Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kumho Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
gebaseerd op 511 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Kumho banden mag als merk relatief onbekend zijn, deze bandenfabrikant beschikt over een volledig pakket aan banden. Of u nu op zoek bent naar zomer- of winterbanden, banden voor uw SUV of MPV, banden voor sportief rijgedrag of juist zogenaamde run-flats; Kumho banden heeft voor alles wel een oplossing.

Kumho banden komt van oorsprong uit Zuid-Korea. Kumho banden behoort tot de Kumho Asiana Groep, een industrieel conglomeraat dat nauwe banden heeft met Koreaans autofabrikanten zoals Hyundai, Kia en SsangYong. Europeese merken zoals Mercedes-Benz, Volkswagen en Opel werken ook nauw samen met Kumho banden om zo de rijervaring, veiligheid en kwaliteit van de banden op een hoog niveau te houden. Dankzij haar samenwerkingen met de grootste autofabrikanten ter wereld kunnen Kumho bande beogen op veel kennis en ervaring die door de jaren heen is toegepast bij de ontwikkeling van nieuwe banden.

Het merk Kumho mag dan wel wat minder bekend een aansprekend zijn; bij Oponeo weten we precies welke kwaliteit we kunnen verwachten. Daarom hebben wij Kumho in ons assortiment opgenomen omdat ze goede banden bieden tegen een betaalbare prijs. Laat u voorlichten door de specialisten van Oponeo.

Beoordelingen van banden door onze klanten Kumho:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Kumho banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • r00020 4,6 111150

  Kumho KW7400 155/80 R13

  Ik kocht een set winterbanden gebruikt in 2009. Dit jaar, ik uit te oefenen Seizoen 3, en nu al ten minste twee wilt wijzigen. (Wielen ging door de tunnel acht seizoenen) nog steeds het werkt erg goed. Hoe kan ik letterlijk eerste auto gemonteerd op rails te zetten, en in de zomer, tanden skate ik moest het doen op de grond. zeer goede remming, zelfs op het ijs is een soort grip mei. Na het rijden op de weg 's nachts, zo leeg "rally" in de winter van 80 km / h, de snel-to-turn en besloten om de rem er te controleren, dus druk op de remmen en bleek ik was op het ijs. Remmen en remmen op de motor impulsen meer en ik was in staat om rustig wytarcic snelheid voor de bocht zonder Meer > casting of problemen, het gevoel dat de banden er iets "vast" om powierzechni dan niet zeilde producten Barum. Inwerkingtreding zalodzona Met meer gore te steil zonder enig probleem. Om barumach moest wiel borstels en apparatuur tweede schijf te buigen in augustus en viel roerloos. Kumho. Ik kon in het midden van een heuvel en de unit 1 en unit zonder problemen staan. Debica buurman die absoluut heeft kan deze heuvel te gaan en kon niet eens een keer, werd hij gedwongen om de automatische vergrendeling te houden, omdat dit Gorka is een onderdeel van de toegangsweg naar de garages. Beginnend in de sneeuw .. perfect. U kunt de hand Pull staan ​​stevig vast en zet de auto in de zomer en zal in de toekomst. Om barumach zelfs zonder handmatige auto staal op zijn plaats. Erger rijden valt slush, dan is het een beetje slizsza. Gap zonder enige problemen, volgt automatisch. Volume, als de weg is nat en 100-110 kmh mount banden is duidelijk te horen, is niet minder przejmny geluid aan het oor. Kom in mijn persoonlijke mening. Selectie van ongelijkheid zijn ook niet goed, het is meestal 80a profielbanden ook verdienen en ik raadde de aankoop van dezelfde nieuwe model met de nieuwe al.
 • Jerry 4,3 111150

  Kumho I`ZEN KW23 175/65 R15

  Ik heb een tweede seizoen, deze banden kan eigenlijk reizen "door" verschuldigd en kan niet gas toevoegen aan metal, maar naar mijn mening, de banden zijn prima. De grip is goed. Wat glad oppervlak dat een band die 100% grip op ijs zou zijn niet bekend is: PW winter vorig jaar niet in, was ik in staat om uit te checken in de bergen - hij gaf advies. Meer >
 • A. Guzaj 4,4 111150

  Kumho I`ZEN KW22 225/45 R17

  in het bijzonder agressieve banden sneeuw in alle anderen, zelfs de duurste Pirelli wymiękają deze en zijn overal geweest. Helaas, als er geen sneeuw wordt snel verdwijnen omdat de loopvlakrubber zeer zacht. Ik kocht deze banden, want ik heb een steile helling tot aan het huis, nu kan ik niet stoppen, zelfs in het midden van de weg en heb geen probleem met het wegrijden. band kocht 2 jaar geleden en hoe ver je kunt niet zien te veel verbruik (6-5 mm). Droog asfalt luid, maar het is niet iets voor iets. Ik beveel het aan degenen die klagen over de manier waarop nieodśnieżone :) Meer >
 • Arkadiusz Jarosław 4,6 111150

  Kumho I`ZEN KW27 245/40 R18

  Ik kocht de auto met nieuwe banden. Ik dacht dat de Chinese fabrikant is een goedkope, maar na de eerste paar kilometer was ik zeer verrast door de kwaliteit. Ten eerste, voor de grootte 245 / 40R18 zijn erg rustig. Hoewel winterbanden lopen met veel vertrouwen bij snelheden van meer dan 200 km / h. Ten tweede, ze niet snel slijten. Ze hebben een mooi model. Ten derde, ze zijn universeel - sneeuw, ijzel, regen. Alles over Nadeel -. En groot. Onbeschermde rand. Meer >
Vindt uw Kumho banden