Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Federal

Populaire zomerbanden Federal

Federal winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

voor dat geld zijn ok
Beoordeling punto HGT: 1,9 190000

Er zijn geen wonderen, ik moest kiezen bij het kopen tussen Federal en Federal :-D - ze waren de goedkoopste van de beschikbare band, die had ik nodig alleen voor een seizoen. Ik was op een misser ingesteld :) en hier een grote verrassing - een beetje hoog rolweerstand, grip op droog duurt heel verrassend lang (omdat ze opgaan vrij zacht en kruimelig), hij verliest het nogal mild - niet verrassend - op de natte wegen niet zo goed, glijdt echt :) Voor het extreme rijden is niet geschikt, maar voor dagelijkse rijden wel, Misschien daarom was ik zo verbaasd dat ik was ingesteld op de totale misser. Er was geen probleem met het balanceren. Nu moet ik ook iets in een lage prijs te kopen en ik denk dat ik ga opnieuw Federla SS595 kiezen. meer »

Bury die banden - wytrzymymują niet meer dan 35 duizend. mijlen!
Beoordeling Marco_Borsato: 2,9 119000

Met Federal SS595 heb ik meer dan 35 000 km gereden, en in dit moment moet ik ze weggooien. Het loopvlak op de vooras weet allang niet meer hoe hij eruit zag als de band nieuw was en vreselijk luid brult terug vanwege opdagen draden [mierenegel] die uit de band uitsteken. In het midden van hun gebruik [na ongeveer 15 duizend. km] van de tractie op nat trackage wielen zijn standaard. De banden zijn ideaal alleen direct na aankoop, en het enige voordeel is het uiterlijk. Ik raad die af! meer »

Overzicht alle Federal zomerbanden

Winterbanden: Federal

Populaire winterbanden Federal

Federal zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

De eerste waarnemingen (niet getest in de sneeuw)
Beoordeling Kumas: 3,0 11100

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Banden rijden de andere dag en ik moet waarschuwen dat een sterke auto in de plaats is niet correct ... Voor mij zijn gemonteerd op de achteras, is de auto niet bellen met de macht, maar de test bleek ongeveer 236 km. Droog asfalt met een normale stad besturen van de auto op scherpe bochten of groeven heeft de neiging om 'vliegen' hoe je een skate (snelheid van ongeveer 60 up) grip hebben tijdens het rijden in een rechte lijn rond. Vandaag reed ik op nat wegdek met een gemiddelde van regen (asfalt duidelijk vochtig, maar niet overspoeld), tractiecontrole tijdens snelle acceleratie onthuld medio 3 gear !!!!! Je kan snel veranderen in de kruising of om te zetten in het verkeer vanuit een zijstraat die moet rekenen op het feit dat de auto trok een gezicht !!!! mijn vorige banden op de achteras is Snowprox S953 Toyo en Goodyear Ultra Grip banden en performance1 van deze problemen was het niet in de modder en zand goed meer »

GREAT TIRES
Beoordeling AKIE: 4,6 111160

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

BAND beste dat we hebben door BAND FITTER grip GREAT BETER DAN DE SNEEUW TOP merk en de helft van de prijs aanbevolen. GROTE VAN DUURZAME 29000MILES gewoon met hen gemaakt voor STILL 3,5 mm links BEST BUY hebben gehad busje door diepe sneeuw op de heuvel DOWNHILL GEEN PROBLEEM sterk aanbevolen GO. meer »

Overzicht alle Federal winterbanden

All season banden: Federal

Populaire all season banden Federal

Federal all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Overzicht alle Federal all-season banden