Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Toyo

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Toyo Banden Online

Banden Toyo

Ranglijst van zomerbanden Toyo

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 4,8 111180 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,8 111180 (3 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,6 111160 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (67 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. Toyo

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 5,0 11111 (1 Beoordeling)
Winterband Opinie 4,5 111150 (51 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,4 111140 (34 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,0 11110 (7 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,8 111800 (56 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,4 111400 (20 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,4 111400 (62 Beoordelingen)
Winterband Opinie 2,6 116000 (4 Opinie's)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Toyo banden. Gloednieuwe Toyo modellen vol van de moderne technologieën.

 • Toyo S942
  Toyo S942

  De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

 • Toyo Snowprox S943
  Toyo Snowprox S943

  Type: winterband Klasse: premium - hoogste kwaliteit en beste prestaties Bestemming: kleine en ...

Best verkopende

De best verkochte banden Toyo door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

 • Toyo NanoEnergy3
  Toyo NanoEnergy3

  De technische omschrijiving van dit product is nog onbeschikbaar.

 • Toyo Proxes T1-R
  Toyo Proxes T1-R

  Type: zomerband Klasse: economisch - goede prijs-kwaliteitverhouding Bedoeld voor: ...

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Toyo

Band Zomerbanden Toyo Proxes T1 Sport

Toyo Proxes T1 Sport XL
Beoordeling: 4,3 111130

Toyo Proxes T1 Sport heeft me een familielid aanbevolen, hij heeft BMW M3. Eerder heb ik Michelin Super Sport gehad en ik moet zeggen dat in vergelijking tot dit model heeft Toyo zeer doeltreffende grip zowel op een droog als een nat wegdek. Tot nu toe ben ik niet teleurgesteld. De banden presteren uitstekend op alle oppervlakken. Ze zijn fantastich zelfs bij zeer hoge temperaturen. Wat betreft de brandstofvervruik is hij een beetje hoger dan met Michelin. Toyo Proxes T1 Sport kan ik zeker aan iedereen aanraden, zowel voor typische woon-werkverkeer als voor langere routes. Met die banden voel ik me veilig en stabiel zelfs bij zeer hoge snelheden. Toyo Proxes T1 Sport raad ik aan iedereen, maar bijzonder aan die besturuders die sportieve rijgedrag en doeltreffende prestaties waarderen. Voor mij de beste keuze. EEN AANRADER

Band Zomerbanden Toyo R888

Auteur:Nico1965
Beoordeling: 4,2 111120

Toyo R888 is fenomenale band voor gebruik in de amateursport, ik rijd op de banden in de kjs en rs s. Wat mij betreft zal ik mijn mening over de band in algemeen bespreken want de reviews zijn redelijk consistent, maar volgens mij zijn reacties sterk overdreven over het gedrag van band op de natte oppervlak. Als het asfalt is nat maar niet een paar centimeter diep – ik had geen beter banden, dat zo’s goede grip hebben. In de laatste tijd heb ik een deelgenomen in een racing tijdens de regen en in alle omstandigheden had een band goede grip en was beter dan Toyo T1R. De slijtage is niet te groot omdat de band in de sport gebruikt is en de slijtage van de banden is niet groter dan in gewone gebruik. De band heeft toch harde zijkanten - de velg is goed beschermd tegen gaten, stoepranden, etc.

Winterbanden Toyo

opona Winterbanden Toyo Snowprox S953

Goede prijs en kwaliteit
Beoordeling: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Welkom. Het geluid bij hoge snelheden is matig, zacht rubber en ze vonden in een band, zonder problemen met het evenwicht wielen voor vulcanizer. In de sneeuw en smeltende sneeuw kopnym correct te gedragen. Om wyslizganym en dicht opeengepakte sneeuw of ijs is eigenlijk een beetje, maar waarschijnlijk kan geen band spikes niet de situatie in deze termen te behandelen. Zomer verbranding vergeleken met dezelfde afmetingen daadwerkelijk onveranderd. Als het gaat om het gedrag van de natte Ik weet niet hoe slechte score voor Toyo banden. Voor mij werkt het heel goed, zowel op asfalt en kuilen gevuld met droge en natte water. Het was hetzelfde met Toyo T1R zomer, naar verluidt waren zwak in het water te zijn en ik heb heel goed om te zeggen. Misschien dat iemand koopt zurzyte in het midden van het dek en vervolgens evalueert ze, en dus het verschil van mening ... Ik schat dat alleen verse lucht en de frisse donuts. Uitstekende prijs-kwaliteit. Ik bestelde de Toyo T1R opnieuw voor de zomer :-) Om Snowproxy 205/55 R16 in november 2013 gaf 1156pln met het verschepen (4p).

opona Winterbanden Toyo S952

Auteur:Michał
Beoordeling: 3,4 111400

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

ADAC bandentest laatste vond plaats, maar dit is vooral te wijten aan zwakke regen graden. Hier op te merken, winterband die vooral als de beste sneeuw, maar de sneeuw goed is, is altijd erger in natte als gevolg van de bouw (przetrenowałem en is in verschillende banden), ex MS Uniroyal 55 waren goed b nat, maar sneeuw is de onderkant van de volledige sequentie van zwakke, na twee seizoenen, niet betreden. Ik rijd zeer agressief sportieve chassis en veel Nm aan de wielen zonder traction control is een moeilijke taak voor banden. Dus dit zijn grote band, sneeuw management. Natte remmen een beetje lang, en er is een beetje hoger dan zomerbanden. En tot slot een groot pluspunt zijn de eerste banden besteedt drie winter seizoenen, twee of kilometers 30 miljoen worden gebruikt voor half mei, niet meer, wat met mijn constante start en ploegen de hoeken is een groot voordeel van het tandvlees . Ik wist niet dat de verhoogde rolweerstand, en regelmatig te controleren Mie verbranding. Ik zou iedereen aanraden met een sterkere motor en draai de fast track.

Gemiddeld banden beoordeling: 4,08 gebaseerd op 2126 Reviews

Modellen van banden Toyo

Alle banden van merk Toyo zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Toyo winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Toyo. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Toyo.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Toyo. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Toyo.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Toyo all season banden. Elke band van Toyo wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.