
Kormoran SUV Snow
Van 97 stuk

Kormoran Bestelwagensbanden

Kormoran CargoSpeedEVO
Van 62 stuk
Kormoran VANPRO
3,7

33 reviews

Van 89 stuk
Kormoran VANPRO WINTER
4,3

8 reviews

Van 95 stuk
Kormoran VANPRO B2
3,8

28 reviews

Van 102 stuk
Kormoran VANPRO B3
4,6

1 beoordeling

Van 111 stuk

Kormoran is een Pools merk dat op 1999 op de markt verschenen is. Producten van dit merk karakteriseren zich door perfecte kwaliteit en zijn verkrijgbaar voor zeer scherpe prijzen.

Kormoran-banden worden op dit moment geproduceerd binnen het Michelin-concern; de wereldleider in de bandenbranche. Hierdoor worden de banden gekenmerkt door goede rijparameters (veiligheid, comfort, duurzaamheid), maar belast de aankoop het budget niet.

In ons rijke aanbod zijn zowel zomer als winterbanden voor verschillende autotypes te vinden.

De meningen van onze klanten over Kormoran banden:

  • antifan 4,1

    Kormoran SNOWPRO B2

    Ik heb veel beoordelingen over die banden gelezen - ook die slechte, maar omdat de banden tegen echt redelijke prijs beschikbaar waren besloot ik om hen te kopen. De banden hebben me echt positief verraast. Goede wegcontact op een nat, bijna geen lawaai. Volgens mij de beste keuze in deze prijsklasse. Een aanrader! Bekijk meer >
  • Michał 4,2

    Kormoran SNOWPRO

    Aangekochte banden rond september tegen een zeer goede prijs. Ik besloot om de begroting klasse banden te kopen, omdat ik wilde zien hoe het vallen tegen de meest innovatieve oplossingen van het merk en wat kan ik nog meer zeggen dure oplossingen. Ik nam dan ook de oplossingen die beschikbaar zijn voor alle budgetten. Mijn keuze viel op de Kormoran Snowpro om te zien of er iets was van de glorie jaren "aalscholvers" in de dagen van Stomil. Tot nu toe Ik reed Michelinach Snowcontrol Alpine en Pirelli. Het is vermeldenswaard dat de banden werden voor kleine personenauto's met een rustige rijstijl in stedelijke condities. Goede banden verbaasde me zeer positief, een of andere Bekijk meer > manier vreselijk sterker ten opzichte van de vorige. speelgoed auto is ingevoerd en stil kwamen en gingen met sneeuw op de parkeerplaats, niet te begraven in een crisis, na het harde remmen op een gladde ondergrond in geslaagd om een ​​botsing te voorkomen. Het belangrijkste is, heb ik niet gemerkt dat een verhoging van de verbranding na de oprichting van 'winterbanden' en overmatige slijtage. Na ongeveer bijna 15.000 kilometer nog steeds haar aan de zijkanten van de banden. Banden kunnen het iedereen aanraden preferującemu stille tocht, niet waard om te kopen gebruikte banden kwaliteit is beter dan het kopen van nieuwe, want hoewel oudere technologie zijn gemaakt, nog steeds in de weg staan.