Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Yokohama Banden

Beoordeling van de producent
4,0
  11110
gebaseerd op 1727 meningen
Kies breedte
Kies profiel
Kies diameter

Yokohama Rubber Comapny, Ltd. is een Japans bedrijf dat deel uitmaakt van de Furukawa-groep. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1917. Yokohama neemt wereldwijd de 7de plaats in als producent van rubbertechnologie en de tweede plaats als bandenleverancier in Japan.

Yokohama concentreert zich op moderne technologieën. In de onderzoeks- en ontwikkelingscentra werken circa 1000 mensen. Aan de ontwikkeling van innovatie geeft de onderneming jaarlijks ruim 100 miljoen dollar uit.

In het aanbod van het bedrijf vindt u banden voor personenauto's, 4x4, industriële voertuigen, vrachtwagens en racewagens.

De banden van Yokohama worden vooral gewaardeerd door bestuurders van sportwagens. De producten worden gebruikt door sommige teams tijdens de 24-uurs Le Mans-rally en de serie Intercontinental Rally Challenge.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van moderne UHP-banden.

Beoordelingen van banden door onze klanten Yokohama:

Bij het kiezen van een juiste model kunnen de opinies over Yokohama banden helpen. Bekijk wat onze klanten,die de mogelijkheid hadden hun gedrag op de weg, zuinigheid en rijcomfort te testen, van ons vinden.

 • Janusz 4,8 111150

  Yokohama A.drive AA01 205/55 R16

  Ik vroeg me af over het kopen en lezen van verschillende adviezen, een aantal andere positieve, dat de verhalen niet te luid en dergelijke en vochtig. Ondanks deze vaak niet aan te moedigen kritiek, heb ik besloten om te kopen. Ik heb geen spijt van de keuze, heb ongunstige adviezen die ik gelezen heb niet bevestigd, banden nat wegdek openbaring. Ik wil niet erkennen dat ze zijn luidruchtig, ze zijn ook de stilste, maar ik denk dat dezelfde fabrikant riep hen ernstig. Over het algemeen zou ik prijs als zeer goede banden tegen een goede prijs. Ik kocht in de late winter, dus nam ik de winter promotie. Nieuwe banden als brood. Openbaring verkoper, na het kopen van 24 uur en donuts waren met Meer > mij. Ik heb echt aanraden!
 • PUCOO 4,2 111150

  Yokohama A520 205/55 R15

  band rechter zeer positief. Voor de droge huid onovertroffen - dia kon ik het niet doen, zelfs als ik probeerde echt - ongelooflijke grip. Nat slippen en een beetje slechter, maar het is slechts merkbaar bij hogere snelheden en hoge overhead. Als de eerste sneeuw viel dit gaf ons ook advies en kon de finish te bereiken - zij het langzaam, maar het zou kunnen. Run op een afstand van ongeveer 35.000 kilometer en ik moet zeggen dat zelfs met 15.000 km rijden zelfs, maar niet in mijn wielen, omdat ik liever een nieuw hetzelfde zou kopen - Ik wil er zeker van zijn. Ik beveel het aan iedereen die houdt van snel rijden sport, maar in goede staat. Meer >
 • Mariusz XXX 4,7 111150

  Yokohama A539 175/50 R13

  Welkom. Ik en vele andere rijders die deze banden gebruiken in de sport is een geweldige band. Zeer goede handling in nat en droog, regen is ook erg goed. Het heeft versterkt de zijkanten, zodat is star en niet zijwaarts lopen. Een bijkomend voordeel is dat het kan verdiepen en verlengen de levensduur van weer. Meer >
 • R. 5,0 11111

  Yokohama ADVAN Sport V103 205/45 R17

  Ik rijd ongeveer 120 tys.km. jaar. Zomerbanden Ik veranderde 2 keer tijdens het seizoen met de nieuwe. Altijd heb ik altijd wat vreemde problemen met de banden had, tegels zijn overmatige slijtage, hum, peeling randen, ondanks het rendement van 100% van de auto. Ik kocht ADVAN Sport per ongeluk, nog niet wist over deze banden ook meer experimenteel, en dit is de eerste band heb ik nooit problemen gehad, en houdt de auto in de regen in krappe bochten is gewoon een sprookje feeën. Met alle verantwoordelijkheid voor mij, het is de beste band ter wereld. Niet goedkoop, maar tevredenheidsgarantie. Meer >
Vindt uw Yokohama banden