Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Maxxis Banden

Maxxis Banden

Beoordeling van de producent
4,0
gebaseerd op 83 meningen

Maxxis banden worden door in Taiwan gestichte merk Cheng-Shin Rubber Ind. Co. Ltd. geproduceerd. Op dit moment veroveren de banden van Maxxis de bandenmarkten overal de wereld.

Het merk is in 130 landen verkrijgbaar. Een van de kenmerkende eigenschappen van Maxxis banden is hun duurzaamheid en goede voorbereiding op alle wegomstandigheden.

Deze kwaliteiten zijn de verdienste van de moderne technologieën die door dit dynamische bedrijf gebruikt worden. Maak vooral kennis met het aanbod van deze producent; die zeker voor een ideale uitrusting van je auto zorgen zal.

Beoordelingen van banden door onze klanten Maxxis:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Maxxis banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Keith Ringland 4,5

    Maxxis MA SW Victra Snow SUV 225/70 R16

    Deze banden niet teleur te stellen, in alle omstandigheden, sneeuw sporen om bedekte stad droge wegen. Ik heb alleen gedaan ongeveer 10.000 mijl op hen, maar ik wed dat je 40.000 mijl zou krijgen voordat zelfs na te denken over het vervangen. Het uitvoeren van fantastische banden, ik ze zonder enig voorbehoud aanraden. Meer >
Vindt uw Maxxis banden