Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Nexen Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
gebaseerd op 1286 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Bandenproducent Nexen mag trots zijn op een 60-jarige traditie in het ontwerpen en produceren van banden.
De naam van het bedrijf is de combinatie van de woorden next ('volgende') en century ('eeuw'), wat het karakter van het merk weergeeft, waarvan moderniteit en voortdurende ontwikkeling de motto's zijn.

Op dit moment zijn Nexen-banden verkrijgbaar in 120 landen. Voor jaren zorgt het merk ervoor dat elke Nexen banden niet alleen veilig is, van goede kwaliteit, maar ook ecologisch.

Het bedrijf is zich ervan bewust dat ecologie iets is waarnaar elk moderne bedrijf zou moeten streven. Ons aanbod Nexenbanden zorgt ervoor dat je een uitrusting voor je auto kunt kiezen voor een perfecte prijs.

Beoordelingen van onze klanten:
 • Rysiek 4,2 111150

  Nexen CP661

  Ze presteren goed in verschillende weersomstandigheden en klimaten. Meer >
 • Mati 4,0 11110

  Nexen WINGUARD SPORT

  Hallo allemaal, aan die gene die soortgelijke dilemma hadden bij het kiezen van de banden. Prijs, of de kwaliteit (het merk)? Ik dacht niet te lang, omdat het seizoen was om de hoek al was, ik moest beter een set kopen. Ik koos voor NEXEN. Ik heb er geen spijt van mijn keuze voor deze banden, zijn rustig, geen problemen met balanceren, zonder hoogteslag, verbruikt is vergelijkbaar met premiumklasse banden. Zeer goede grip op droog bij snelheid tot 100 km / h rustig, verder 120-200km / h ... verder verrassend rustig en goede tractie, fantastisch vasthoudend in bochten die kunnen worden overwonnen. buten van de wegen, ook geweldig. Besneeuwde bergen, op het ijs op sommige plaatsen, en de Meer > banden gingen zonder problemen voorwaarts, dezelfde situatie terug naar beneden van de heuvel. Ik heb niets gemerkt van de natte aquaplanningu, zeer goede drainage, dus als u zich afvraagt wat te kiezen? Ik zou deze banden aanraden met gerust
 • Doug 4,9 111150

  Nexen WINGUARD SPORT

  Britse automobilist. Ik heb deze Nexen Winguard-sportbanden voor de winter gekocht omdat mijn Bridgestones met OE-pasvorm niet aan het rijden waren tijdens de winter. (Frequente ijzig / besneeuwde tochten over de pennines). Ze zijn echt een positieve verrassing. De grip op nat wegdek en het remmen zijn uitstekend. Als het weer erg koud wordt geven ze een echt gevoel van veiligheid. Sterker nog, bij zeer zware regen houden ze de weg echt zelfverzekerd vast en doorsnijden ze oppervlaktewater. Over het algemeen ben ik erg blij dat ik in deze winterbanden heb geïnvesteerd - ze waren ook een spotprijs. Notitie; de fabrikant is Zuid-Koreaans - Nexen-banden zijn OE-fit op VW en Kia enz. op sommige Meer > markten. Ik koos voor Nexen omdat Koreanen uitstekende kwaliteitscontroles uitvoeren (Chinese fabrikanten zijn altijd een groot risico omdat hun QC 'variabel!' Is). Kortom, ik heb Nexen ten zeerste aanbevolen!
 • Grzegorz 4,7 111150

  Nexen WINGUARD SPORT

  Kortom, ik ben niet in staat om duurzaamheid te beoordelen omdat ik het te kort heb. Ik beoordeel lawaai niet, omdat de auto lawaaierig is, en het ziet er ook niet zo uit, omdat alles voor mij hetzelfde is (het is zwart). Rolweerstand - Ik weet niet hoe ik oneffenheden moet dempen - hoe kan ik oneffenheden dempen in een 40-profielband met 215 breedtes? Ik beoordeel dus alleen de rijeigenschappen. Maar dat zijn ongewoon - ik had verschillende banden - Michelin, Toyo, Falken, Continental, Kleber en nog veel meer, maar die Nexenae zijn geweldig, vergelijkbaar met de beste. Op droog, op nat wegdek is echt goed, maar op sneeuw is het gewoon schitterend. Ik denk dat ik nog niet zulke goede Meer > resultaten heb verwacht. De auto is een beetje gek, het profiel van de banden is verschrikkelijk op sneeuw, maar ondanks alles blijven ze goed kleven en zijn voorspelbaar. En de prijs is zelfs een paar keer lager.
Vindt uw Nexen banden