Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Kies profiel
Kies diameter

Niet zeker?: Kies uw auto

Yokohama

Toepassen

Alles inklappen

alles uitklappen Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Alle

Toepassen

Prijscategorie

0 0
   

x Versterkte banden

Elke band heeft een lastindex aan zijn maat toegeschreven. Deze index werd door de regels van European Tyre and Rim Technical Organization bepaald. Verstevigde banden hebben hogere lastindex dan de gewone banden. Dat laat zulke banden aan de eisen van de bepaalde voertuigen voldoen die een hogere lastindex nodig hebben.

x Run flat banden

Run Flat banden laten na het verliezen van bandenspanning nog rijden. Rijden op een lekke band is nog voor ongeveer 80km mogelijk, met maximale snelheid van 80km/h.

x

Tik een vinkje aan om alle banden met de bezorging binnen 48 uur te bekijken. Anders gaat uw bestelling binnen 3-4 werkdagen geleverd worden.

Yokohama Banden Online

Banden Yokohama

Ranglijst van zomerbanden Yokohama

Ranglijst van zomerbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het zomerseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden.

Zomerband Opinie 5,0 11111 (2 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,8 111180 (2 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,8 111180 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,8 111180 (1 Beoordeling)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (16 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,5 111150 (2 Opinie's)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (109 Beoordelingen)
Zomerband Opinie 4,4 111140 (72 Beoordelingen)

Ranglijst van winterbanden. Yokohama

Ranglijst van winterbanden geeft aan de best beoordeelde banden voo het winterseizoen. Ze worden op basis van de beoordelingen van onze klanten gemaakt. Op dit moment hebben wij boven dan 50000 beoordelingen. Onderaan ziet u de best beoordeelde banden door onze gebruikers.

Winterband Opinie 5,0 11111 (2 Opinie's)
Winterband Opinie 4,3 111130 (8 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (86 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,2 111120 (54 Beoordelingen)
Winterband Opinie 4,0 11110 (214 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,9 111900 (21 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,8 111800 (5 Beoordelingen)
Winterband Opinie 3,8 111800 (103 Beoordelingen)

De nieuwste producten

In het aanbod van OPONEO.BE de nieuwste Yokohama banden. Gloednieuwe Yokohama modellen vol van de moderne technologieën.

Best verkopende

De best verkochte banden Yokohama door onze klanten zijn van de beste kwaliteit, aan de scherpste prijs aangeboden en met de hoogste kilometerstand.

Onlangs geplaatste meningen

Zomerbanden Yokohama

Band Zomerbanden Yokohama PARADA Spec-2

beveel
Beoordeling: 4,4 111140

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

band voor liefhebbers van banden. Ik persoonlijk kijk als veel, maar het is een kwestie van smaak. Beheersbaarheid: Very good! In vergelijking met de voorafgaande Randy Firestone zij zijn degenen donuts hebben grote bochtenwerk manoeuvre, maar weerspiegeld zacht rubber. Voor een fractie van een seconde, lijkt het alsof de auto leunt maar voor nu grijpt de handgreep tot een gelukkig :) verplaatsen en remmen man is werkelijk uitstekend. Ik besefte ook dat onderdrukt erg mooi hobbels in de weg, scherpe bochten indruk alsof het was veel hardere band. Maar op zich het verklaart dat meer dan een spit in de rubberen band verbinding die zorgt voor een veel beter geschikt voor de voorwaarden van de banden uit te breiden. Op een nat wegdek, net als andere band planken gedraagt, en het verschil in de afvoer water in een verschil van plus of min 5 kmh niet de rol voor mij, want op een nat wegdek moet langzamer, omdat de oppervlakte drijven de weg is veel minder voorspelbaar dan droog. Bij het kopen van een band voor de zomer is een eenvoudig principe: het is beter om een ​​betere band te kopen op droog wegdek en natte langzame wandeling. Persoonlijk, adviseer ik Yokohama Parada Spec 2 donas mensen die afhankelijk zijn kwaliteiten als uitstekende hechting op droog asfalt, het uiterlijk van de cover. En de grootste teleurstelling is dat ze zijn een beetje luidruchtig. Iets twijfel zijn sterker dan andere gemeenschappelijke banden, maar dit is geen overdreven lawaai. Voor mij is dit een tender szumik tijdens het rijden :) Ik rijd een Honda Civic, die niet bekend staat om zijn goede moves.

Band Zomerbanden Yokohama C DRIVE AC 01

YOKOHAMA C AC.01 Drive; 205/55 / ​​16_V / 94. Algemeen: goede / hoge kwaliteit banden met een 'maar': draag hoog.
Beoordeling: 3,8 111800

