Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Matador Banden

Matador Banden

Beoordeling van de producent
3,9
gebaseerd op 106 meningen

Matador is een merk uit Slowakije. Producten van dit merk worden zeer gewaardeerd door gebruikers en hebben een zeer sterke marktpositie verworven. Er rijden zeer veel auto's in Polen op banden van het merk Matador.

Chauffeurs waarderen de perfecte rijparameters van het merk en de aantrekkelijke prijzen. Vermelding verdient ook het feit dat banden van Matador vaak door erkende autoproducenten worden gekozen als eerste uitrusting van deze voertuigen.

In ons rijke aanbod hebben we Matador-banden voor verschillende typen auto's. Iedereen vindt iets voor zich.

Beoordelingen van banden door onze klanten Matador:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Matador banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • radost 4,3

    Matador MP46 205/50 R17

    Banden echt geweldig. Voor dat bedrag aan geld, je waarschijnlijk niet van plan om iets beters te vinden. zeer veilig hanteren, duurzaamheid en de stilte waarmee de rol me 100% blij met de keuze. Ik wil hieraan toevoegen dat de banden ging door de tunnel in mijn auto volle drie zomer seizoenen. En zoals ik rustig te zien, zelfs 2-3 overreden. Meer >
Vindt uw Matador banden