Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Wanli Banden

Beoordeling van de producent
3,4
gebaseerd op 361 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Hulp

Toon uitleg van zoekparameters

Wanli banden worden vanaf 1988 geproduceerd. Wanli is een Chinees merk dat deel uitmaakt van de SCTR-groep.

Het is de op acht na grootste onderneming van dit type in China en de op een na grootste als het gaat om verkoop. Wanli banden zijn voorzien van alle benodigde certificaten die het mogelijk maken om ze in vele landen ter wereld te verkopen.

Op onze website vind je vele banden uit het aanbod van deze producent. De opinies over Wanli banden zorgen ervoor dat iedereen de ideale uitrusting voor een concrete auto kan selecteren.

Zoek je banden voor een aantrekkelijke prijs die zorgen voor veiligheid op goed niveau? Check Wanli banden.

Wanli banden voor het winterseizoen

Wanli banden voor alle seizoenen

Beoordelingen van banden door onze klanten Wanli:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Wanli banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

  • Steve Hindmarsh 5,0

    Wanli SNOWGRIP 205/40 R17

    Deze sneeuwbanden gekocht omdat we de slechtste winter in 50 jaar zouden hebben en hier zijn we dan op 1 april met een lichte sneeuwval! Het was de natste winter in jaren, vooral hier en deze banden waren geweldig op nat wegdek. Nam een lange reis naar de N.E.C. voor de Motorbike show in november en ze waren ook geweldig op snelwegen, niet meer weglawaai dan de Avon ZZ5 banden die ik in de zomermaanden gebruik. Ik kan ze niet in het bijzonder tegen de prijs bekritiseren, zou ze zeker aanbevelen en zal ze volgend jaar zeker ook op mijn andere auto gebruiken. Meer >
  • gaga 4,3

    Wanli SNOWGRIP 215/65 R16

    Ik had het geld niet voor winterbanden. In het voorjaar kocht ik een nieuwe auto met 17 inch velgen. Ik wilde niet naar een kleinere maat en was op zoek naar 215/50/17 maat winterbanden. Helaas bleek dat de prijzen kosmisch waren. Ik heb voor "Wanli" gekozen en ik heb er geen spijt van. Ik reed verschillende auto's op verschillende banden en had niet het gevoel dat ik iets ergers had. Over het algemeen hou ik niet van het "Chinese dingen", maar in dit geval is het in orde!!!!!!!!! Meer >
Vindt uw Wanli banden