Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Falken

Populaire zomerbanden Falken

Falken winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Het beste alternatief voor Bridgestone, Dunlop, Goodyear, etc.
Beoordeling Driver: 4,4 111140

Ik besloot deze band te kopen omdat deze mij als een alternatief voor de Kumho werd gepresenteerd met een V-index vanwege het vermogen van het voertuig boven de 200 pk. Het enige nadeel in deze situatie is de snelheidsindex T, die tot 190 km/u bedraagt, maar laten we eerlijk zijn, waar overschrijden we deze snelheid elke dag? Zelfs als, hoe vaak zal het gebeuren? Feit is dat ik bijvoorbeeld vaak de snelheid van 200 km/u op snelwegen overschrijdt, want waarom zou ik een 2,5 en 200 pk motor hebben, temeer daar de staat van het voertuig ondanks zijn leeftijd bijna sensationeel is. Het was mijn enige angst om deze banden te kopen. In de praktijk heb ik na aankomst (ongeveer 500 km) uit vreugde een tijdje met de auto gereden tot 210 km/u en ik zag geen negatieve effecten. Ik vermijd echter liever een dergelijke snelheid vanwege de T-index. De belastingsindex is in mijn geval van weinig belang omdat ik meestal leeg rijd. De banden zijn volgens mij geweldig! Het belangrijkste argument om ze te kopen is het voormalige merk Falken (bekend in de autowereld) en gedrag op nat wegdek . Grip op nat oppervlak is volgens mij veel belangrijker in een achterwielaangedreven auto met veel vermogen, en ik heb het al vele malen eerder gezien. Voor mij een bom, ik raad dit bedrijf ten zeerste aan en zal te allen tijde een andere set kopen! meer »

De band de moeite waard zijn prijs.
Beoordeling Kubek: 4,0 11110

Door het lage profiel van de band beoordeel ik de demping van hobbels niet. Op droog wegdek gedragen ze zich tenminste correct. Ook op nat wegdek. Dit zijn mijn eerste low-profile banden, dus het grip is geweldig voor mij. Misschien is het ook door de AWD vierwielaandrijving - het is mijn eerste auto. Ik lees dat er problemen zijn met het balanceren van deze banden - geen probleem met mij. Als nieuwsgierigheid moet ik zeggen dat bij een daling van de druk (door een aanzienlijke afkoeling) mijn stuurwiel ging trillen met snelheden van 100 kmh. Na het oppompen tot de aanbevolen druk verdween het probleem. Na 14 k km is de slijtage zeer laag. Ik ben over het algemeen tevreden met deze banden. Vroeger kocht ik banden van fabrikanten zoals dunlop en goodyear, maar in dit geval kan ik ze met de fastresponse dunlop vergelijken die ik in een andere auto had meer »

Overzicht alle Falken zomerbanden

Winterbanden: Falken

Populaire winterbanden Falken

Falken zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Ik adviseer deze banden
Beoordeling Jaqub: 3,9 111900

Een zeer goede band voor winterweersomstandigheden. De winter was zacht dit jaar maar voor een korte periode was er meer sneeuw en slush. Onder zulke omstandigheden presteert deze band fenomenaal, er is geen probleem met het starten of op een heuvel rijden, alles is goed, ESP en ASR hoeven niet te werken. Het loopvlakprofiel en het zachte mengsel zijn heet van balang. Vrij goed is het ook op ijs die deze winter vaak voorkomt (vooral s’ ochtends). Op het droog goed, op het nat acceptabel voor een winterband. De slijate is ook op een acceptabel niveau. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend, de gehomologeerde banden voor Smart zijn van Continental en tegen dezelfde prijs krijg ik twee sets van Falken en nog een beetje geld. Voor iedereen ie nu aarzeelt – ik raad deze banden aan. meer »

