Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Laufenn Banden

Beoordeling van de producent
4,3
    111150
gebaseerd op 61 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter
De banden Laufenn voldoen aan de verwachtingen van de moderne bestuurder die naast de veiligheid ook de innovatie van de gekozen producten waardeert. Dit merk behoort tot het Zuid-Koreaanse Hankook Tyre concern dat zijn producten in meer dan 180 landen verkocht. In hun aanbod zijn vierseizoenenbanden, winterbanden en zomerbanden. Laufenn levert ook banden voor verschillende soorten auto's en voor verschillende klanten. Bestuurders kunnen kiezen uit banden voor personenauto's, SUV's en bestelwagens. De banden Laufenn zijn een antwoord op de verwachtingen van veel bestuurders die op zoek naar zeer goede prestaties en concurrerende prijzen. Dit bedrijf gebruikt moderne productie- en distributiemethoden en banden worden onderzocht tijdens strenge prestatietesten. Dat alles wordt gedaan om de maximale rijveiligheid en het hoge niveau van rijcomfort te garanderen. Deze banden kunnen op elke auto passen vanwege hun goede prestaties die met het modieuze, minimalistische design samengaan.

Beoordelingen van banden door onze klanten Laufenn:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Laufenn banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Waldemar 4,4 111150

    Laufenn S Fit EQ 205/55 R16

    Ondanks het feit dat banden goedkoop zijn, voldoen ze aan hun doel. Ze presteren erg goed op droge en natte wegen. Je kunt ze een beetje horen als je hard rijdt, maar het is nog steeds een kleinigheid in vergelijking met mijn vorige banden (Ba.....). Ik beveel deze banden aan bij al diegenen die goede kwaliteit banden willen hebben tegen lage kosten. Meer >
Vindt uw Laufenn banden