Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Cooper

Populaire zomerbanden Cooper

Cooper winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

overtrof alle verwachtingen
Beoordeling Sam: 5,0 11111

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Hij had een set van BFG AT banden op mijn laatste ontdekking, die zeer moeilijk vindt, heel hard. Maar de economie sloeg me vrij slecht, en een keer droeg laatste 10.000 mijl op de hardere compound werd die luidruchtig geworden. Dus toen ik een set banden die nodig zijn voor de huidige ontdekking heb ik besloten om te kijken naar de nieuwe Cooper ST Maxx en Goodyear DuraTrac. Ik vond een zeer goede prijs in het ST-Maxx £ 100 per stuk en na het lezen van veel kocht een set. Ik moet zeggen dat ik ben blij. De banden zijn zeer rustig, ondanks de agressieve loopvlak. Zelf zeer goed schoongemaakt en heeft nooit hit me wanneer venturing over het veld. Grip op asfalt uitzonderlijk goed en zijn zeer geruststellend. Ik heb nog nooit grip verloren, zelfs in de verschrikkelijke regen en vettig wegen. Ik moet zeggen dat ik een consistente bestuurder, maar toch ben er zeker van dat uitzonderlijk zijn en kan het niet sterk genoeg aanbevelen. meer »

Zeer slechte banden
Beoordeling B Chandrababu Abishek: 1,0 10000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Koop die banden alsjeblieft niet bij iemand op deze website. Ik heb twee nieuwe banden gekocht voor mijn Jaguar xtype en ik heb ze slechts twee maanden gebruikt. Ik merkte dat mijn band uitpuilde en ik bang was om te rijden. De bolling neemt toe als ik rijd. Toen ik het telefoonnummer van Oponeo Ireland probeerde te bellen, stond er een ongeldig nummer. Het was echt teleurstellend dat ik Cooper-banden kocht omdat ik dacht dat het van goede kwaliteit was, maar dat was het niet. Koop alsjeblieft geen enkele band van deze website. meer »

Winterbanden: Cooper

Populaire winterbanden Cooper

Cooper zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

fatsoenlijke banden tegen een redelijke prijs.
Beoordeling Bartek Cz.: 3,5 111500

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik ben tevreden met de banden. Goede leidraad drogen. Bevochtig een beetje erger, maar zonder tragedie. Een beetje voorzichtig met slush, omdat ze kunnen onaangename verrassing. De kopnym sneeuw zijn geweldig. In gladde ook fatsoenlijk gedragen. De diepe loopvlak en een goede schoonmaak die vrij goed geeft in het veld. relatief stille banden, in ieder geval veel minder gehoord van MTków. Daarnaast kunt u punten te installeren, dus ga naar het ijs. Ik oordeel niet, omdat ik een beetje in het verleden kauwen (voor nu uitzien als nieuw). Het is jammer dat er geen carte blanche, is het beter om te worden gepresenteerd op de auto, maar je kunt leven zonder;) meer »

Heel goed Banden SUV
Beoordeling dziooon: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Zeer goed voor 4x4 SUV, kocht ik voor BMW X5 E53 in rozm 255/55/18. Ik loop in hen drie jaar in het derde jaar van de winter, de zomer niet veranderd - Ik reed een totaal van 65.000 kilometer en nog genoeg loopvlak. Vulkaniseren jongens zou niet geloven dat drie jaar kan niet worden verwijderd. Uitzonderlijke sneeuw - onnodige ketens, vaak het verlaten van skiën in vrij ruw terrein en nooit gefaald mij. In droge omstandigheden ook uitstekend moet gewoon voorzichtig op natte wegen te kunnen schuiven in de regen en na regen in natte wiemm ik stoppen - in ieder geval veiliger. Daarnaast, zeer rustig en comfortabel, banden absoluut opnieuw kopen. meer »

All season banden: Cooper

Populaire all season banden Cooper

Cooper all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Overzicht alle Cooper all-season banden