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Dus ja: ik pakte zes nieuwe schoenen Audika A-C5, zware auto (ongeveer 1800kg), automatische en 4x4 (quattro), 193 km. Zo is in de gewenste band index lagere snelheid en het gewicht (670kg 240 km / hi), die de verhoudingen 270 km / hi 610kg. Ik overwoog trivia, maar na het lezen van reviews over hen is waarschijnlijk een te zachte band die was voor mij. In het algemeen is het niet gek achter het stuur, en onze Poolse hole is een low-profile moorden zawiechy, dus 205/55/16. Dezelfde banden zijn: ten eerste, naar het rustige rechts, tweede, en zelfs een wijn zeer goed in de hoeken (in het beste geval nat naar droog), sleur derde die niet bang zijn, vierde remmen goed (misschien een beetje te zacht), en de vijfde - helaas, bij hogere snelheden (> 150 kmh) loopvlak gaat als een gek. Przejeździłem rustig helft van het jaar (20 duizend euro. Duizenden) zonder reservewielen en slijtage in plaatsen was als gelijkwaardige (op mijn rug een beetje meer dan de voorkant). Maar het was genoeg om de vakantie te maken rond 5000. km op de snelweg (voor 4 personen) en vloog terug naar bijna nul (een kenmerk van de auto: de 3.2 quattro aandrijving kan gaan naar de rug, en het vergaan). In het kort: wat gaat het rubber gelijkmatig, ofwel langzaam of jeździjcie 5-6 Tkm gebruiken, vervangt ze door spaties. Hoewel ik zou aanraden. PS. na het nemen van een schriftelijk advies op hen 25Tkm.

Winterbanden Yokohama

opona Winterbanden Yokohama W Drive

Japanse kwaliteit
Beoordeling: 4,9 111190

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik heb niet zo'n goede banden had op velgen. Het is waar dat ik in handen en zomer versie in Yokohama, maar een klasse onder. De huidige banden zijn nog steeds verbaasde me positief. Het eerste wat ik zag, of liever gehoord, zijn stille werk. In de mate dat ik ging terug naar het besturen van een auto zonder de radio om de motor te luisteren. Het tweede wat mij opviel is bdb.przyczepność. De auto komt en draait zonder uit te glijden op een droog en nat wegdek en sneeuw (met uitzondering van die momenten waarop ik vooral slip, maar is makkelijk vast te pakken en dan asfalt) op verschillende oppervlakken bitumen. Natuurlijk, het ijs niet te gaan, maar bijvoorbeeld, ten opzichte van Michelin is leuk. Een ander ding te drinken bij hoge snelheden (behalve natuurlijk, het remmen is het geval) is een begin. Overtollig gas bericht betekent "witte rook", maar ik heb gemerkt (zelfs op een gladde ondergrond) die het mogelijk maken de auto te rollen in het begin maakt tractie capture vrij snel, en op een moment dat je vooruit kunt uitleven . Dit is goed nieuws, want ik was in de andere gevallen, het probleem is niet in de zin van Raz gleed versnellen. De laatste mogelijkheid is waarschijnlijk minder koud van deze banden, maar nog steeds mooi is het uiterlijk: ideaal voor Japanse auto's, en ik denk dat maakte indruk en maluchu niet alleen de naam van het merk (indien Yokohama zo klein parameters, natuurlijk ). Om betrouwbare band samen te vatten! Zondag sterk en wandelaars en degenen die graag om te rijden een beetje meer agressief of driffting aanraden. Controleer en laat u genieten van de rit!

opona Winterbanden Yokohama W.drive V905

Vrij goede band
Beoordeling: 4,1 111110

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Aangezien deze recente aankoop Ik schrijf wat mijn eerste indruk, ik denk dat aan het eind van de winter reactie in het algemeen. Zodat het nieuws dat iemand moet het testen van de nieuwe gekocht :) 195/65 15. En hier de eerste verrassing na de vergadering, de band heeft een zeer lage algemene bank- en hoewel 195 is niet zo weinig is de breedte van het loopvlak is niet groot, de band is een beetje bullosa. Voetstappen achter me zijn cm breder dan de bridgestonach 165: P. en gemeten loopvlak band 185, die veel als, en naar mijn 195 vreemd, maar op het punt ging. Nat asfalt: goed gedraineerde het water, houden zoals het hoort. Droog asfalt is gelijk tenzij elk. Sneeuw, houdt de auto verplaatsen van de weg, maar als het remmen zorgt ervoor dat de glijbaan en activering van de wielen, respectievelijk Asr en buikspieren. Misschien is het omdat dat de totale mazda licht en de motor is niet erg sterk en elke band is ślizgnie sterker het pedaal. De band is stevig op de hoeken, maar niet zwak onderdrukt gelijkheid. Interessant patroon loopvlak. Duurzaamheid heeft zich niet uitgesproken, omdat de cursus is te klein. Het is jammer dat het Japanse merk met een product van de Filippijnen, maar dat is waarschijnlijk standaard (goedkope arbeidskrachten). Over het algemeen en voor de prijs van een set, ben ik gelukkig. Goede prijs.

Gemiddeld banden beoordeling: 3,92 gebaseerd op 2191 Reviews

Modellen van banden Yokohama

Alle banden van merk Yokohama zijn verkrijgbaar in onze aanbieding. Kies hier bepaalde model van Yokohama winterbanden, zomerbanden en all-season banden.

Winterbanden

Bekijk onze aanbod van winterbanden Yokohama. Deze banden zijn ontworpen om gebruikt te worden bij de temperatuur lager dan 7 graden Celcius. Kies de beste winterband voor uw auto Yokohama.

All season banden

Bekijk onze aanbod van de all season banden Yokohama. Deze banden zijn een combinatie van de prestaties van zomer- en winterbanden. Kies de beste all season band voor uw auto Yokohama.

Seizoen

Check onze aantrekkelijke aanbieding voor elk budget van Yokohama all season banden. Elke band van Yokohama wordt voor verschillende omstandigheden bestemd.