Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Barum

Populaire zomerbanden Barum

Barum winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Auteur:Marcin Piaskowski
Beoordeling Marcin Piaskowski: 1,0 10000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Nou, na een seizoen, niet langer aan te kondigen ... Banden vooras met 40.000 kilometer getrokken tot vrijwel nul. Dus schreef hij een van de sprekers van het begin "in de ogen van de" verdwenen randen van de banden van de vooras (rechts convergentie). Niet alleen dat - nu was er een probleem met de bandenspanning. Handhaving van de aanbevolen door de fabrikant en de band is flakowata. Opgepompt tot 2,5 atm (2.3 aanbevolen) en na 2-3 weken flakowatego band keert terug naar het formulier. Controleer de druk - nog steeds 2,5 atm. (Pumping stikstof). Op dit moment 2,7 atm is al in de aandrijfas ... Net de aanbevolen band 2,3 atm is op zijn hoogte van 50% van de s druk - de rest is gebogen (en dit is waarschijnlijk de reden hiervoor is dat Dr. randen ongenadig snelle band) ... ik banden strekt zich uit over de tijd en meer druk nodig is ... alles in overeenstemming met de fabrikant toont aan dat het een voorwaarde van de banden te laag en het oplichten van de randen ... Kortom: de band helemaal wanhopig. meer »

Auteur:unix
Beoordeling unix: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik heb klachten over de problemen van de banden op een nat wegdek te lezen, maar geloof me / Ik denk dat ik met behulp van de 8 stuks / nat wegdek acts onvoorwaardelijk. De belangrijkste band beoordelingscriterium voor mij, want ik had de precisie van de rivieren Sava en Pirellki al in de auto prowadzało dronken als een varken. Om vanisach loopt als een tramrails auto / Duits /. Voor dit type band betaalbare prijs eigenlijk aanbevolen. Ook hoorde ik twee bedrijven beruchte goederenbehandeling auto's die een dergelijke behandeling kan weerstaan ​​zonder problemen. dwz geen scheuren en eieren. Een ander voordeel is echt aantrekkelijk. Ik zou het aanraden. meer »

Overzicht alle Barum zomerbanden

Winterbanden: Barum

Populaire winterbanden Barum

Barum zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Zeer aan te bevelen, ik ben positief verrast door deze banden,
Beoordeling Pinkman: 3,8 111800

Hoewel gebruikt in een Ford Fiesta met motor 1.4 tdci, dus dat is er geen monster kracht, maar ik denk dat in de auto met een hogere macht kunnen die ook geweldig zijn. Barum Polaris 3 rijden zonder geen probleem op natte wegen, bedekt door sneeuw of modder of slush, goede remweg - zelden geactiveerd in ABS. Ik heb alleen de eerste winter deze set, dus ik wacht te zien hoe in de toekomst met de veroudering en slijtage gaan die gedragen. Als voor de rolweerstand heb ik niet gemerkt dat veel meer brandstof is verbruikt. Lawaai - Ik krijg de indruk datBarum Polaris 3 zijn stiller dan mijn andere banden die ik ook kocht voor de Fiesta. In het kort - zeer aan te bevelen. meer »

Zeer goede banden!
Beoordeling Yetii: 4,3 111130

Ik kan gerust Barum Polaris 3 aanbevelen. Ik gebruik ze in een SUV en na het rijden 10 duizend km in verschillende omstandigheden had ik geen problemen met grip en rijstabiliteit. Zowel op droog als nat wegdek banden gedragen zich voorspelbaar, in slush verlengd de remweg maar dit is begrijpelijk in dergelijke omstandigheden. Op het ijs bij de aanbevolen bandenspanning voor lagere waarden van banden behouden Barum Polaris 3 zeer goede grip bij het starten en remmen. Vanwege de achterwielaandrijving in Grand Vitara moet ik voorzichtig zijn bij het invoeren van een bocht op besneeuwde of beijzelde wegen, omdat in dit geval zal geen band helpen. meer »

Overzicht alle Barum winterbanden

All season banden: Barum

Populaire all season banden Barum

Barum all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Voor mij Opaonka.
Beoordeling tester: 4,0 11110

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik kocht de band ook voor de prijs, en ik moet nog gaan in ruil voor de winter of zomer. Na deze zomer, het was in 2010 en de winter van 2010-2011, dat heel sterk was, moet ik zeggen dat ze waren zeer goed, want ik heb te maken met een verscheidenheid van voertuigen met verschillende banden en dus kan ik het verschil zien. Ik heb in hen, echter, is dat ik in mijn auto die een harde vering heeft en is geschikt voor de snelweg rijden west goed en het is een Nissan Almera, deze band zachtheid geeft uw truck terwijl demping goede auto. Dus kocht ik Clincher afsluitende dat mijn verwachtingen voldaan, maar in eerste instantie adviseerde ik tegen het, zeggen dat er niet zoiets bestaat als een band seizoen, en ik had een geweldige dilemma en nu te gebruiken in de zomer als in de winter, maar zeggen de band vertelt me ​​dat me bevalt. meer »

competitieve banden
Beoordeling whitemen: 3,4 111400

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Trek de uiterst competitieve prijs. Voor mij is de ideale (1100kg auto, in plaats van de stad, een paar keer per maand lange reizen, maar niet in een zware landelijke route), voor anderen, afhankelijk van de omstandigheden waarin de aandrijving en de auto natuurlijk . De natte gedrag laat een beetje te wensen over - het lawaai en dia's. In andere omstandigheden, zeer goed. Aantrekkelijk ontwerp, de winter prima, maar de gerichtheid toegevoegd sportiviteit. Prijs zoals iedereen kan zien. Schuren tevreden voor nu - na de zomer en herfst 6000 kilometer met bijna geen slijtage. Ik heb gevonden. meer »

Overzicht alle Barum all-season banden