Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Yokohama

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Yokohama Banden Online

Banden Yokohama

Ranglijst van zomerbanden Yokohama

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 5,0 11111 (2 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,8 111180 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (16 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. Yokohama

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 4,2 111120 (82 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (52 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,0 11110 (214 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Yokohama banden. Gloednieuwe Yokohama modellen vol van de moderne technologieën.

Best verkopende

De best verkochte banden Yokohama door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Yokohama

Band Zomerbanden Yokohama PARADA Spec-2

beveel
Beoordeling: 4,4 111140

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

band voor liefhebbers van banden. Ik persoonlijk kijk als veel, maar het is een kwestie van smaak. Beheersbaarheid: Very good! In vergelijking met de voorafgaande Randy Firestone zij zijn degenen donuts hebben grote bochtenwerk manoeuvre, maar weerspiegeld zacht rubber. Voor een fractie van een seconde, lijkt het alsof de auto leunt maar voor nu grijpt de handgreep tot een gelukkig :) verplaatsen en remmen man is werkelijk uitstekend. Ik besefte ook dat onderdrukt erg mooi hobbels in de weg, scherpe bochten indruk alsof het was veel hardere band. Maar op zich het verklaart dat meer dan een spit in de rubberen band verbinding die zorgt voor een veel beter geschikt voor de voorwaarden van de banden uit te breiden. Op een nat wegdek, net als andere band planken gedraagt, en het verschil in de afvoer water in een verschil van plus of min 5 kmh niet de rol voor mij, want op een nat wegdek moet langzamer, omdat de oppervlakte drijven de weg is veel minder voorspelbaar dan droog. Bij het kopen van een band voor de zomer is een eenvoudig principe: het is beter om een ​​betere band te kopen op droog wegdek en natte langzame wandeling. Persoonlijk, adviseer ik Yokohama Parada Spec 2 donas mensen die afhankelijk zijn kwaliteiten als uitstekende hechting op droog asfalt, het uiterlijk van de cover. En de grootste teleurstelling is dat ze zijn een beetje luidruchtig. Iets twijfel zijn sterker dan andere gemeenschappelijke banden, maar dit is geen overdreven lawaai. Voor mij is dit een tender szumik tijdens het rijden :) Ik rijd een Honda Civic, die niet bekend staat om zijn goede moves.

Band Zomerbanden Yokohama C DRIVE AC 01

YOKOHAMA C AC.01 Drive; 205/55 / ​​16_V / 94. Algemeen: goede / hoge kwaliteit banden met een 'maar': draag hoog.
Beoordeling: 3,8 111800

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Dus ja: ik pakte zes nieuwe schoenen Audika A-C5, zware auto (ongeveer 1800kg), automatische en 4x4 (quattro), 193 km. Zo is in de gewenste band index lagere snelheid en het gewicht (670kg 240 km / hi), die de verhoudingen 270 km / hi 610kg. Ik overwoog trivia, maar na het lezen van reviews over hen is waarschijnlijk een te zachte band die was voor mij. In het algemeen is het niet gek achter het stuur, en onze Poolse hole is een low-profile moorden zawiechy, dus 205/55/16. Dezelfde banden zijn: ten eerste, naar het rustige rechts, tweede, en zelfs een wijn zeer goed in de hoeken (in het beste geval nat naar droog), sleur derde die niet bang zijn, vierde remmen goed (misschien een beetje te zacht), en de vijfde - helaas, bij hogere snelheden (> 150 kmh) loopvlak gaat als een gek. Przejeździłem rustig helft van het jaar (20 duizend euro. Duizenden) zonder reservewielen en slijtage in plaatsen was als gelijkwaardige (op mijn rug een beetje meer dan de voorkant). Maar het was genoeg om de vakantie te maken rond 5000. km op de snelweg (voor 4 personen) en vloog terug naar bijna nul (een kenmerk van de auto: de 3.2 quattro aandrijving kan gaan naar de rug, en het vergaan). In het kort: wat gaat het rubber gelijkmatig, ofwel langzaam of jeździjcie 5-6 Tkm gebruiken, vervangt ze door spaties. Hoewel ik zou aanraden. PS. na het nemen van een schriftelijk advies op hen 25Tkm.

Winterbanden Yokohama

Yokohama Y354

Geweldige allround band die zo goed werkt als een all-rounder
Beoordeling: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Great all season band .. (Yoko lijst van hen als alles niet het winterseizoen eindigt) moeilijk om goede banden te vinden in de grootte van mijn vreemd voor VW T3 Syncro (205R14) Gebruikt op als naast de weg .. 6000 km reis naar Kroatië en weer terug , hot snelwegen, onverharde wegen, boswegen, bergpassen met sneeuw .. niets disconcerts hen .. yeah right .. diepe glibberige modder AT stoppen hen, maar niet beter werken en deze worden ook goedgekeurd voor de winter (sneeuwvlok bergen en logo). Ze lijken te nemen ook heel goed

opona Winterbanden Yokohama W.Drive WY01

Zeer goed aanbevolen banden
Beoordeling: 4,6 111160

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Hallo, ik kocht banden in september, augustus, blinken zeer goed in mijn omstandigheden en droog. Geen weinig sneeuw dit jaar in Pommeren, maar deze paar dagen kunt u conclusies over de wijnmakerij sneeuw sprookje trekken zijn als modderstroom heel goed moeten doen op hen met 30.000 op dit moment en is zeer goed, ik hoop, zal 50.000 hebben in augustus saluting

Gemiddeld banden beoordeling: 4,00 gebaseerd op 1289 Reviews

Modellen van banden Yokohama

Alle banden van merk Yokohama zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Yokohama winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Yokohama. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Yokohama.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Yokohama. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Yokohama.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Yokohama all season banden. Elke band van Yokohama wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.