Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Wanli Banden

Beoordeling van de producent
3,4
  111500
gebaseerd op 358 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Wanli banden worden vanaf 1988 geproduceerd. Wanli is een Chinees merk dat deel uitmaakt van de SCTR-groep.

Het is de op acht na grootste onderneming van dit type in China en de op een na grootste als het gaat om verkoop. Wanli banden zijn voorzien van alle benodigde certificaten die het mogelijk maken om ze in vele landen ter wereld te verkopen.

Op onze website vind je vele banden uit het aanbod van deze producent. De opinies over Wanli banden zorgen ervoor dat iedereen de ideale uitrusting voor een concrete auto kan selecteren.

Zoek je banden voor een aantrekkelijke prijs die zorgen voor veiligheid op goed niveau? Check Wanli banden.

Beoordelingen van onze klanten:
 • MzR 3,9 111500

  Wanli S 1097

  Was bang om Wanli banden te kopen - een weinig bekend merk, fabrikant van China ... Echter, mechanische en Vulcan zei dat als een goedkoop merk zijn zeer goede banden. Ik nam een ​​kans, kocht - en er geen spijt van! Voor de prijs van een gebruikte band in mijn maat Ik kocht twee, nieuwe, onder de garantie valt, er waren geen problemen met het evenwicht, deze banden zijn niet bitter (omdat de concurrentie in deze prijsklasse) - bereid zich heel goed en hoeven niet te installeert grote gewichten bij het evenwicht. Ik ga voor een paar maanden met droge banden goed presteren (die slechts iets hoger dan de vorige Pirelli P0) moet voorzichtig op natte bochten zijn - portafi band uślizgiwać Meer > lichtjes. In het kort - Pirelli P0nero die niet (of zal zijn), maar voor een redelijke prijs - beveel ik;)
 • Peter 3,7 111500

  Wanli S 1063

  Ik ga mijn auto verkopen dus ik wou geen dure banden kopen  Wanli S 1063 waren de goedkoopste banden in mijn maat en daarom heb ik die gekozen. En ik ben vebaasd, positief. Het regent vaak hier en ik heb veel problemen met de grip in het verleden gehad (in de bochten, bij het plotselinge remmen of zo). Met Wanli is de grip beter denk ik. Het lawaai is ook niet zo slecht. Bij 130 km/u hoor je bijna niks maar bij 150-170 km/u moet je jouw radio aanzetten ;) Rolweerstanden konden lager zijn…Sowieso beveel ik deze banden aan, ze zijn beter dan ik dacht. Meer >
 • Grzegorz 3,7 111500

  Wanli S-1088

  Voor fans ontevreden en alleen de "juiste" Ik wil u eraan herinneren dat dit een band Dunlop SP licentie 9000. Alle voors en tegens Dunlop behoren ook Wanli S1088 (getoond Dunlopie meningen en lezen). De enige uitzondering is de Chinese productie van dit loopvlak in kleinere maten, zoals de SP 9000 bestond niet in minder dan 17 'van wat ik me herinner. Aangezien dit de band voor sportwagens zal niet stil of te comfortabel zijn, want het is niet hun doel! Heeft een zuiver bloed ongelijkheid zien er nogal stijf kussens en er is weinig geconsumeerd. 2 kamers kosten zo veel als ander merk banden in het aantal eenheden eerste En als iemand rust en comfort wil, en het kan doen, dan Meer > adviseer ik Yokohama Decibel AV 500 of 550 - prijs compleet andere platform.
 • Robson 4,4 111150

  Wanli S-1088

  Ik wil niet al te lang op deze band te gaan. Ik kocht het omdat de prijs piek en het loopvlak. Tang heeft een goede auto-onderhoud in droge en natte wegen, hier is de reden voor het kopen van deze banden. Ik las de recensies en was een beetje nerveus, wat je wilt, maar een goede verrassing. In tegenstelling tot veel meningen waren er geen problemen met de banden balans goed te houden de auto op natte en droge wegen. Neuriën een beetje meer dan andere banden had ik voor, maar het is geen probleem. Als iemand koopt een visgraatmotief, moet je meer lawaai, want het is een kenmerk van dit type van de band. U wilt vrede, niet spike. En zeker niet een geluid dat kan worden verward met versleten Meer > wiellagers, die me kon huilen dus moest ik de ramen een beetje gehaast een beetje lawaai buiten te openen. Banden eigenlijk mijn auto gepleisterd op de weg. Vorige vreedzame tractie kon me spuiten, spuiten met deze banden is veel moeilijker te doen. Ondanks mijn angsten, nice donuts verbaasde me. Ik was vrij snel gebouwd omdat 140 kan werken, ik gebruik maken van de ingebouwde beperkingen, zodat uw rijstijl verwijs ik naar als matig. En met die donuts Style zijn goed voor mij en voor het moment, ik zou aanraden. Ik weet niet of ze al snel verbruikt of op andere wijze te verwennen, dus ik oordeel duurzaamheid.
Vindt uw Wanli banden