Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Yokohama Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
gebaseerd op 1742 meningen
Kies profiel
Kies diameter

Yokohama Rubber Comapny, Ltd. is een Japans bedrijf dat deel uitmaakt van de Furukawa-groep. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1917. Yokohama neemt wereldwijd de 7de plaats in als producent van rubbertechnologie en de tweede plaats als bandenleverancier in Japan.

Yokohama concentreert zich op moderne technologieën. In de onderzoeks- en ontwikkelingscentra werken circa 1000 mensen. Aan de ontwikkeling van innovatie geeft de onderneming jaarlijks ruim 100 miljoen dollar uit.

In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, 4x4, industriële voertuigen, vrachtwagens en racewagens.

De banden van Yokohama worden vooral gewaardeerd door bestuurders van sportwagens. De producten worden gebruikt door sommige teams tijdens de 24-uurs Le Mans-rally en de serie Intercontinental Rally Challenge.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne UHP-banden.

Beoordelingen van onze klanten:
 • Łukasz R 3,8 111500

  Yokohama W.drive V902A

  Ik kocht deze banden (V902) in 2008, het lezen van een veel reviews en ratings (Unit I: Renault Scenic 1.9 DTI). Na hun eerste winter przejeździłem veronderstelling dat er geen grote problemen, maar een andere band winter is een teleurstelling. Banden in het water (regen, smelten, etc.) zich misdragen tijdens het remmen, even te verliezen tractie. Als de sneeuw hellingen en hellingbanen ook heeft gezorgd dat ze grote moeite voet van het gas, lage snelheid en langzaam naar beneden rollen de heuvel. Voor de komende winter kocht ik een keten en een of andere manier przemęczyłem 1 maart winters. Op het einde, heb ik besloten om te gebruiken als zomerbanden en "Finish", en hier een Meer > interessante verrassing: de banden zijn vrij rustig en duurzaam (geen schok) Samenvatting:. Ik kocht als winterbanden + overgangsperiode (regen, smelten van de sneeuw) en hier vervuld door mijn kant en ze opnieuw niet kopen.
 • Stevee M 4,7 111150

  Yokohama S.drive AS01

  Ik kocht deze om te gaan in de voorkant van mijn ST als het had Pilot Super Sport die al in de achterkant zijn (andere briljante band uit openeo) maar toen mijn s-eenheden kwamen besefte ik dat het zag eruit als een zeer breed van bandenmaat (205), dus ik heb ze voorzien van wielen lokale garage .. ik thuis kwam en nam mijn wiel sport Michelin af en breedte in vergelijking met mijn wiel met de s-drive. .. ik was aangenaam verrast om te zien dat de s- eenheden waren een goede inch breder is dan de supercar hoewel beide waren even groot banden 205/45/17 ... Dus heb ik de s-eenheden op de rug en veranderde de supersportwagen voorzijde .... Mijn ST ziet er nu prachtig uit in de achterzijde met Meer > brede banden, terwijl het hebben van een uitstekende uitstraling en grip op de voorzijde van de piloot super sports ... een andere gelukkige klant oponeo 😀 👍
 • D.M 4,7 111150

  Yokohama Blue Earth AE01

  Voor een lange tijd vroeg ik me af over de keuze van de banden totdat ik uiteindelijk besloten om Yokohamy.Powiem te kopen, zodat bij het vervangen van oude banden Yokohama problemów.neumático was geen geweldige cast, en niet naar eventuele ciężarek.Świetnie niet houden aan zware asfalt dagen van de grote lozing water en trekt de auto als we in een groter goed kałużę.muy navigeren een onverharde weg met me stenen, grind en zonder gaten te verplaatsen, en verrassend zeer zwaar voor de banden uszkodzenia.Bardzo stilte dus het heeft verbeterd rijcomfort en een lage rolweerstand, die daalde met een gemiddeld verbruik van 1 liter per 100 km. Ze botsen met agressieve het besturen van een beetje Meer > sneller dan hun voorgangers, maar ze zijn de hemel voor mij grote lepsze.Jak banden en niet duur, dus waarom Overbetaald. Yokohama raden !!!
 • Robert Jaworski 4,4 111150

  Yokohama S.drive AS01

  Dit is de tweede set nieuwe banden van Yokohama, die gebruik maakt. Vorige Ik dacht Octavia - de C-schijf - en ik was blij met hen. Op dit moment werkt S-aandrijving AS01 zijn niet goedkoop, maar de prijs hun waarden rechtvaardigt. Voor mij is ze beter zijn dan C-station correct in elke categorie van het gedrag op de weg, en vooral hun grip in droge omstandigheden is zeer goed. Moje is goed, maar te houden met mate! In mijn Peugeot (terug te kopen in de woonkamer) waren 15 "GoodYeary Eco, ik zeker teleurgesteld Na een jaar van het rijden I ten gunste van nieuwe gedaald, grotere 16" Yokohama S-Drive en geen moment spijt uitgaven - dat een goede beslissing was! Ik raad deze banden Meer > aan andere gebruikers die graag om te rijden, niet alleen verplaatsen van punt A naar B!
Vindt uw Yokohama banden