Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

WAAROM KOPEN BIJ ONS
 1. Veilig betalen
  & SSL certificaat
 2. Snel en gratis bezorgd
 3. Alleen originele
  producten
 4. Al meer dan
  2.000.000 klanten
 5. Europees
  verkoopnetwerk

Nexen WINGUARD SPORT

Bandenmaat kiezen:

Fabrikant:
Nexen
Seizoen:
Winterbanden
Label:
D C B 71 dB
Meer
Aantal:
72 / st.
Kopen
4,0
Review: Goed 215 reviews

Nexen WINGUARD SPORT beschrijving

3PMSF De voorgestelde band heeft een 3PMSF symbool (Three Peak Mountain Snow Flake). Dit betekent dat het aan de eisen van de Europese Unie voor wat betreft winterbanden voldoet. Dit symbool wordt toegekend nadat een gegeven model nauwkeurig is getest met betrekking tot de grip op sneeuw.

Rijstabiliteit, ongeloofelijke prestaties op een nat wegdek, uitstekende grip en betrowbaarheid- dat zijn slechts enkele eigenschappen waarmee de moderne band Nexen WINGUARD SPORT beschreven kan worden. Het is een doeltreffende oplossing voor dagelijks rijden, ontworpen met het oog op de chauffeurs die dynamisch willen rijden.

Echte UHP banden van budgetsector waarvan de voordelen merkbaar zijn al vanaf de erste kilometers.

ZEKERHEID EN PRECISIE OP EEN NAT WEGDEK

Het model WINGUARD SPORT wers ontworpen vooral met het oog op de prestaties op met water bedekte routes. Maar liefst vier brede, onregelmatige randkanalen verspreiden bliksemsnel over het hele oppervlak van het loopvlak de onder voorzijde van de band opgeslagen vloeistoffen. Als gevolg hiervan behouden de banden onberispelijke grip , ongeacht de hoeveelheid resterend water of sneeuwmodder.

Hoge tractie is te danken aan een asymmetrische constructie van het loopvlak, uitgebreidt met golvende laterale sneden. Geavanceerde net van onregelmatig liggende lamellen hecht precies aan de sneeuw en modder, en verkort bijkomend de remweg.

HOGE DUURZAAMHEID EN BESTENDIGHEID TEGEN TEMPERATUUR5

De band wordt gekenmerkt door gelijkmatige verdeling van drukpunten, waardoor het loopvlak langzaam en regelmatig slijt en dient volledig gedurende de gehele gebruiksperiode. Dankzij het modern mengsel op basis waarvan de Nexen WINGUARD SPORT is ontworpen, werd ook daarbij een hoge bestendigheid tegen mechanische schade verkregen.

Het mengsel is bestand tegen extreme temperaturen, als gevolg daarvan behoudt het model de flexibiliteit, zelfs tijdens de strenge vorst. Het vertaalt zich naar betere grip en hogere rijstabiliteit , zowel op een rechte weg, als in de bochten, alsook tijdens het uitvoeren van onverwachte manoeuvres.

STIL EN COMFORTABEL REIZEN IN WINTERSEIZOEN

Geoptimaliseerd loopvlak en gebalanceerde constructie van de hele band dragen er bij aan dempen van de geluiden tijdens het rollen van de band, waardoor zelfs een kortste reis op banden Nexen WINGUARD SPORT een ware plezier wordt. Het model zal aan de verwachtingen van alle chauffeurs voldoen, die eveneens de optimale prestaties en rijveiligheid, als comfort en betrouwbaarheid in elke situatie waarderen.

Dankzij de verlaagde rolweerstand is het gelukt om brandstofverbruik te reduceren. Als gevolg daarvan is Nexen WINGUARD SPORT een budgetband niet alleen bij de aanschaf maar ook is deze zuinig in gebruik.


Maten: vanaf 14 tot 20 inch.Nexen


Nexen is een bedrijf met 60 jaar traditie in productie van banden. Het merk is gespecialiseerd in de productie van banden van budgetklasse gekenmerkt door de redelijke prijs en gebalanceerde parameters. Door velen chauffeurs worden banden beschouwd als een van de beste in hun segment. Banden Nexen zijn aanwezig op de markten van meer dan 120 landen in de wereld.

