Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Maxxis Banden

Maxxis Banden

Beoordeling van de producent
4,0
gebaseerd op 83 meningen

Maxxis banden worden door in Taiwan gestichte merk Cheng-Shin Rubber Ind. Co. Ltd. geproduceerd. Op dit moment veroveren de banden van Maxxis de bandenmarkten overal de wereld.

Het merk is in 130 landen verkrijgbaar. Een van de kenmerkende eigenschappen van Maxxis banden is hun duurzaamheid en goede voorbereiding op alle wegomstandigheden.

Deze kwaliteiten zijn de verdienste van de moderne technologieën die door dit dynamische bedrijf gebruikt worden. Maak vooral kennis met het aanbod van deze producent; die zeker voor een ideale uitrusting van je auto zorgen zal.

Beoordelingen van banden door onze klanten Maxxis:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Maxxis banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Claudio. 4,8

  Maxxis M6102 Promaxx 100/90-18

  Niet hetzelfde is als het origineel voor de Moto Guzzi V65c, bedoeld om problemen te vinden, ook omdat op het eerste gezicht lijkt racing fietsbanden (mooie gladde loopvlak, in tegenstelling tot mijn leeftijd). Maar ik vond geen moeite met het gebruik. Sterker nog, ze zorgen voor een uitstekende rechtuitstabiliteit en bochten, Meer >
 • Matt RJ 5,0

  Maxxis M6011 140/90-16

  Ik zal eerlijk zijn, ik bestelde deze on Avon is te wijten aan de kosten. Witte muur banden zijn niet direct beschikbaar, zodat het produceren van een hogere prijs. Dus ik had een snelle blik online te proberen om een ​​aantal waardevolle reviews vinden. Ik vond slechts een paar punten van kritiek die zo ik complement beetje de kogel en geordend. Direct, verbeterde afhandeling fiets, en het uiterlijk. Mijn fiets staat nu uit de menigte en rijdt goed in droge en natte omstandigheden. Ik heb gereden in de regen voor een paar kilometer, voelde ik alle vertrouwen in. Ik adviseer, Kawasaki VN800 Classic bobber kit met blauwe kraag en witte muren maxis Meer >
 • TONY 5,0

  Maxxis M6029 150/70Z R17

  Ik kocht deze banden al 4 keer en altijd het gevolg ,, daar, samen met anderen die de banden duurdere merken van ,,, ,,, en ik echt hen en aan het einde van een groot deel van de hetzelfde ,,, mijn vrienden begon te kopen ,, zullen we rondkijken en hield geen aanwijzingen ,, uitstekende snelheid rotatie nat in nat ,, zowel in de bergen als duidelijk doen 20.000 kilometer per jaar en twee wijzigingen banden betekenen, ,,, Meer >
 • Colin McMillan 4,4

  Maxxis M6103 Promaxx 130/70-17

  Toen ik hem kocht de tweedehands Kawasaki ER-5 is uitgerust Maxxis banden. Ik had ernstige zorgen over de kwaliteit van het merk, dat merken alleen gebruikt als Bridgestone, Metzeler, Continental en Pirelli heeft vastgesteld. Het is na bijna 5000 mijl gedaan fietsbanden dat vergezeld moet zeggen dat ik ben onder de indruk en had geen zorgen over een ander Maxxis De werkgelegenheid in de achterzijde. Ik weet niet hoeveel mijlen voor de bandenwissel had gedaan maar leek om mee te beter te worden en had meer dan 5.000 mijl op. De voorband heeft verlaten meer dan 5000 Recon me voordat hij moet worden vervangen. Banden zijn stabiel in bochten en krachtig remmen, en zijn goed in de regen. Ik heb Meer > gereden in de sneeuw en ijs en regen, maak je geen zorgen.
Vindt uw Maxxis banden