Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kumho Banden

Kumho Banden

Beoordeling van de producent
4,0
gebaseerd op 698 meningen

Kumho banden mag als merk relatief onbekend zijn, deze bandenfabrikant beschikt over een volledig pakket aan banden. Of u nu op zoek bent naar zomer- of winterbanden, banden voor uw SUV of MPV, banden voor sportief rijgedrag of juist zogenaamde run-flats; Kumho banden heeft voor alles wel een oplossing.

Kumho banden komt van oorsprong uit Zuid-Korea. Kumho banden behoort tot de Kumho Asiana Groep, een industrieel conglomeraat dat nauwe banden heeft met Koreaans autofabrikanten zoals Hyundai, Kia en SsangYong. Europeese merken zoals Mercedes-Benz, Volkswagen en Opel werken ook nauw samen met Kumho banden om zo de rijervaring, veiligheid en kwaliteit van de banden op een hoog niveau te houden. Dankzij haar samenwerkingen met de grootste autofabrikanten ter wereld kunnen Kumho bande beogen op veel kennis en ervaring die door de jaren heen is toegepast bij de ontwikkeling van nieuwe banden.

Het merk Kumho mag dan wel wat minder bekend een aansprekend zijn; bij Oponeo weten we precies welke kwaliteit we kunnen verwachten. Daarom hebben wij Kumho in ons assortiment opgenomen omdat ze goede banden bieden tegen een betaalbare prijs. Laat u voorlichten door de specialisten van Oponeo.

Beoordelingen van banden door onze klanten Kumho:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Kumho banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Arkadiusz Jarosław 4,6

    Kumho I`ZEN KW27 245/40 R18

    Ik kocht de auto met nieuwe banden. Ik dacht dat de Chinese fabrikant is een goedkope, maar na de eerste paar kilometer was ik zeer verrast door de kwaliteit. Ten eerste, voor de grootte 245 / 40R18 zijn erg rustig. Hoewel winterbanden lopen met veel vertrouwen bij snelheden van meer dan 200 km / h. Ten tweede, ze niet snel slijten. Ze hebben een mooi model. Ten derde, ze zijn universeel - sneeuw, ijzel, regen. Alles over Nadeel -. En groot. Onbeschermde rand. Meer >
  • Alessandro S. 4,4

    Kumho I`ZEN KW27 245/40 R17

    Reis een paar kilometer en niet particolarmenti op besneeuwde grond in de stad ', gezien het geringe sneeuwval dit jaar in de stad Milaan, maar het weinige dat ik in staat zijn geweest om ze te exploiteren geweest moet gezegd worden dat zowel de sneeuw en nat en droog ze hebben niets te benijden om meer 'gestempeld banden en costose.Bello het ontwerp battistrada.consigliata al het goede band voor het seizoen invernale.Servizio Oponeo goede, snelle levering en altijd gemakkelijk te detecteren via het internet. Meer >
Vindt uw Kumho banden