Nexen WINGUARD SPORT beoordeling

Resume: 4,0 Resume: De gemiddelde beoordeling is een gewogen gemiddelde van de verschillende prestaties en is geen rekenkundig gemiddelde. Sommige eigenschappen van de banden hebben een hoger of kleiner invloede op de totale beoordeling. 215 reviews

goed
 • Eigendomskosten: Invloed op bedrijfskosten 3,9
 • Comfort: Invloed op rijcomfort 4,0
 • Rijeigenschappen: Invloed op rijeigenschappen 4,0

215 klanten heeft mening over deze band gegeven.

 • 5 44 mensen
 • 4 138 mensen
 • 3 24 mensen
 • 2 8 mensen
 • 1 1 mensen

93% gebruikers recommanderen deze band

93%

Informatie over banden worden verzameld voor 4059 dagen. In deze periode hebben we verzameld 215 meningen.
De totale door onze klanten gereden afstand is 1799000 km.

De hoogst beoordeelde parameter is: uitzicht van de band.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen door de gebruikers van meestal binnenstad.

Deze band heeft de meest reviews ontvangen van de bestuurders die hun rijstijl bepalen als gematigd.

Laatste reviews:

Reviews per pagina:

 • een mening buiten NL

  Maat: 215/45 R17

  Review: 3,9
  Eerlijk gezegd ben ik verbaasd over die band, deze was mij door een vriend aangeraden als een goed alternatief voor de duurdere banden die kosten zelfs rond 25-30 euro meer , van de ervaring weet ik dat elke nieuwe band behalve zeer goedkope van het plastic gemaakte en Chinese banden beter is dan de gebruikte band die al 3-4 jaar oud is, maar deze band is waard om 25 euro meer te betalen is fatsoenlijk op sneeuw, slush en ook vrij goed om rond te rijden in de stad en soms buiten de stad met dezelfde banden en eerlijk gezegd zie ik niets zinvol om iets duurder te kopen. Na rijden van bijna 8000 is geen slijtage zichtbaar. Op droog asfalt is dit een zeer comfortabel band, dankzij het profiel en grootte,er is soms wel een licht gevoel van het stromen over het asfalt, maar het gevoel van controle blijft op goed niveau, abs reageert niet bij sterkere remming en dat had ik toen in eerder Michelin banden had, geen slechte drainage, samengevat , voor aggresieve rijgedrag en een compacte auto met een dieselmotor voor 140-160 km is de band net goed, en als je wilt mega snel en rijden dan is het waarschijnlijk toch wel beter om te wachten tot lente :) de banden verbaasde mij en waarschijnlijk voor de zomer zal ik ook Nexeny banden kopen.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 225/50 R17

  Review: 5,0
  Hoi ik ben in shock, want ik lees dat dit bedrijf ook de banden verkocht op de markten zoals Verenigde Staten en Australië en dit zijn veeleisende markten. Ik wilde geen Chinese banden en Debica kopen, omdat die ik al had maar natuurlijk Frigo 1 is een de beste winterband die alle andere bekende merken zoals Continental en Michelins ineenslaat op het hoofd, maar terug naar het onderwerp over de Koreaanse banden - Nexen is zeer zacht, maar goed uitgebalanceerde band. De monteur was verrast hoe simpel dat die te balanceren waren,hij glimlachte over de auto waarop deze gemonteerd moesten worden. Waarschijnlijk dacht hij hij rijdt met een BMW, en kan geen betere banden voor zon auto kopen, maar ik doe rond 1000 km per maand, en voornamelijk in de stad waarom zou ik meer op de banden uitgeven, en ik las de recensies op diverse fora, waaronder BMW en we hebben allemaal genoten van deze banden, ik ook. Ze zijn rustig en mooi te houden op nat en droog, op de sneeuw en modder zijn ook erg goed. Eigenlijk hebben die banden geen gebreken of zwakheden en zijn heel goed voor deze prijs en de kwaliteit van het product. Ik zou ze aanraden aan de mensen die op zoek zijn naar goede banden en een goede prijs.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 245/45 R18

  Review: 4,2
  Ik gebruik zomerbanden van Nexen en het bleek dat ze heel behoorlijk zijn. Ik besloot om te proberen met winterbanden. Het bleek dat het echt goede kwaliteit banden waren. Ze deden het goed in de sneeuw en in gladde en natte omstandigheden. Met het verlies van de hechting is het zo: als je een sterke auto heeft en aan het begin wa meer druk zet dan zal het zo en zo totdat het systeem zich niet opgestart heeft een beetje "draai" krijgen. Maar hoe kan je niet zwaar duwen in de winter? Als ik zoals normaal rijd dan zie ik geen verlichting meer branden. remmen is ook op een goed niveau. ABS is echt een laatste redmiddel. Bochten zijn onder controle. In het algemeen doe ik niet zo gek over het gebruik van de auto dus dit is meer over het normale gebruik. Op de snelweg was het ok oke. Buiten de stad gingen die ook gewoon door over de besneeuwde wegen. Voor dat geld, de helft van de prijs van mijn vorige banden ... (vroeger had ik Pirelli Sottozero) verschil is niet te zien, dus je hoeft niet bang te zijn dat dit iets slechts is ..... voor mijn auto zijn die heel goed

