Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Ovation Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
gebaseerd op 230 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Ovation banden zijn producten die snel steeds meer bandenmarkten veroveren. Bij het ontwerpen en de productie van deze banden let Ovation vooral op de veiligheidsparameters, rijcomfort en natuurlijk ecologie.

Ovation banden zijn een ideale uitrusting voor chauffeurs die een rustige rijstijl waarderen, zonder lawaai en overmatig brandstofverbruik. Deze kenmerken zorgen ervoor dat Ovation banden steeds meer populair zijn.

Check ons assortiment met het Ovation logo en laat je overtuigen door de prestaties van dit merk.

Beoordelingen van banden door onze klanten Ovation:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Ovation banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Marcin D. 4,5 111150

  Ovation VI-388 225/55 R17

  Ik reed iets meer dan 2.000 kilometer, de banden uitsteken zeer goed. rustig, goed onderhouden zowel droge als natte wegen. De prijs is geen afspiegeling van de kwaliteit van wat maakte deze banden zonder onderscheid 261 of 661 PLN 3 seizoenen ii een dergelijke uitwisseling, dus waarom meer betalen :) Meer >
 • Alessandro Di Renzo 4,3 111150

  Ovation VI-682 175/65 R14

  Salve..è de tweede keer dat het kopen van banden ovatie en kan worden gezegd dat ze zeer tevreden met de aankoop en de ernst van Oponeo.Questa rubber te zijn heeft een semi-zachte compound DE 'Ik vond het erg knap in situaties van droog asfalt. .Zelfs vocht is zeer effectief, verrijking van het zien van dezelfde rubber ontwerptekening. Zeker, deze band in waarde verdient een goede 9 me.ciao alex Meer >
Vindt uw Ovation banden