Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Toyo Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
gebaseerd op 1960 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Toyo banden levert banden voor sportievere, snellere auto’s, uitgebalanceerde exemplaren voor bestelwagens, unieke banden voor 4x4 en robuste banden voor vrachtwagens. Toyo banden heeft banden in alle soorten en maten. Ze zijn er echter trots op dat alle banden één ding gemeen hebben; ze zorgen allemaal voor de perfecte prestaties.

Als Japanse fabrikant wekt Toyo banden nauw samen met de grotere Japanse automerken. Jaarlijks besteedt Toyo zo’n 100 miljoen euro aan ontwikkeling en onderzoek. Daarbij maakt het gebruik van de modernste technieken en technologieën. Toyo banden beschikt daarom over z’n eigen testfaciliteiten.

Veiligheid is een groot goed in Japan en Toyo doet er daarom alles aan om dat te vertalen in haar producten. Daarnaast heeft het merk een gedegen reputatie voor wat betreft high-performance banden. Het merk is de favoriet van vele off-road race coureurs en is nadrukkelijk aanwezig in rally’s zoals de Dakar Rally.

Om maximaal profijt te hebben van Toyo banden hoeft u echter géén coureur te zijn. Ook de gewone automobilist zal veel voordeel hebben van de keuze voor Toyo banden. Bij Oponeo kunnen we u daar alles over vertellen. Kom eens langs en laat u vakkundig voorlichten.

Beoordelingen van banden door onze klanten Toyo:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Toyo banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Walentynowicz Rafał 4,2 111150

  Toyo S941 185/70 R14

  band kocht eind 2006 de cut voor de tweede rechte seizoen als in de zomer een of andere manier kon ik ze niet in de plaats voor de zomer. De ik ook probeerde, zonder de noodzaak niet marteling, de voorkeur aan een stille tocht. Op de achtergrond, evenals winterbanden ondiepe vrij goed doet, weten we natuurlijk dat hockey is het enige werk goed beslagen banden. Bestrating natte modder, voorkomt ook bevredigende hechting. Naar mijn mening ... Ik beveel te investeren ... Meer >
 • bamaj 4,2 111150

  Toyo S952 205/55 R16

  Banden verbaast me, komst sceptisch over Aziatische producten, maar de rustige kant van de banden, die ik had. En gebruikte Michelin, Vredestein, Fulda, Kleber. Ik was verbaasd tractie in de sneeuw. Zomerbanden werken in de zomer, de meest aanbevolen omdat het op geen enkele manier geeft manier om conflicten van bekende merken op te lossen. Ik beveel! Meer >
 • SIMO 18 5,0 11111

  Toyo Snowprox S953 205/50 R16

  Ik heb altijd evalueren TOYO TIRES na vele jaren van het werk met BEDRIJFSWAGEN Toyos geven altijd goede service met slijtage en tractie, dus nu IVE VOORZIEN mijn veel aandacht FORD TE ALLEN TIJDE gebruikte omstandigheden IM zeer tevreden met de slijtage en PERFORMANCE ik denk niet dat je kunt waarde en prestaties te winnen Meer >
 • Piotr Wojciechowski 5,0 11111

  Toyo Snowprox S943 215/65 R16

  Aanbevolen banden. Ik ben een veeleisende gebruiker, want ik vraag van een band vooral om veiligheid en zuinigheid bij het rijden. In de zomer gebruik ik Michelin-banden die veel duurder zijn, en toen ik overstapte naar de winter Toyo, merkte ik geen verschil in grip of comfort. Bovendien zijn de banden van de Toyo uitstekend in termen van zuinigheid. De verbranding van mijn auto is niet veranderd ten opzichte van het zomerseizoen met banden van Michelin, een gerenommeerd maar duurder bedrijf. Ik heb ongeveer 10.000 km van het winterseizoen gereden op banden op wegen die niet besneeuwd of bergachtig zijn, vol sneeuw of sneeuwsmelting. Niet één keer is er sprake geweest van onverwacht Meer > verlies van grip. Daarnaast voeg ik een foto van het loopvlak na het eerste seizoen van de banden toe. In de toekomst zal ik waarschijnlijk ook zomerbanden van dit bedrijf kopen.
Vindt uw Toyo banden