Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Yokohama Banden

Yokohama Banden

Beoordeling van de producent
4,0
gebaseerd op 2196 meningen

Yokohama Rubber Comapny, Ltd. is een Japans bedrijf dat deel uitmaakt van de Furukawa-groep. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1917. Yokohama neemt wereldwijd de 7de plaats in als producent van rubbertechnologie en de tweede plaats als bandenleverancier in Japan.

Yokohama concentreert zich op moderne technologieën. In de onderzoeks- en ontwikkelingscentra werken circa 1000 mensen. Aan de ontwikkeling van innovatie geeft de onderneming jaarlijks ruim 100 miljoen dollar uit.

In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, 4x4, industriële voertuigen, vrachtwagens en racewagens.

De banden van Yokohama worden vooral gewaardeerd door bestuurders van sportwagens. De producten worden gebruikt door sommige teams tijdens de 24-uurs Le Mans-rally en de serie Intercontinental Rally Challenge.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne UHP-banden.

Yokohama banden voor het zomerseizoen

Beoordelingen van banden door onze klanten Yokohama:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Yokohama banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Tomasz Skolimowski. 4,8

  Yokohama G91A 225/65 R17

  Ik raad. Ik loop elf jaar (de tweede set) met de banden en ik denk dat uw aankoop is de enige redelijke onverwacht plotselinge weersveranderingen optie te wijzigen. En in ons land is het een vrij veel voorkomend verschijnsel. Met deze banden niet in de zomer 's nachts te krijgen na vorst en niet teveel loopvlak in de winter, wanneer de temperaturen in de zomer niet te vernietigen. Op het platteland buiten de stad, ook ze presteren zeer goed, als ik moet gaan op een modderige of moerassige grond, of kopnym sneeuw. Nooit een te worden teleurgesteld. Ik raad het kopen van deze banden aan degenen die niet willen om geld te besteden aan zomer- en winterbanden, en niet in de rij om ze te Meer > vervangen. Economie, comfort en veiligheid. Wat kun je nog meer vragen?
 • Simo76 4,3

  Yokohama C Drive AC 02 235/50 R18

  Ik kocht deze banden vorig seizoen en wisselen ze met winterbanden hele jaar. de ervaring is zeer positief. Goede banden zeer goede droge grip, de auto reageert heel goed op de controller configuratie die veel vertrouwen, zelfs in bochten geeft. Vergeleken met banden die was voordat de auto drastisch veranderd. Grip veel efficiënter. Moeilijk te beoordelen in rolweerstand kan zeggen is dat ik niet substantieel verschillen van de geluidsoverlast hebben ervaren en is niet veranderd het gemiddelde verbruik. aanbevolen Meer >
 • Adi 4,3

  Yokohama ADVAN S/T V802 225/55 R17

  Dit is mijn eerste Yokohama. Tot dusver heb ik gebruikte sportwagens en Toyo banden, maar toen ik hem kocht een Honda CRV gepresenteerd Goodyear bandentype AT merk. Ze waren in slechte staat en niet van plan om weg rijden en stap kocht Yokohama typische straat. Eerste indrukken - stilte. De fabrikant zegt dat ze sterk, maar bij mijn auto kan uiteindelijk niet de banden hoort. Tijdens het testen in de manier waarop het bleek, want het voertuig veilig en voorspelbaar uitgevoerd. Excellent "sticky" op droog asfalt, natte onberispelijk. Paard in het beperkte gebied van modder en gras en banden presteerden goed. Ik adviseer om voertuigen die het gebied niet voor bestuurders die Meer > genieten van de rijdynamiek invoert.
 • Alexij 4,2

  Yokohama BluEarth-A AE-50 120/65 R17

  Ik ben een gebruiker van Yokohama banden AE50 enkele maanden. Hoe ver kan ik niet genoeg zeggen - ze staan ​​in natte en droge omstandigheden. Dan om ons te informeren over uw grip, zelfs bij lage temperaturen en regen in deze dagen. en dus beter voor de banden van dit type - nu zal het warmer worden. Aan het einde van deze zomer - niet de winter. De band heeft een aantal van de veiligheid op wielen, dat is zeker een pluspunt. De band vermindert het geluid zeer goed, het is zeker voelde op de weg ten opzichte van de vorige band. Pneumatische versie (model) AE50 de steun van de Vmax 210/240 kmh in de band kenmerken, bestemming - sportwagen is een ander pluspunt. Algemeen: rustig, gemakkelijk Meer > te onderhouden, duurzaam na bijna een jaar van gebruik (ik weet) hoe het eruit zal zien na jaren.
Vindt uw Yokohama banden