Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Nexen

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Nexen Banden Online

Banden Nexen

Ranglijst van zomerbanden Nexen

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 4,6 111160 (2 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,6 111160 (2 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (77 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,2 111120 (56 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,1 111110 (2 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,1 111110 (51 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,1 111110 (60 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,1 111110 (24 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. Nexen

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,6 111160 (8 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,6 111160 (1 Beoordeling)
Winterband Opinie 4,4 111140 (23 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (1 Beoordeling)
Winterband Opinie 4,1 111110 (2 Opinie's)
Winterband Opinie 4,0 11110 (215 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,0 11110 (58 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,6 111600 (1 Beoordeling)
Winterband Opinie 3,2 111200 (2 Opinie's)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Nexen banden. Gloednieuwe Nexen modellen vol van de moderne technologieën.

 • Nexen
  Nexen

  De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

 • Nexen
  Nexen

  Stabiele bestuurbaarheid, betrouwbaarheid en perfecte grip op nat wegdek – met deze woorden ...

Best verkopende

De best verkochte banden Nexen door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

 • Nexen N'Blue HD Plus
  Nexen N'Blue HD Plus

  Type: zomerbanden Bestemming: personenauto’s Klasse: economisch - goede ...

 • Nexen N'Fera SU1
  Nexen N'Fera SU1

  Type: zomerband Bestemming: personenauto’s Klasse: economisch - uitstekende prestaties voor ...

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Nexen

Band Zomerbanden Nexen N8000

GEWELDIG
Beoordeling: 4,1 111110

Dit is slechts het begin van het gebruik (ongeveer 1000 km), maar eerst wilde gevoelens te delen. Een beetje buzz, maar zonder overdrijving auto is goed geïsoleerd dus geen tragedie. Ik had twijfels over de vraag of de balans niet hoeft te gewichten te laden, maar het bleek niet. remmen en accelereren, altijd en zonder voorbehoud, zonder piepende remmen of ernstige acceleratie (geen beveiligingssysteem, terwijl wat niet is toegestaan). Nexen N8000 bij een snelheid van 180 of meer, als een klok. Rolweerstand, hmmmm niet weet, mijn auto, en zo veel rook (V8 360 pk) voor een of andere manier ik het niet zien. Duurzaamheid van Nexen N8000 is niet de lage kilometerstand beoordelen. de onderdrukking van onregelmatigheden in de band 245/45/18 is een relatieve zaak. Het lijkt mij echter dat de band watt ... geld is nog steeds de helft van wat premie banden en de kwaliteit is vergelijkbaar. Ik zal spreken voor een jaar en dan neem ik een betere relatie.

Band Zomerbanden Nexen N'Fera SU1

Uitstekende bandjes
Beoordeling: 5,0 11111

Ik was echt tevreden met winterbanden van Nexen dus ik heb ook een set van Nexen N'Fera SU1 gekocht voor de zomer. Ik moet eerlijk toegeven dat ik verrast ben. Ik verwachtte niet dat deze banden zo uitstekend zullen zijn. De monteur was geschokt dat de uitbalancering van 18 inch banden zo snel en makkelijk ging. Banden zien eruit zoals banden van hogere klasse, het uitzicht is echt aantrekkelijk. Ik voel me zeker op alle wegdekken en in alle omstandigheden. Als iemand wilt te veel betalen voor Michelin of andere Goodyear, dat scheelt me niet. Maar ik heb heel weinig geld uitgegeven voor een prima band met dezelfde parameters. Producenten aanbieden dezelfde prestaties tegen betere prijs. Ik heb deze banden aan mijn vrienden aanbevolen, niet iedereen kon dit merk, helaas.

