Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: BCT

Populaire zomerbanden BCT

BCT winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Niet slecht voor de prijs. Ik zou aanraden. Ik bedoel een grotere gedicht.
Beoordeling Matt: 3,8 111800

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Trek de waarheid en przesłodzić niet vertellen - 4 + / 6. Ik had de kans om te rijden in de sneeuw en het was echt goed, vast aan de weg ook al was begraven rubber. Droge omstandigheden band steekt goed, ondanks de agressieve en snelle rit elke ronde na een tijdje begon niet remmen en terugschakelen van - ik was niet eens toen ik bochten op hoge snelheid. Thuis droog asfalt ook complicaties. Remming vreemd gevoel, alsof de lucht was plotseling en plak de wielspin asfalt is nog steeds in het, maar heel effectief geremd. Echter helemaal nat asfalt naar de hel, beginnen slijpschijven eindigde op een plaats vaak gebeurd aquaplaning snelheid van meer dan 120 kmh, is het moeilijk om de auto op de curve kan masturberen houden. Voor uw gemoedsrust rijden zo veel mogelijk. meer »

De prijs is de bepalende factor voor de kwaliteit van het niet goed is om een ​​band te wachten op een korte zondag, hoe heter hoe beter het bezit. wat regen en gedraagt ​​zich als een soap
Beoordeling tyre kiler: 2,1 111000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik zou iedereen aanraden om gripindex sterk overschat nat. Nou ja, maar het is een van de goedkoopste banden op de markt. Als je rijdt snel in de zomer weer, maar vergeet niet de regen of de temperatuur onder de 14 graden in de straat en begint te strijden voor tractie. Ik beveel het aan degenen die nog steeds geloven dat op deze prijs is een goede rubber. Aanpak met de nodige voorzichtigheid en nooit iemand aanraden om deze banden. Rubbersamenstelling troep, oh neiging om scheuren tussen de blokken van het loopvlak. meer »

Overzicht alle BCT zomerbanden

All season banden: BCT

Populaire all season banden BCT

BCT all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Overzicht alle BCT all-season banden