Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kumho Banden

Kumho Banden

Beoordeling van de producent
4,0
gebaseerd op 698 meningen

Kumho banden mag als merk relatief onbekend zijn, deze bandenfabrikant beschikt over een volledig pakket aan banden. Of u nu op zoek bent naar zomer- of winterbanden, banden voor uw SUV of MPV, banden voor sportief rijgedrag of juist zogenaamde run-flats; Kumho banden heeft voor alles wel een oplossing.

Kumho banden komt van oorsprong uit Zuid-Korea. Kumho banden behoort tot de Kumho Asiana Groep, een industrieel conglomeraat dat nauwe banden heeft met Koreaans autofabrikanten zoals Hyundai, Kia en SsangYong. Europeese merken zoals Mercedes-Benz, Volkswagen en Opel werken ook nauw samen met Kumho banden om zo de rijervaring, veiligheid en kwaliteit van de banden op een hoog niveau te houden. Dankzij haar samenwerkingen met de grootste autofabrikanten ter wereld kunnen Kumho bande beogen op veel kennis en ervaring die door de jaren heen is toegepast bij de ontwikkeling van nieuwe banden.

Het merk Kumho mag dan wel wat minder bekend een aansprekend zijn; bij Oponeo weten we precies welke kwaliteit we kunnen verwachten. Daarom hebben wij Kumho in ons assortiment opgenomen omdat ze goede banden bieden tegen een betaalbare prijs. Laat u voorlichten door de specialisten van Oponeo.

Beoordelingen van banden door onze klanten Kumho:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Kumho banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Kamil R 4,8

  Kumho Ecsta PS91 225/40 R18

  Hallo. Bij het kopen van banden liet ik me leiden door het feit dat ze een band hebben die de band beschermt, wat erg belangrijk is bij 18 ". De banden worden een beetje gehoord, maar er is geen tragedie omdat de prijs als rustig kan worden beschouwd, erg goed om de auto in te houden de weg werkt niet op hoge snelheid, die een beetje groter is, maar met die voorsprong is het normaal, en wat belangrijker is, de vermindering van de ongelijkheid is erg goed sinds ik met een auto naar 18 "Alleen banden van een ander bedrijf, helaas gemonteerd als een ladder omdat elk klein gat voelde (mijn vriend heeft dezelfde auto als ik met een seriële ophanging), dezelfde banden worden niet Meer > gedragen na een afstand van 9.000 km. Kortom: een zeer goed product met het juiste geld, uiterlijk en duurzaamheid. Ik zou aanraden!
 • Marcin 4,8

  Kumho KU39 225/45 R18

  Zeer goede band tegen een redelijke prijs. Ik woon in Wales, waar vaak water regens die zich op de weg tijdens het rijden met een snelheid van 70 grip nooit droog verloren is ook erg goed, dragen na 5000 mijl is niet echt merkbaar aanraden aan iedereen die op zoek zijn naar een goede banden gemiddelde prijsklasse Meer >
 • Tony 4,3

  Kumho Ecowing ES01 KH27 165/65 R14

  Je hebt nieuwe banden voor de auto van mijn vrouw en je bent goed geprobeerd om een ​​paar keer in het rond te schuiven, maar werkte niet ... hebben weinig tijd om op te warmen de banden op mijn auto ... Pirelli P Zero Rosso hebben en het duurt ongeveer 15 minuten naar een fatsoenlijke warmte te krijgen in hen .... maar mijn vrouw haar auto is een 1 liter Aygo en kreeg een aantal goede grip in de bochten, want het is een zeer lichte auto ... goede banden in het algemeen Meer >
 • Zibi 4,3

  Kumho ROAD VENTURE MT KL71 235/75 R15

  Grote MTki te rijden op alle oppervlakken, en gedragen zich in het veld en op de verharde wegen. Ik loop een 1,2Pa druk en is zelfs comfortabel met bijna nul doorbuiging van de band. De banden zijn relatief licht, dus ondanks de veel grotere omvang dan de originele auto is verstopt (laag verbruik). Het loopvlak is ontworpen dat bijt zo agressief als zodanig. Simex, maar dankzij een normale weg is erg rustig. Autorijden is veilig en voorspelbaar. Meer >
Vindt uw Kumho banden