Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Maxxis Banden

Beoordeling van de producent
4,0
    11110
gebaseerd op 45 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Maxxis banden worden door in Taiwan gestichte merk Cheng-Shin Rubber Ind. Co. Ltd. geproduceerd. Op dit moment veroveren de banden van Maxxis de bandenmarkten overal de wereld.

Het merk is in 130 landen verkrijgbaar. Een van de kenmerkende eigenschappen van Maxxis banden is hun duurzaamheid en goede voorbereiding op alle wegomstandigheden.

Deze kwaliteiten zijn de verdienste van de moderne technologieën die door dit dynamische bedrijf gebruikt worden. Maak vooral kennis met het aanbod van deze producent; die zeker voor een ideale uitrusting van je auto zorgen zal.

De meest gekozen banden door onze klanten

Beoordelingen van banden door onze klanten Maxxis:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Maxxis banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • brido..... 5,0 11111

    Maxxis MA Z1 265/35 R18

    MAXXIS als je niet weet dat ze enorm in Moto Cross en behoren tot de beste mountainbike banden ..... Ik besloot dat banden en waardering (leven korter en over het algemeen duurder zachtere rubber) waren meer dan spec ' 2.2 geeft voor een liter diesel auto en verhuisde naar deze w nominale MAZ1 ... het is de enige band om nu te kopen ... Meer >
Vindt uw Maxxis banden