Banden absoluut fantastisch
Beoordeling RUSS.: 4,9 111190

Ik heb gebruikt banden van hoge kwaliteit van gerenommeerde merken al bijna 30 jaar, zowel in de zomer zoals in de winter. Ik keek altijd op de professionele beoordelingen en adviezen om mijn gezin veilig te houden. Ik besloot om een deze banden proberen voor de winter, als een soort van een experiment. Ik heb ooit in het verleden Falken banden gehad dus ik dacht dat ik het model HS 449 zal testen. Ik heb gereden op verschillende wegdekken: natte, droge, in de zware regen, op modder op grind en op sneeuw of sluch. Ik kan niet klagen, op elk opppervlakte presteren ze absoluut fantastisch. Ik ben zeer tevreden ik beveel deze banden aan iedereem, het rijgedrag van mijn auto is foutloos met deze banden. meer »

Overzicht alle Falken winterbanden

All season banden: Falken

Populaire all season banden Falken

Falken all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Zeer goede banden. Ik ben blij.
Beoordeling f: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Na het rijden meer dan 2.000 kilometer in december en januari, ik denk dat de banden zijn zeer goed. Ik heb niet de kans om ze te zien in diepe sneeuw gehad. Dit seizoen, in mijn stad sneeuw viel slechts één keer en vrij snel oplost. Maar in deze omstandigheden heel goed uitgeoefend. In een ietwat vochtig en een specifiek fluitje klonk. Het is niet erg sterk en niet interfereert met rijden. Hoe meer ik van mij gehoord in termen van snelheid van 50 tot 70 km / h. Remeigenschappen bij natte veel beter dan de banden Continental Winter Contact TS810. Dorre bestrating banden rollen rustig. Maar als ik het vergelijk deze auto aan Continental Winter Contact TS810. Het is stiller dan alleen over Conti. Het remmen op droog asfalt winter is ook beter dan het continent. Misschien is Ter vergelijking, nieuwe band met een iets langere verbruikt. Zeer mooie onderdrukken onvolkomenheden - zo elastisch en rustig. Hoewel het blijkt nu dat de boete scheuren van het asfalt is meer dan bij het rijden op Continentalach. Maar het is zeker stiller. Op de snelweg is het zeer stabiel. Dit zijn niet de banden van het eerste seizoen. In de andere auto en had Quartaris Barum en Goodyear Eagle Vector EV2 +. Goodyear'y zijn goed, maar luid. Barum'y rustig, maar in de natte je moet voorzichtig zijn - de auto krijgt onderstuur. lijken Falken AS200 nu om grote eigenschappen te hebben - goed voor droog, nat en een beetje sneeuw. Laten we eens kijken hoe ze het doen in andere omstandigheden. meer »

Een goed compromis en een lage cost of ownership en de exploitatie, vanaf nu alleen multigrade zijn.
Beoordeling cj1103: 4,0 11110

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Multigrade banden Falken ben zeer tevreden. Ik opereren in de stad cyclus / gecombineerde route. Op natte wegen beter doen dan mijn banden voor de winter, misschien een beetje erger in de grote sneeuw, maar hebben ook een positief effect (aangedreven door bergen zonder problemen, zelfs als je moest de heuvel van sneeuw beklimmen). In de zomer omstandigheden is het ook goed, maar zeker niet de banden voor sportief rijden. Ze hebben niet een duidelijk toegenomen consumptie bij hogere temperaturen. Mijn enige kritiek is dat je een beetje kan horen - op een rechte vlakke weg zonder enig probleem, maar bij het rijden in de ups en downs een beetje piepen schijf (niet specifiek van belang). Over het algemeen, omdat nu slechts wielosezonówki, een rustige wandeling over de hele stad dat er niets beter (en het probleem van het vervangen van de banden twee keer per jaar verwijderd) hebben. Acquisitie kosten in verband met de kwaliteit van deze banden ook een voordeel, een beetje duurder dan in de zomer, maar de kosten opwegen tegen snel door het ontbreken van te moeten betalen voor veranderingen in het seizoen banden en bast moeten kopen een extra set banden. meer »

Overzicht alle Falken all-season banden