Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Evergreen

Populaire zomerbanden Evergreen

Evergreen winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Voor de uitstekende prijs!
Beoordeling Łukasz: 4,0 11110

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik kocht banden subaru begroting na de explosie van een michelinki primaat te gaan naar de winter. Dealer wilde niet, en dat als gevolg van de Subaru Symmetrical AWD een band moet worden vervangen door te besluiten niet te kopen "goedkoper." En eerlijk gezegd indrukwekkend viel net na de spacer. In termen van droge grip, comfort, brandstof, remmen, banden voor een beetje meer dan 200 euro. overschrijdt bijna drie keer duurder concurrent op de weg. Op een gladde natte weg doen relatief. Over het algemeen, naar mijn mening, de grote banden. Met vriendelijke groet ik iedereen aanraden. meer »

Uitstekende kwaliteit tegen een redelijke prijs, dus waarom Overbetaald.
Beoordeling Coopermaniak: 4,3 111130

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik kocht deze banden voor de Mini Cooper S in de plaats enkele jaren de Pirelli banden. Ik was verrast een radicale verandering in rijcomfort. De banden zijn uitermate geschikt voor een dynamische rijstijl (Cooper kan niet anders zijn;), zowel droog als nat wegdek, had ik de kans om het te controleren. Van de blikken van het loopvlak niet te pakken, maar het was niet wat ik verwacht voor de begroting van de band. Dit is wat ik in het rijgedrag en de veiligheid overtrof mijn verwachtingen. We zullen zelfs na enkele maanden van intense rijden en duurzaamheid te zien. Goed geweten aanraden! meer »

Overzicht alle Evergreen zomerbanden

Winterbanden: Evergreen

Populaire winterbanden Evergreen

Evergreen zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Ik beveel ann :)
Beoordeling Arturro: 4,9 111190

Dag, de banden uit China, voor mij bleken ze beter en minder slijtage dan toen ik de VREDESTAINS had, ik heb met ze in februari deze jaar met mijn familie naar Italië gereden op de snelwegen, de snelheid was 190 km/u - sneeuw en regen, ik twijfelde aan de prijs en de Chinese band, verrassend genoeg is die erg zacht in vergelijking met de Vredestein en het loopvlak na 10.000 km slechts 1,1 mm versleten en bij de Vredestein 1,5 mm. Ik raad ze voor winter aan, ze zijn goedkoop en betrouwbaar en toch is het "rubber" zacht, verrassend omdat de meeste banden verharden, en ik hou van zachte banden omdat ze kleefstof zijn, en de mythe dat ze snel dragen is een feit met Michelin, maar verrassend met Evergreens niet, voor mijn racer - een motor die 184 pk heeft koop ik alleen Michelin omdat ik niet heb gezien goedkoper en beter.Voor de Suv auto's raad ik EVERGREEN aan, en een collega die een professionele vulkanisatie heeft lachtte wat ik heb gekocht, en toen ik hem de slijtage liet zien en met kleine kinderen op hoge snelheid reed en zei dat de rit geweldig was, was hij in shock. IK BEVEEL AAN :) meer »

Bandenmaat 215/55/17 everygreen zeer goed, de relatief lage prijs, zeer goede op sneeuw en ijs
Beoordeling SOLARA2007: 4,7 111170

Ik ben erg blij met de EVERYGREEN EW66, ik was een beetje geïrriteerd door het asymmetrische loopvlak, maar na het rijden op sneeuw, ijs en modder ben ik verrast. De banden zijn geweldig en ook zeer stil. Wat betreft de slijtage van het loopvlak, heb ik er te weinig kilometers op gereden om te kunnen spreken. meer »

Overzicht alle Evergreen winterbanden