Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Toyo Banden

Toyo Banden

Beoordeling van de producent
3,9
gebaseerd op 2123 meningen

Toyo banden levert banden voor sportievere, snellere auto’s, uitgebalanceerde exemplaren voor bestelwagens, unieke banden voor 4x4 en robuste banden voor vrachtwagens. Toyo banden heeft banden in alle soorten en maten. Ze zijn er echter trots op dat alle banden één ding gemeen hebben; ze zorgen allemaal voor de perfecte prestaties.

Als Japanse fabrikant wekt Toyo banden nauw samen met de grotere Japanse automerken. Jaarlijks besteedt Toyo zo’n 100 miljoen euro aan ontwikkeling en onderzoek. Daarbij maakt het gebruik van de modernste technieken en technologieën. Toyo banden beschikt daarom over z’n eigen testfaciliteiten.

Veiligheid is een groot goed in Japan en Toyo doet er daarom alles aan om dat te vertalen in haar producten. Daarnaast heeft het merk een gedegen reputatie voor wat betreft high-performance banden. Het merk is de favoriet van vele off-road race coureurs en is nadrukkelijk aanwezig in rally’s zoals de Dakar Rally.

Om maximaal profijt te hebben van Toyo banden hoeft u echter géén coureur te zijn. Ook de gewone automobilist zal veel voordeel hebben van de keuze voor Toyo banden. Bij Oponeo kunnen we u daar alles over vertellen. Kom eens langs en laat u vakkundig voorlichten.

Beoordelingen van banden door onze klanten Toyo:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Toyo banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Piotr Wojciechowski 5,0

  Toyo Snowprox S943 215/65 R16

  Aanbevolen banden. Ik ben een veeleisende gebruiker, want ik vraag van een band vooral om veiligheid en zuinigheid bij het rijden. In de zomer gebruik ik Michelin-banden die veel duurder zijn, en toen ik overstapte naar de winter Toyo, merkte ik geen verschil in grip of comfort. Bovendien zijn de banden van de Toyo uitstekend in termen van zuinigheid. De verbranding van mijn auto is niet veranderd ten opzichte van het zomerseizoen met banden van Michelin, een gerenommeerd maar duurder bedrijf. Ik heb ongeveer 10.000 km van het winterseizoen gereden op banden op wegen die niet besneeuwd of bergachtig zijn, vol sneeuw of sneeuwsmelting. Niet één keer is er sprake geweest van onverwacht Meer > verlies van grip. Daarnaast voeg ik een foto van het loopvlak na het eerste seizoen van de banden toe. In de toekomst zal ik waarschijnlijk ook zomerbanden van dit bedrijf kopen.
 • Krzysztof Mucha 4,4

  Toyo Snowprox S943 185/60 R15

  Ik heb deze banden gekocht vanwege de goede recensies van andere gebruikers. De band behoudt een zeer goede grip en is stil om het rijcomfort te verhogen. Het is voor mij moeilijk te beoordelen hoe het zich op sneeuw gedraagt, omdat er niet veel sneeuw is, maar ik beveel het ten zeerste aan voor iedereen die van comfort en comfort en vooral van veiligheid houdt. Meer >
 • Giovanni S. 5,0

  Toyo Snowprox S943 175/65 R15

  Ik kocht dit model van band op basis van de evaluaties die het had ontvangen en ik moet zeggen dat ik niet teleurgesteld was door de verwachtingen, ik gebruikte de band voornamelijk op stedelijke wegen over ongeveer 6000 km met verschillende soorten situaties (ijs) de band heeft zich altijd goed gedragen in elke situatie. Meer >
 • Artur Szymczak 4,2

  Toyo Snowprox S943 215/60 R16

  Het is moeilijk om een band na één winterseizoen te beoordelen. Tot nu toe hebben ze aan mijn verwachtingen voldaan. Na ongeveer 15.000 kilometer zien de banden er zo goed als nieuw uit. Vorig jaar kocht ik 2 banden, waarvan 2 meer. Ik gebruikte ze voor het woon-werkverkeer en een skivakantie naar de Alpen. Op snelwegen en bochten in de bergen hielden ze zich goed staande. Ik kan deze banden zeker aanbevelen. Meer >
Vindt uw Toyo banden