Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Toyo Banden

Beoordeling van de producent
3,9
  111500
gebaseerd op 1968 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Toyo banden levert banden voor sportievere, snellere auto’s, uitgebalanceerde exemplaren voor bestelwagens, unieke banden voor 4x4 en robuste banden voor vrachtwagens. Toyo banden heeft banden in alle soorten en maten. Ze zijn er echter trots op dat alle banden één ding gemeen hebben; ze zorgen allemaal voor de perfecte prestaties.

Als Japanse fabrikant wekt Toyo banden nauw samen met de grotere Japanse automerken. Jaarlijks besteedt Toyo zo’n 100 miljoen euro aan ontwikkeling en onderzoek. Daarbij maakt het gebruik van de modernste technieken en technologieën. Toyo banden beschikt daarom over z’n eigen testfaciliteiten.

Veiligheid is een groot goed in Japan en Toyo doet er daarom alles aan om dat te vertalen in haar producten. Daarnaast heeft het merk een gedegen reputatie voor wat betreft high-performance banden. Het merk is de favoriet van vele off-road race coureurs en is nadrukkelijk aanwezig in rally’s zoals de Dakar Rally.

Om maximaal profijt te hebben van Toyo banden hoeft u echter géén coureur te zijn. Ook de gewone automobilist zal veel voordeel hebben van de keuze voor Toyo banden. Bij Oponeo kunnen we u daar alles over vertellen. Kom eens langs en laat u vakkundig voorlichten.

Beoordelingen van onze klanten:
 • om2mega 4,2 111150

  Toyo Proxes T1-R

  Aangekochte banden met afstandsbediening en geen spijt. Rijden redelijk goed, ik heb niets te niemand opgevallen udawadniac.Po natuurlijk minimaal verhoogd verbranding (4,9-5,2 - een indicatie van de computer) en soms zijn sterker, maar het lijkt me dat dit afhangt oppervlak. Maar zodra zijn eigen schuld / onbekend terrein en een gebrek aan concentratie / a niet genoeg van een hoge snelheid, ook aan de orde van een scherpe bocht - en in een moment van angst haar bijna gevoelloos en overblijfsel ik haren - ik geef toe dat ik ik heb het gezien in een sloot, maar niet - Bow te overwinnen als de rails. En hoewel nu dat ik denk en niet hun eigen domheid, ondanks het feit dat de banden waren niet Meer > de goedkoopste te herhalen, is het beter ik me voel als ik weet wat ik in de wielen. Bovendien zijn ze zeer goed past het lichaam Audi A3 - en dat is alles.
 • Gryzzly 4,2 111150

  Toyo PX4

  Ik schrijf deze recensie omdat ze gingen rond 50kkm en eindigde zijn leven, dus ik kan de hele operatie te vertellen. Banden sensationele "stokken" aan de droge asfalt, natte is niet slecht, maar merkbaar slechter. Ijs sneeuw - zijn over het algemeen niet gebruikt in de winter. Tijdens de werking, de problemen en liever rijmodus zeer sportieve (200pk auto) aan het einde van het leven - een marker van minder dan 1 mm van de band, de band bijna de kwaliteiten van de grip verloren in acceleratie en in bochten - je moet voorzichtig, omdat ten opzichte van de nieuwe waarden aanzienlijk dalen en kunnen een onaangename verrassing. Over het algemeen ten zeerste aanbevolen band (voorheen Meer > werd met behulp van dezelfde Pirelli PZero Rosso grootte auto en het was een misverstand met betrekking tot de TOYO) volgende verkiezingen: dezelfde band!
 • DBX 3,9 111500

  Toyo Proxes T1-R

  En gebruik deze banden voor 11 jaar, nooit gefaald, zodat het water is niet bijzonder liefde, maar met een redelijke snelheid, zelfs op nat wegdek te geven een gevoel van veiligheid. radicaal verandert het geval wanneer het droog is, goed bewaard in droge omstandigheden die natuurlijk moet worden betaald met een hogere rollende concurrentie resistentie (niet gemakkelijk te breken tractie - Ik zeg niet dat het niet kan) zo snellere slijtage. En toch, in de laatste serie ik deed 70.000. mijl. Ze zijn heel hard en als het voertuig niet bijzonder voorbeeld geluidsdemping. Oudere voertuigen die lawaai hinderlijk kan zijn. Natuurlijk, alles is een compromis en in het leven. Toch zou ik het Meer > aanraden, maar vermoedelijk na zoveel jaren niet meer geproduceerd en op de markt zijn de nieuwste artikelen.
 • Paweł Drygas 4,0 11110

  Toyo Proxes CF2

  Banden gebruikt voor verscheidene maanden herfst. Dat is wat geeft een zeer goede grip op droog wegdek. Aangezien niet agressief uitgevoerd en auto użytuję vooral niet als het werk van enkele honderden kilometers na continue rijden spreken. Als het gaat om de stad, die zeer in orde zijn. Als het gaat om het weer ervaren momenten nat toen hij de grip verloor voorzichtig proberen snelle start lichten. De banden zijn vrij hard, wat gebeurt er met mijn smaak. Als voor geluid dat kan zeker niet worden gezegd van hen, die sterker zijn dan de concurrentie, maar vooral ook niet stil. Na deze enkele duizenden kilometers vond geen verslechtering van rubber. Kijk hoe het eruit ziet, is niet met een Meer > smaak besproken, ik wil.
Vindt uw Toyo banden