Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Semperit Banden

Semperit Banden

Beoordeling van de producent
3,6
gebaseerd op 549 meningen

Semperit-banden worden al jaren gewaardeerd in professionele bandentesten van organisaties zoals ADAC. Semperit is een merk dat deel uitmaakt van het overal ter wereld herkenbare concern Continental.

We bevelen je aan om vooral te letten op de winterbanden in het aanbod van Semperit, die voor internationale faam zorgen. De eerste winterbanden van Semperit zijn in 1936 geproduceerd, wat getuigt van de enorme ervaring van het merk in de productie van uitrusting van voertuigen.

In onze winkel bevindt zich een groot aanbod van het Oostenrijkse Semperit, dat elke chauffeur tevreden stelt.

Beoordelingen van banden door onze klanten Semperit:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Semperit banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Adam 4,5

    Semperit COMFORT - LIFE 2 155/70 R13

    De beste optie als je wilt goedkoper en kwalitatief goede banden. Super pakt verschuivingen, zelfs op een natte weg. Dit is ook een goede band, zodat een relatief lichtgewicht, gemakkelijk te beginnen, lage weerstand. Voor kleinere en niet meer dan 140 km / h, is er waarschijnlijk een betere optie auto's. Dit is een zeer goede band, ik beveel het 100%! Meer >
Vindt uw Semperit banden