Winterbanden Nexen

opona Winterbanden Nexen Winguard Snow'G WH2

Fantastische, goedkope banden
Beoordeling: 4,5 111150

Banden van Nexen, een Koreanse producent van de budgetbanden, zijn niet zo bekend. Het is goed van ene kant omdat die dan goedkoper zijn maar van de andere kant spijtig genoeg want zijn kwaliteit is zeer hoog, hoger dan andere banden van deze klasse! Ik ben geraakt door zijn geweldige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ik het al een set van zomerbanden (205/60/16), nu heb ik een set van winterbanden gekocht (215/55/16). In beide gevallen ben ik zeer zeer tevreden. Ik heb heel lang nagedacht wat voor banden moet ik kopen. Uiteindelijk besloot ik om een beetje geld te besparen en ik heb ietjes goedkopere banden gekozen. Mijn hele familie kon mijn overwegingen niet meer uitstaan maar ze zijn allemaal blij dat ik uiteindelijk besloot. Bij het benaderen heb ik ook rekening gehouden met EU labels. Deze banden hebben, als ik goed herinner, C C voor brandstof verbruik en remmen in het regen. Ik heb tot nu toe ongeveer 2300 km gemaakt in verschillende omstandigheden, helaas was er nog geen sneeuw :( Ik moest eens noodremmen bij de snelheid van ongeveer 120 km/h, alles verliep perfect. Nu weet ik dus dat ik zeer veilig op deze banden ben. Het geluidsniveau is niet zo hoog. Ik had duurdere banden die zelfs luider waren. Dus mijn rijcomfort blijft op een hoog niveau. Ik heb deze banden getest ook in de sterke bochten, in verschillende omstandigheden. De grip was altijd perfect gehouden. Ik zie dat mijn opinie al zo lang is maar i misschien iemand zal die nodig hebben 😊 Samenvatting: banden zijn UITSTEKEND gemaakt, de kwaliteit is zeer hoog, zowel van zomer- zoals van winterbanden. De tractie op nat, droog, ijs is ook geweldig. Op sneeuw weet ik niet – er was nog geen sneeuw helaas ☹ maar ik hoop om deze banden ook spoedig op sneeuw te testen. Op dit moment er zijn niet zo veel beoordelingen van deze banden, ze zijn niet zo populair dus misschien vandaar. Het profiel van deze banden is bijna identiek zoals bij Michelin Alpin A4 (ik heb die op mijn andere auto gemonteerd) maar het prijsverschil tussen deze twee modellen is enorm. Michelin is misschien een beetje beter, beter, maar niet zo veel beter. In mijn persoonlijke lijst van beste banden zijn banden van Nexen op de tweede plaats gesitueerd samen met Kleber, op de derde plaats zou ik Firestone Winterhawk zetten. Maar de prijs van Nexen is zonder twijfel het laagst. Ik beveel deze banden aan iedereen, ik zal die zeker nogmaals kopen!

opona Winterbanden Nexen WINGUARD SPORT

Auteur:Mango
Beoordeling: 3,9 111900

Eerlijk gezegd ben ik verbaasd over die band, deze was mij door een vriend aangeraden als een goed alternatief voor de duurdere banden die kosten zelfs rond 25-30 euro meer , van de ervaring weet ik dat elke nieuwe band behalve zeer goedkope van het plastic gemaakte en Chinese banden beter is dan de gebruikte band die al 3-4 jaar oud is, maar deze band is waard om 25 euro meer te betalen is fatsoenlijk op sneeuw, slush en ook vrij goed om rond te rijden in de stad en soms buiten de stad met dezelfde banden en eerlijk gezegd zie ik niets zinvol om iets duurder te kopen. Na rijden van bijna 8000 is geen slijtage zichtbaar. Op droog asfalt is dit een zeer comfortabel band, dankzij het profiel en grootte,er is soms wel een licht gevoel van het stromen over het asfalt, maar het gevoel van controle blijft op goed niveau, abs reageert niet bij sterkere remming en dat had ik toen in eerder Michelin banden had, geen slechte drainage, samengevat , voor aggresieve rijgedrag en een compacte auto met een dieselmotor voor 140-160 km is de band net goed, en als je wilt mega snel en rijden dan is het waarschijnlijk toch wel beter om te wachten tot lente :) de banden verbaasde mij en waarschijnlijk voor de zomer zal ik ook Nexeny banden kopen.

Gemiddeld banden beoordeling: 3,88 gebaseerd op 1458 Reviews

Modellen van banden Nexen

Alle banden van merk Nexen zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Nexen winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Nexen. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Nexen.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Nexen. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Nexen.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Nexen all season banden. Elke band van Nexen wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.