Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kumho Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
gebaseerd op 511 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Kumho banden mag als merk relatief onbekend zijn, deze bandenfabrikant beschikt over een volledig pakket aan banden. Of u nu op zoek bent naar zomer- of winterbanden, banden voor uw SUV of MPV, banden voor sportief rijgedrag of juist zogenaamde run-flats; Kumho banden heeft voor alles wel een oplossing.

Kumho banden komt van oorsprong uit Zuid-Korea. Kumho banden behoort tot de Kumho Asiana Groep, een industrieel conglomeraat dat nauwe banden heeft met Koreaans autofabrikanten zoals Hyundai, Kia en SsangYong. Europeese merken zoals Mercedes-Benz, Volkswagen en Opel werken ook nauw samen met Kumho banden om zo de rijervaring, veiligheid en kwaliteit van de banden op een hoog niveau te houden. Dankzij haar samenwerkingen met de grootste autofabrikanten ter wereld kunnen Kumho bande beogen op veel kennis en ervaring die door de jaren heen is toegepast bij de ontwikkeling van nieuwe banden.

Het merk Kumho mag dan wel wat minder bekend een aansprekend zijn; bij Oponeo weten we precies welke kwaliteit we kunnen verwachten. Daarom hebben wij Kumho in ons assortiment opgenomen omdat ze goede banden bieden tegen een betaalbare prijs. Laat u voorlichten door de specialisten van Oponeo.

Beoordelingen van onze klanten:
 • Alvaro 4,6 111150

  Kumho KU31

  Kumho KU31 gedraagt zich zeer goed in droge omstandigheden. Op natte uitstekend. Met snelheid van 70km / h bij het rijden door een vrij diepe plas, mijn auto ging alleen beetje trager door. Het stuur rukte niet en mijn auto ging niet aan de zijkanten. De banden Kumho KU31 gedragen zich even goed bij asymmetrisch rijden, ik bedoel hiermee dat je de ene kant van je auto op een overharde weg heeft en de andere kant op een rijweg. Ik rj rustig, maar soms heb ik haast en dna druk ik wel wat harder op gas en ik verander dynamishc mijn rijstijl en rijrichtingen. De band is zeer voorspelbaar en heeft me niet teleurgesteld tijdens het nemen van bochten of als ik moest remmen. Glijdt niet, ik hou Meer > volledig het controle over mijn auto. Ik ben zeer tevreden met deze banden. In vergelijking met mijn vorige Dunlop Sport SP01 heb ik geen slechtere tractie gemerkt of zelfs betere gedrag.
 • voitek 4,6 111150

  Kumho SOLUS VIER KH21

  Ik reed van februari-december (elke dag ongeveer 100 km). De band houdt zich aan de weg goed, zelfs bij koud weer en (ondiep en compact - net als in de stad) matige sneeuw. In diep, dat is niet bepaald door wat ze zeggen. Kleine slijtage van de banden, dus de uitwisseling (ik noem minder dan 3,5 mm) van de aanschafbelasting ~ 3-4 jaar. De regen had een groot voordeel (zowel 20 C en 0 ° C), is voorspelbaar. Bij hogere snelheden (> 110 kmh) op een steile curve in desczu zodra ik ging terug een beetje, maar het was onmogelijk om te bewegen zonder ruis, zonder dat de riem. Dry - stil en soepel. Natte - hamowaniena recht en veel beter dan de zomer Michelin bochten. Ik zou aanraden aan Meer > iedereen die in de steden en winterbanden leven heeft ze niet nodig voor vijf dagen in het jaar waarin de aandrijving op besneeuwde straten.
 • Corsa 4,3 111150

  Kumho SOLUS VIER KH21

  Hallo u. Alle stations adviseerde me tegen mezelf had ook bezwaren, want elk van deze helemaal. Ik ben verbaasd dat ze wilden, een keer rijden band in een zware regen in het veld, is niet bang om direct in te voeren in de plassen, zelfs niet een beetje ze schudde het wiel snelheid van 80 km / h, met 100 licht van mening dat hun strijd. Sneeuw ook een aangename verrassing - gedrocht auto chassis, het rijden. Er was ook het probleem van het maken van veranderingen mogelijk de auto in de sneeuw, heb ijs band spikes niet weten. De band is gladder zijn negatief, in de zomer ik vermoed dat hoe sneller het schoon. Maar geeft advies en over onze voorwaarden, zelfs afgevraagd of ik opnieuw kopen. Meer > Vulcanizer zei dat het ziet er solide uit, en ik zal stevig aan toevoegen dat op hun reizen.
 • Wojtek 3,6 111500

  Kumho I`ZEN XW KW17

  Over het algemeen geen slechte band - ik durf te zeggen dat in tests zoals remmen op nat en droog verging het veel beter dan jaren van Fulda Carat ASSURO. Het feit dat ze ouder waren, maar groter 195 / 50R15 (175 / 65R14 winterbanden Kumho) en veel beter voor me te hebben geremd (abs schot, maar het effect was marginaal). Wegrijden soepel op sneeuw rechts - omdat een dergelijke Snowpro Aalscholvers een vriend gaf hem geen raad Panda trek de heuvel, en de Koreaanse snel moe benaderde mij en mijn Honda. Ik kan gemakkelijk beoordelen deze banden af ​​te schrijven ongelijkheden. Het grote nadeel is de remming van slush, maar in de winter gaat snel en niet schelen? relatief hoge uitval. De band Meer > is zeker beter dan alle Ling-Long'i, aalscholvers.
Vindt uw Kumho banden