Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Kumho

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Kumho Banden Online

Banden Kumho

Ranglijst van zomerbanden Kumho

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 4,8 111180 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (6 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (4 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (4 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,3 111130 (28 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (36 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (32 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. Kumho

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,6 111160 (3 Opinie's)
Winterband Opinie 4,1 111110 (20 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,0 11110 (3 Opinie's)
Winterband Opinie 4,0 11110 (3 Opinie's)
Winterband Opinie 3,8 111800 (31 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,7 111700 (6 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,5 111500 (5 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Kumho banden. Gloednieuwe Kumho modellen vol van de moderne technologieën.

 • Kumho KH17
  Kumho KH17

  De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

 • Kumho KW7400
  Kumho KW7400

  De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

Best verkopende

De best verkochte banden Kumho door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

 • Kumho HS51
  Kumho HS51

  Type: zomerband Klasse: midden - uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding Bestemming: ...

 • Kumho KU39
  Kumho KU39

  Type: zomerband Klasse: midden - uitstekende kwaliteit voor een goede prijs Bestemming: ...

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Kumho

Band Zomerbanden Kumho KU31

Zeer goede banden voor goede prijs
Beoordeling: 4,6 111160

Kumho KU31 gedraagt zich zeer goed in droge omstandigheden. Op natte uitstekend. Met snelheid van 70km / h bij het rijden door een vrij diepe plas, mijn auto ging alleen beetje trager door. Het stuur rukte niet en mijn auto ging niet aan de zijkanten. De banden Kumho KU31 gedragen zich even goed bij asymmetrisch rijden, ik bedoel hiermee dat je de ene kant van je auto op een overharde weg heeft en de andere kant op een rijweg. Ik rj rustig, maar soms heb ik haast en dna druk ik wel wat harder op gas en ik verander dynamishc mijn rijstijl en rijrichtingen. De band is zeer voorspelbaar en heeft me niet teleurgesteld tijdens het nemen van bochten of als ik moest remmen. Glijdt niet, ik hou volledig het controle over mijn auto. Ik ben zeer tevreden met deze banden. In vergelijking met mijn vorige Dunlop Sport SP01 heb ik geen slechtere tractie gemerkt of zelfs betere gedrag.

Band Zomerbanden Kumho KU39

Wilt u mooie en goede banden koop KUMHO
Beoordeling: 4,5 111150

Kumho KU39 bandjes kocht ik want ik had ze eerder onder VW Polo en die deden heel goed dus ik gaf hun ook eens de kans en ik kocht een nieuwe set voor onder mijn nieuwe A4. Ondanks de verschillende ondergronden en een mooie "negatieve" opmerkingen en dan nog een extra snelle rijden vooral op snelwegen vaak meer dan 200+ km / h op een droge zou ik Kumho banden aanbevelen. Grip in de bochten erg goed. Aquapaling ... no stress. geluid ... voor me ok. Relatief vergelijkbaar met Continental, Bridgestone. Slijtage van rubber ok ... gedurende het seizoen 2014 verdween slechts ongeveer 1 mm van het loopvlak en een band van de binnenkant, aan de zijden van ong. 0,5 mm. En onderdrukking van ongelijkheid ?! ... bij het profiel van 40 en op den "thread" hahaha;), maar de kracht van onze Belgische wegen uitgesproken als "gaten" geen knobbeltjes.. Ik adviseer en begroet :)

Winterbanden Kumho

opona Winterbanden Kumho KW7400

Duurzame hoge kwaliteit banden
Beoordeling: 4,6 111160

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik kocht een set winterbanden gebruikt in 2009. Dit jaar, ik uit te oefenen Seizoen 3, en nu al ten minste twee wilt wijzigen. (Wielen ging door de tunnel acht seizoenen) nog steeds het werkt erg goed. Hoe kan ik letterlijk eerste auto gemonteerd op rails te zetten, en in de zomer, tanden skate ik moest het doen op de grond. zeer goede remming, zelfs op het ijs is een soort grip mei. Na het rijden op de weg 's nachts, zo leeg "rally" in de winter van 80 km / h, de snel-to-turn en besloten om de rem er te controleren, dus druk op de remmen en bleek ik was op het ijs. Remmen en remmen op de motor impulsen meer en ik was in staat om rustig wytarcic snelheid voor de bocht zonder casting of problemen, het gevoel dat de banden er iets "vast" om powierzechni dan niet zeilde producten Barum. Inwerkingtreding zalodzona Met meer gore te steil zonder enig probleem. Om barumach moest wiel borstels en apparatuur tweede schijf te buigen in augustus en viel roerloos. Kumho. Ik kon in het midden van een heuvel en de unit 1 en unit zonder problemen staan. Debica buurman die absoluut heeft kan deze heuvel te gaan en kon niet eens een keer, werd hij gedwongen om de automatische vergrendeling te houden, omdat dit Gorka is een onderdeel van de toegangsweg naar de garages. Beginnend in de sneeuw .. perfect. U kunt de hand Pull staan ​​stevig vast en zet de auto in de zomer en zal in de toekomst. Om barumach zelfs zonder handmatige auto staal op zijn plaats. Erger rijden valt slush, dan is het een beetje slizsza. Gap zonder enige problemen, volgt automatisch. Volume, als de weg is nat en 100-110 kmh mount banden is duidelijk te horen, is niet minder przejmny geluid aan het oor. Kom in mijn persoonlijke mening. Selectie van ongelijkheid zijn ook niet goed, het is meestal 80a profielbanden ook verdienen en ik raadde de aankoop van dezelfde nieuwe model met de nieuwe al.

opona Winterbanden Kumho I`ZEN XW KW17

mooi oponka
Beoordeling: 3,6 111600

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Over het algemeen geen slechte band - ik durf te zeggen dat in tests zoals remmen op nat en droog verging het veel beter dan jaren van Fulda Carat ASSURO. Het feit dat ze ouder waren, maar groter 195 / 50R15 (175 / 65R14 winterbanden Kumho) en veel beter voor me te hebben geremd (abs schot, maar het effect was marginaal). Wegrijden soepel op sneeuw rechts - omdat een dergelijke Snowpro Aalscholvers een vriend gaf hem geen raad Panda trek de heuvel, en de Koreaanse snel moe benaderde mij en mijn Honda. Ik kan gemakkelijk beoordelen deze banden af ​​te schrijven ongelijkheden. Het grote nadeel is de remming van slush, maar in de winter gaat snel en niet schelen? relatief hoge uitval. De band is zeker beter dan alle Ling-Long'i, aalscholvers.

Gemiddeld banden beoordeling: 3,96 gebaseerd op 685 Reviews

Modellen van banden Kumho

Alle banden van merk Kumho zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Kumho winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Kumho. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Kumho.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Kumho. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Kumho.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Kumho all season banden. Elke band van Kumho wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.