Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Nexen Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
gebaseerd op 1185 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Bandenproducent Nexen mag trots zijn op een 60-jarige traditie in het ontwerpen en produceren van banden.
De naam van het bedrijf is de combinatie van de woorden next ('volgende') en century ('eeuw'), wat het karakter van het merk weergeeft, waarvan moderniteit en voortdurende ontwikkeling de motto's zijn.

Op dit moment zijn Nexen-banden verkrijgbaar in 120 landen. Voor jaren zorgt het merk ervoor dat elke Nexen banden niet alleen veilig is, van goede kwaliteit, maar ook ecologisch.

Het bedrijf is zich ervan bewust dat ecologie iets is waarnaar elk moderne bedrijf zou moeten streven. Ons aanbod Nexenbanden zorgt ervoor dat je een uitrusting voor je auto kunt kiezen voor een perfecte prijs.

Beoordelingen van banden door onze klanten Nexen:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Nexen banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Kleryk Preston 4,8 111150

  Nexen N 3000 215/50 R17

  Opel Omega flick stijl combo uniarkowanym het grootste deel van de stad en ik ben erg blij oponmi geregistreerd. Kapetki werden vóór de stijl geplaatst en vergeet niet, hoewel ik brak een stukje van de weg bij het accelereren. OMCI beweegt alleen als bijten in asfalcik. Ik heb nu alle konplecik :) en een paar keer, vooral uitgelokt Sweetheart (gewicht van 1.700 pond) naar de andere kant rijden op een curve zwak effect, dus ik denk dat Nexen N 3000 215/50 R17 is een zeer goede investering voor ten minste zeven jaar. PS: verpletterd Oponeo prijsconcurrentie, zullen deze banden voor leveringsprijs niet vinden. Meer >
 • zwidauk 4,2 111150

  Nexen CP641 225/50 R17

  Beste band op deze prijs, is de tweede set van Nexen CP641 geïnstalleerd op mijn Volvo S80 en krijg een ander elke auto in de toekomst, gemaakt in de set van ongeveer 45.000 mijl zonder problemen in verschillende weersomstandigheden in meer dan 120 mph snelheden door middel van europe 5 -6 keer. Sport conti hadden oorspronkelijk geïnstalleerd, is er geen verschil in het geluidsniveau, zou deze band aan iedereen aanraden. Meer >
 • Mr B 4,3 111150

  Nexen N6000 255/45 R18

  Ik heb een T5.1 Sportline Transprter, en iedereen met dit type voertuig dat bandenslijtage een probleem is (lage kilometerstand banden) waren Perelli mijn 1e set 18 "excellent good pneumatische aandrijving en handling, maar moe uit in 8000 mijl uitgevoerd. 2e set Goodyear F1, wederom uitstekende band goed in dezelfde rijeigenschappen als Perelli! iets hoger dan 11000. Mileage Dus ik dacht dat ik zou het laagste cijfer Nexen 6000 dicht te dragen .. in meer dan de helft goedkoper dan de vorige twee banden prijs .. ik ben echt onder de indruk tot nu toe! goede loopvlak kijkt, handling op droog en nat zo goed als het geluidsniveau en boven pari ook ... Zonder na te denken, ik zal deze band Meer > kopen .. 4000 mijl op de band en gelijkmatige slijtage en minimale .. om te zien of ze de rest mijl kan verlaten .. zelfs als ze niet, de kwaliteit van de banden en de prijs maken voor mij .. type rijden in de stad en op de snelweg .. Mijn advies Koop veruit de beste !!
 • Oofol 4,8 111150

  Nexen N9000 225/40 R18

  Ik kocht een set van de N9000 voor mijn A6 Avant (laag spoel uit) bijna een jaar geleden en hebben meer dan 12 000 km 50% snelwegen en andere wegen van de stad en secundaire gedekt. Ik woon in Ierland. Asfalt hier heel vaak kleine stenen op het en het wordt glad zeer snel. Geen probleem voor de banden - ze zijn erg goed grip op nat of droog! Ik heb niet veel van de band waarvan de kosten € 92 per stuk (225 / 40R18), maar was aangenaam verrast verwachten! Naast de zeer goede grip Ik heb geen problemen met hen gehad, schieten is goed en het geluid is niet zo slecht - om beter te zorgen voor wat er in de beschrijving. Goede zijdelingse grip in de bochten vlot. Geen rubber, chippen of Meer > dergelijke vermoeidheid. Kortom, ik aanraden aan iedereen die is niet een moeilijke vraag - Mijn laatste set van Conti Sport 3 is de helft al na 3k km ... En grip op droge en warme omstandigheden was veel erger ... Ik ga nooit naar kopen weer een band top, omdat niet de moeite waard ... ik zou liever de besparingen door te brengen in andere delen quid autobanden .. TOP !!!
Vindt uw Nexen banden