Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Toyo Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
gebaseerd op 1960 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Toyo banden levert banden voor sportievere, snellere auto’s, uitgebalanceerde exemplaren voor bestelwagens, unieke banden voor 4x4 en robuste banden voor vrachtwagens. Toyo banden heeft banden in alle soorten en maten. Ze zijn er echter trots op dat alle banden één ding gemeen hebben; ze zorgen allemaal voor de perfecte prestaties.

Als Japanse fabrikant wekt Toyo banden nauw samen met de grotere Japanse automerken. Jaarlijks besteedt Toyo zo’n 100 miljoen euro aan ontwikkeling en onderzoek. Daarbij maakt het gebruik van de modernste technieken en technologieën. Toyo banden beschikt daarom over z’n eigen testfaciliteiten.

Veiligheid is een groot goed in Japan en Toyo doet er daarom alles aan om dat te vertalen in haar producten. Daarnaast heeft het merk een gedegen reputatie voor wat betreft high-performance banden. Het merk is de favoriet van vele off-road race coureurs en is nadrukkelijk aanwezig in rally’s zoals de Dakar Rally.

Om maximaal profijt te hebben van Toyo banden hoeft u echter géén coureur te zijn. Ook de gewone automobilist zal veel voordeel hebben van de keuze voor Toyo banden. Bij Oponeo kunnen we u daar alles over vertellen. Kom eens langs en laat u vakkundig voorlichten.

Beoordelingen van banden door onze klanten Toyo:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Toyo banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Gryzzly 4,2 111150

  Toyo PX4 225/40 R18

  Ik schrijf deze recensie omdat ze gingen rond 50kkm en eindigde zijn leven, dus ik kan de hele operatie te vertellen. Banden sensationele "stokken" aan de droge asfalt, natte is niet slecht, maar merkbaar slechter. Ijs sneeuw - zijn over het algemeen niet gebruikt in de winter. Tijdens de werking, de problemen en liever rijmodus zeer sportieve (200pk auto) aan het einde van het leven - een marker van minder dan 1 mm van de band, de band bijna de kwaliteiten van de grip verloren in acceleratie en in bochten - je moet voorzichtig, omdat ten opzichte van de nieuwe waarden aanzienlijk dalen en kunnen een onaangename verrassing. Over het algemeen ten zeerste aanbevolen band (voorheen Meer > werd met behulp van dezelfde Pirelli PZero Rosso grootte auto en het was een misverstand met betrekking tot de TOYO) volgende verkiezingen: dezelfde band!
 • Lukasz 4,2 111150

  Toyo 330 175/65 R14

  zeer goede band voor droge omstandigheden en een uitstekende grip in het water als de zomerband, natuurlijk, hebben een aanzienlijke afstand gedaan, en toch heb ik nooit nagelaten ... Zeer rustige en relatief goede weerstand toczneia. Misschien niet de goedkoopste, maar de band is echt waard om te kopen. ik beveel Meer >
 • K 4,3 111150

  Toyo 350 185/70 R14

  Na bijna twee jaar van gebruik, ben ik een andere review op deze banden te schrijven. Dit tijdsverloop van 45.000 km. Na dat, wat ik al eerder zei ik wil de aandacht vestigen op een zeer goede duurzaamheid van deze banden. Na 45.000 kilometer van het rollend verbruikt minder dan de helft. Zeer goede rubber. Meer >
 • Pituś 4,6 111150

  Toyo Proxes CF-1 185/60 R14

  band kocht in 2010. In maat 185/60/14. De eerste indruk gewoon de schok van de grens te kijken toen de woestijn was moeilijk. Droog asfalt blijft steken en natte remmen wordt gedacht aan ABS hebben. een super aanraden band. Mijn paard is een sterke versnelling, bochten en hard remmen dohamowywanie verbaast me dat zo hard me, zeer aan te bevelen. Het enige dat mij zorgen baart, is het feit dat er binnen zes jaar de prijs steeg. Ik beveel het aan fans concentraties "bewezen" en "normaal" rijden (hehe). Meer >
Vindt uw Toyo banden