Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Nexen Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
gebaseerd op 1184 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Bandenproducent Nexen mag trots zijn op een 60-jarige traditie in het ontwerpen en produceren van banden.
De naam van het bedrijf is de combinatie van de woorden next ('volgende') en century ('eeuw'), wat het karakter van het merk weergeeft, waarvan moderniteit en voortdurende ontwikkeling de motto's zijn.

Op dit moment zijn Nexen-banden verkrijgbaar in 120 landen. Voor jaren zorgt het merk ervoor dat elke Nexen banden niet alleen veilig is, van goede kwaliteit, maar ook ecologisch.

Het bedrijf is zich ervan bewust dat ecologie iets is waarnaar elk moderne bedrijf zou moeten streven. Ons aanbod Nexenbanden zorgt ervoor dat je een uitrusting voor je auto kunt kiezen voor een perfecte prijs.

Beoordelingen van banden door onze klanten Nexen:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Nexen banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • V Edwards 4,4 111150

  Nexen WINGUARD 165/65 R14

  Ik rijd meestal in het land en hebben deze banden gebruikt in alle omstandigheden, en ik kan niet bekritiseren .Vanaf droog, modder, ijs, hagel en sneeuw zijn geweldig. Ik heb 20.000 kms gedaan met helemaal geen problemen is er nog steeds een redelijke loopvlak op de voorkant. Ik zou aanraden aan iedereen waarom iets anders te kopen. Meer >
 • leszek56c 4,9 111150

  Nexen WINGUARD SPORT 215/55 R17

  Ik denk al lang na over het kopen van banden voor de winter. Mijn nieuw aangeschafte voertuig was alleen uitgerust met zomerbanden. Gezond verstand heeft gewonnen en werd besloten nieuwe winterbanden te kopen. Er is gekozen voor NEXEN Winguard banden. Ik heb dit merk al meerdere malen ontmoet. Ik heb gemerkt dat sommige Koreaanse voertuigen met deze banden zijn uitgerust. Als de fabrikant ze bij de eerste montage gebruikt, kunnen ze waarschijnlijk niet slecht zijn. Meer >
 • FRANCA FRANCESCO 4,6 111150

  Nexen Winguard Snow G 215/65 R16

  Ik was niet helemaal overtuigd, maar door het gebruik van MI RICREDUTO.MOLTO zijn stil, en de grote natte zeehond en ijzel SECO. Ik probeerde gedurende zes maanden (lang genoeg voor mijn provincie). De prijs en de goede kwaliteit .SPERO 'blijft constant MET' wear. Ze kochten andere banden HO GIA 'van hetzelfde merk en hebben niet teleurgesteld. Meer >
 • Mateusz 4,6 111150

  Nexen Winguard Snow'G WH2 185/60 R14

  Ik koos tussen Continental, Nokia en Wr d3, en Nexen sneeuw g wh2. Continental is een beetje te duur voor deze omvang van de auto en zijn bouwjaar. Nokians waren iets duurder, maar ze hadden een betere rolweerstand index, maar ik vond dat dit niet de doorslaggevende parameter voor mij. De banden hebben een zeer zachte rubbersmengsel, wat naar mijn mening een voordeel is. Als de banden eenmaal gemonteerd zijn, kunt u de verschillen in demping van de oneffenheden voelen en beweegt er geen geluid naar binnen. De band presteert goed in de meeste omstandigheden. Sneeuw en modder zijn goed gedraineerd, beginnen op ijs vereist vaardigheid, maar een beetje geduld is genoeg en je kunt eraan Meer > wennen. Een nadeel is dat de band weinig feedback geeft op het stuurwiel, hoewel dit te wijten kan zijn aan elektrische stuurbekrachtiging. Echter, de band verraste me meerdere malen in de omstandigheden van de ijzel. s 'Nachts moest de temperatuur onder nul komen en 's ochtends had ik niet verwacht dat de band zou slippen, de band laat ons weten dat er pas iets aan de hand was toen er weinig tijd was voor het stuurwiel om te reageren en we ons daardoor onmiddelijk zijdelings opstelden. Een onervaren chauffeur kon in paniek raken en een auto kapot maken. Bovendien is de band zo aanbevelenswaardig mogelijk, ik heb zelf een set Nexen HD Blue gekocht voor de zomer. Ik zag geen loopvlakslijtage na 15.000 kilometer rijden. Ik beveel het met een gerust geweten aan.
Vindt uw Nexen banden