Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Toyo Banden

Toyo Banden

Beoordeling van de producent
3,9
gebaseerd op 1959 meningen

Toyo banden levert banden voor sportievere, snellere auto’s, uitgebalanceerde exemplaren voor bestelwagens, unieke banden voor 4x4 en robuste banden voor vrachtwagens. Toyo banden heeft banden in alle soorten en maten. Ze zijn er echter trots op dat alle banden één ding gemeen hebben; ze zorgen allemaal voor de perfecte prestaties.

Als Japanse fabrikant wekt Toyo banden nauw samen met de grotere Japanse automerken. Jaarlijks besteedt Toyo zo’n 100 miljoen euro aan ontwikkeling en onderzoek. Daarbij maakt het gebruik van de modernste technieken en technologieën. Toyo banden beschikt daarom over z’n eigen testfaciliteiten.

Veiligheid is een groot goed in Japan en Toyo doet er daarom alles aan om dat te vertalen in haar producten. Daarnaast heeft het merk een gedegen reputatie voor wat betreft high-performance banden. Het merk is de favoriet van vele off-road race coureurs en is nadrukkelijk aanwezig in rally’s zoals de Dakar Rally.

Om maximaal profijt te hebben van Toyo banden hoeft u echter géén coureur te zijn. Ook de gewone automobilist zal veel voordeel hebben van de keuze voor Toyo banden. Bij Oponeo kunnen we u daar alles over vertellen. Kom eens langs en laat u vakkundig voorlichten.

Beoordelingen van banden door onze klanten Toyo:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Toyo banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Adam 4,3

  Toyo Proxes CF2 205/55 R16

  Als u op zoek bent naar een sterkere, stillere band en soms agressiever wilt rijden, zal de Toyo Proxes CF2 aan uw verwachtingen voldoen. De band is in staat om goed te presteren op droge wegen. Het is een zelfverzekerde auto, en hij heeft niet veel moeite om sneller de bocht te nemen. De band heeft nog steeds grip op nat wegdek, maar alleen in rustige of gematigde omstandigheden. Agressief rijden is natuurlijk ook mogelijk. Meer >
 • Marek Magrowski 4,2

  Toyo R1R 205/45 R16

  TOYO R1R uitstekende band voor een relatief betaalbare prijs. Persoonlijk gebruik ik het in de amateursport. Sensationele op natte of tight "zasyfionej" oppervlak. Verrassenderwijs presteert goed in droge omstandigheden bij lage temperatuur (+ 3,5 graden) R1R is niet geschikt voor acute rijden bij hoge temperaturen. Dan is het makkelijk oververhit raken die aanzienlijk vermindert de hechting. zeer zachte banden en slijten zeer snel, maar denk niet dat dit als jouw schuld. Hoge stabiliteit op zijn beurt geeft je een gevoel van veiligheid. R1R Suma is een geweldige band TOYO maar je moet zijn hoofd te gebruiken. De beste prijs-kwaliteitverhouding. Meer >
 • Arkadi-SEA 5,0

  Toyo NanoEnergy3 165/70 R14

  Geweldige banden, eerder heb ik op Debica, Barum, Fulda en Yokohama gereden. Helaas dwong de prijsstijging van de band me om naar een alternatief te zoeken. Ik vond UniRoyal RainExpert en NanoEnergy-banden van Toyo op de website van Oponeo. Ik heb de bandentests een tijdje nagekeken en zag dat Toyo vergelijkbaar is met Yokohama. Ik was op zoek naar een compromis, Toyo heeft een positieve beoordeling in het buitenland. Uniroyal is een van de beste ivoor nat wegdek, terwijl het op droge en schurende ondergrond veel erger is. Ik nam een risico en nam Toyo NanoEnergy-banden als Yokohama waren te duur. De indruk van het gebruik van Toyo NanoEnergy banden was zeer positief. Na de Meer > laatste expeditie rond Nederland vond ik dat het rijcomfort van de auto aanzienlijk is verbeterd, een merkbaar lagere rolweerstand en een lager geluidsniveau dan mijn vorige banden (Barum, Fulda). Ik heb ook het lagere brandstofverbruik gewogen. Het heeft goed grip op zowel natte als droge oppervlakken. De Japanse fabrikant heeft zijn best gedaan. Wie een goede band wil kopen raad ik TOYO NanoEnergy van harte aan , dezelfde klasse als Yokohama, voor een veel lagere prijs.
 • Bachu 4,9

  Toyo Proxes CF2 185/55 R16

  Ik heb meer dan 15.000 km op Toyo Proxes CF2 meegemaakt en ik kan zeggen dat ze zeer rustig zijn en de wegcontact op een droog en nat asfalt uitstekend is. Eerder heb ik oude Continental gehad en die Toyo zijn zeker beter ;) Ik heb geen uitstekende prestaties verwacht daarom ben ik zeer positief verrast! Ik ben een jonge bestuurder dus ik rijd graag een beetje sneller :P met die banden voel ik me veilig zelfs bij zeer hoge snelheden. TOP Meer >
Vindt uw Toyo banden