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 1

 • een mening buiten NL

  Maat: 255/45 R18

  Review: 4,5
  Hallo voor iedereen die een gelijke dilemma hadden bij het kiezen van de banden. Prijs, of kwaliteit (merk)? Ik heb niet echt lang hierover nagedacht want het seizoen kwam met grotere stappen naar me toe, en ik moest dringend nieuwe set banden kopen. Ik heb Nexen WINGUARD SPORT gezkozen. Ik heb geen spijt van mijn keuze, de banden zijn stil, geen enekele problemen met het balanceren, ik hoor geen vreemde geluiden, wat slijtage betreft is die vergelijkbaar met de banden van premiumklasse. Op droge ziijn Nexen WINGUARD SPORT houden die fantastisch grip bij de snelheid rond 100km/h is die ook nog altijd stil, bij 120-200 km/h... blijft die nog altijd stil en houd heel goed tractie, houd zich heel goed als je snel bochten wilt nemen, Buiten de weg is die ook indrukwekkend. Sneeuwberg, onderaan soms ijs, en de banden gingen gewoon door alles door, dezelfde terwijl we terug naar onder gingen. Op natte heb ik geen aquaplanning gemerkt, heel geode waterafvoer, dus als je erover nadenkt welke banden je moet kopen? Ik raad je NEXEN banden.

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

 • een mening buiten NL

  Maat: 245/45 R19

  Review: 4,0
  Hallo allemaal, aan die gene die soortgelijke dilemma hadden bij het kiezen van de banden. Prijs, of de kwaliteit (het merk)? Ik dacht niet te lang, omdat het seizoen was om de hoek al was, ik moest beter een set kopen. Ik koos voor NEXEN. Ik heb er geen spijt van mijn keuze voor deze banden, zijn rustig, geen problemen met balanceren, zonder hoogteslag, verbruikt is vergelijkbaar met premiumklasse banden. Zeer goede grip op droog bij snelheid tot 100 km / h rustig, verder 120-200km / h ... verder verrassend rustig en goede tractie, fantastisch vasthoudend in bochten die kunnen worden overwonnen. buten van de wegen, ook geweldig. Besneeuwde bergen, op het ijs op sommige plaatsen, en de banden gingen zonder problemen voorwaarts, dezelfde situatie terug naar beneden van de heuvel. Ik heb niets gemerkt van de natte aquaplanningu, zeer goede drainage, dus als u zich afvraagt wat te kiezen? Ik zou deze banden aanraden met gerust

  Is deze mening behulpzaam? Ja 0 Nee 0

Reviews per pagina:

Nexen WINGUARD SPORT maten en prijzen

Selecteer bandenmaat

Aantal aanbiedingen per pagina:

Sorteren op:

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:
D | C | B 71 dB |
195/45 R16 84 H 72 Kopen
D | C | B 71 dB |
195/45 R16 84 H 67 Kopen
E | C | 73 dB
205/40 R17 84 V 79 Kopen
D | C | B 70 dB |
215/55 R16 97 H 111 Kopen
D | C | B 70 dB |
215/55 R16 97 V 89 Kopen
D | C | B 70 dB |
215/55 R16 97 V 91 Kopen
D | C | B 70 dB |
215/55 R16 97 H 81 Kopen
D | C | B 71 dB |
225/55 R16 99 V 84 Kopen
D | C | B 71 dB |
225/55 R16 99 H 85 Kopen
D | C | B 71 dB |
225/55 R16 99 H 84 Kopen

Aantal aanbiedingen per pagina:

Label

Label Rolweerstand D REMWEG OP NAT WEDGEK C
Kod QR

Nexen

14137NX

195/45 R16 84 H

C1

71

 • Nexen
 • WINGUARD SPORT
 • 195/45 R16
 • 84
 • H
 • D
 • C
 • B
 • 71 dB
 • Ja
 • Nee
 • XL
Produktinformatieblad