Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: BFGoodrich

Populaire zomerbanden BFGoodrich

BFGoodrich winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Normale prijs korzystna.Spalanie. Gebruik klein.
Beoordeling Marcin/Dolny Śląsk: 4,1 111110

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Hallo. Sam voordat ik kocht deze banden hebben veel tijd besteed aan het vergelijken van offertes en het lezen van uw reacties. Ik reis up auto als personenauto natuurlijk :-) (Citroen Berlingo II) en de band moet zo goed dat de auto drijvende zijn. Aan het begin van mijn keuze viel op de Nokia lijn van formaat 205/65 R 15 (naar verwachting voor maat zomer originele). Na meteen invoegen voelde ik pijn in rijden! Myszkowało auto op de weg, linksboven, en een rechter en, bijvoorbeeld, het stuurwiel in hun handen, en ik weet dat ik moet meteen gaan! Het bleek dat twee banden fabricagefouten. Ik sprak met u, en (OPONEO) vond dat beide zijn goed en twee niet. Voor defecte banden kreeg een restitutie, en goede stuurde me terug (verzendkosten in beide richtingen bedekt OPONEO). Ik besloot om twee banden te verkopen (omdat mijn vertrouwen was gespannen, en zelfs de tijd voor dit soort verhalen, ieder van ons waarschijnlijk niet hebben) en opnieuw kopen nieuwe komplet..znowu navigatie door opmerkingen en uiteindelijk heb ik besloten om te kopen BFGoodrich G-Grip 195/65 R15 95 T XL. Mijn auto van deze omvang wordt aanbevolen voor de winter, maar wat deze banden ;-) En een succes! Ik kocht in april. Nu hebben we het begin van oktober en gingen ongeveer 10.000 kilometer. Ik woon in de stad, een dagelijkse woon-werkverkeer, dan is de stad, dan terug naar het huis. Op de langere routes zo'n 500km een ​​zekere dag. Na de veronderstelling leidende wagen op rolletjes! (Hoewel de nauwkeurigheid van de stuurinrichting bij de Berlingo is niet niet wat uitstekend) In droge omstandigheden uitgevoerd briljant. In de natte zal ik oprecht schrijven dat iets waar ik ben niet helemaal zeker, maar het is snel genoeg is (iets meer dan 120). Bandenslijtage: 10.000 op de achteras (detail niet gemeten) niet zichtbaar in alle consumptie. Stuur een beetje meer, maar mijn ogen voor drie seizoenen in mijn kilometers zal veilig zijn. Verbranding ... groei was zeker niet! Komfort..to is afhankelijk van elke indywidualnie..ja niet klagen. Ik rijd een familie en ik voel me comfortabel dat ik niet nadenken over het feit dat sommige van de banden is niet zo! Dus dat is het! Groeten. meer »

Auteur:MARIANER
Beoordeling MARIANER: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Banden uitstekend houden op droge wegen. Wanneer grip przekroczniu niet uitglijden en vallen in een val uślizgują iets naar het achterste handvat. De afvoer van water uit natte put, het verminderen van aquaplaning. Bij het remmen op nat wegdek blijven przyczepnoś (I ABS) niet over-verlenging van de remweg, de regen równierz de hoeken goed vast te houden en niet vallen onmiddellijk te schaatsen voor het verlies van tractie. Ik ben in staat om ze te schieten draaien de bovenhoek geweest (in de vorige banden, jammer genoeg, ja - Michaelin Energy E3B) Helaas, de sneeuw, het ijs is niet voor de banden, maar dankzij het loopvlak directionele zelfs onmogelijk handvat, met name in de stad (de wegen beter onderhouden) - zeer goede prestaties in de winter modder, maar pas op het remmen. Buiten de stad in de sneeuw Ik zou niet aanraden ... Ik heb tijd in de afdaling ABS-e ... geen reactie en grip (indien niet stoppen ... en als onze lieve wegenbouwers niet verslapen). Ze hebben een kleine fout - sneller dan bijvoorbeeld Michaelin Energy E3B uit te voeren, maar dankzij zijn zachtheid zijn veel veiliger dan de Franse banden, in vergelijking met profilerami regen niet verhinderen. Over het algemeen uitstekende band tegen een goede prijs als voor mijn auto (die niet de zwakste, maar ook indrukwekkend, geen macht). U kunt agressief en snel te rijden. Met een rustige wandeling door de manier waarop niet te snel schoon. (Kijkend naar mijn profiel is ongeveer 45.000 van hen doen). meer »

Winterbanden: BFGoodrich

Populaire winterbanden BFGoodrich

BFGoodrich zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Slechte kwaliteit / prijsverhouding
Beoordeling Pasquale: 2,8 118000

Ik kocht de banden uit eerdere ervaringen met vorige modellen die uitstekend waren. Het gezegde "hoe meer je uitgeeft, hoe minder je uitgeeft" is altijd bevestigd. Ik kan voor deze banden ook € 1000 betalen,omdat ik zeker ben dat ze goede kwaliteit zijn.. meer »

Een goede band voor goed geld.
Beoordeling mariusz: 4,2 111120

Na één seizoen kan ik zeggen dat deze banden aan mijn verwachtingen voldeden. Ze zijn stil, hebben goede grip op droge en natte oppervlakken en gedragen zich correct op sneeuw. meer »

All season banden: BFGoodrich

Populaire all season banden BFGoodrich

BFGoodrich all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Het product aan te bevelen.
Beoordeling Andrzej.: 4,5 111150

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Voor wat betreft de banden het hele jaar zijn ze goed, ik was bang van niet omgaan met de slechte winter omstandigheden in atmosferyczynych maar de winter vaak verbaasd en niet zo ver te stoppen. 19 maart en de sneeuw is ongeveer 25 cm en, bijvoorbeeld, gisteren heb ik erin geslaagd zonder problemen en rustig gaan zonder de grootste tot ongeveer 30 km rijden in de bergachtige uitlopers probleem en de enige ongemak zou kunnen zeggen dat deze warme banden kan enigszins flexibel curve weg, maar nog steeds afhankelijk van het voertuig waarop zij zijn aangebracht, wordt het pad zeker chamowania któtsza natte en droge omstandigheden. meer »

Zeer goede banden, zowel in de zomer als in de winter.
Beoordeling Marcin Wojciechowski: 4,8 111180

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Zeer goede banden, zowel in de zomer als in de winter, helaas, nog niet de kans om de sneeuw te proberen, omdat het niet was had. Dat is waarom ik de banden voor het gehele jaar koos toch. Zeer mild in de zomer, maar dat niet stopt, het lijkt erop dat zelfs roept een aantal comfort. Na de wijziging van het oude jaar naar het nieuwe jaar vilt was zeer groot verschil in het voordeel van de nieuwe - veel rustiger en comfortabeler. Zeer goede grip in natte een rustige kleine klik op geen enkele manier storend horen. Tot slot - sterk aanbevelen! meer »