Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Matador Banden

Matador Banden

Beoordeling van de producent
3,9
gebaseerd op 106 meningen

Matador is een merk uit Slowakije. Producten van dit merk worden zeer gewaardeerd door gebruikers en hebben een zeer sterke marktpositie verworven. Er rijden zeer veel auto's in Polen op banden van het merk Matador.

Chauffeurs waarderen de perfecte rijparameters van het merk en de aantrekkelijke prijzen. Vermelding verdient ook het feit dat banden van Matador vaak door erkende autoproducenten worden gekozen als eerste uitrusting van deze voertuigen.

In ons rijke aanbod hebben we Matador-banden voor verschillende typen auto's. Iedereen vindt iets voor zich.

Beoordelingen van banden door onze klanten Matador:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Matador banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • 2g5tbre 4,3

    Matador MP92 Sibir Snow 205/55 R16

    Ondertussen heb ik nog 5.000 km gereden en eindelijk was er gelegenheid om in winterse omstandigheden te rijden. Banden verrassend goed! Ze geven echt veel vertrouwen in het rijden, zolang de temperatuur maar onder de 10 graden zakt. Geweldig bij vorst. Een witte weg, sneeuw overreden, maar geen ijs, in een gevoel van controle en zonder stress, gereden met een snelheid van 60-80 km / u, soms corrigeerde alleen ESP of ASR mijn acties (natuurlijk moet je opletten dat het onder zulke omstandigheden goed is zolang het goed is en de wetten van de natuurkunde gelden). Remmen en sturen in dergelijke omstandigheden is zeer goed. De banden zijn iets zwakker bij het wegrijden op een helling, bijv. Meer > vanaf een kleine weg (vooruit rijden, zwaar super). Natuurlijk zijn er geen wonderen op ijs, maar er blijft enige beheersbaarheid. Verse sneeuw die op het asfalt valt, zelfs in grote hoeveelheden, maakt geen indruk op de band. Belangrijk is dat ik geen overmatige slijtage heb waargenomen.
Vindt uw Matador banden