Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Firestone

Populaire zomerbanden Firestone

Firestone winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

zal ze volgende keer ook kopen
Beoordeling saacha: 4,7 111170

Met deze banden heb ik ongeveer zo’n5 000 km in verschillende omstandigheden en op verschillende wegen doorgebracht. Ik voel me altijd zeker - net als in de droge omstandigheden en op nat. Meerdere malen reed ik door echt moeilijke wegen en meerdere malen op de Way of 100 Curves. Ik had niet het gevoel dat de Firestone Multihawk 2 banden grip verliezen. Een ander ding is het feit dat zij onder de 15-jarige Lanos zitten. Autorijden is niet zo sportief of agressief, zelfs op de autosnelwegen bereikt die amper de maximumsnelheid:). Ook bij volle last voor 2 weken vakantie met mijn familie gaat het op hen vertrouwelijk en veilig. Eerder had ik banden Multihawk van de eerste generatie, die heb ik tot het einde van het loopvlak verbruikt, en deze Firestone Multihawk 2 had ik 8 seizoenen. Wat beide banden betreft heb ik geen bezwaren tegen de kwaliteit en veiligheid. Wat geluid en trillingen batreft deze worden gedempt maar tis moeilijk te zeggen als je door onze stedelijke wegen rijdt. Tegelijkertijd rijd ik met half-open raam en met de radio aan zodat je die goed hoort tijdens het rijden en het lawaai van de banden denk ik is te laag. Als iemand op zoek is naar banden van goede kwaliteit voor een redelijke prijs, adviseer ik Firestone Multihawk 2. meer »

een aantal van de beste voor het geld!
Beoordeling MatiGor: 4,6 111160

Als je met een Ford Focus MKII FL rijdt, is het niet moeilijk om te beweren dat deze wagen in de bochten aan de weg kleeft, omdat de ophanging bij elke Ford zeer goed is. Maar met Firestone-banden kun je in de bochten zelfs ongeveer 20 % meer snelheid halen dan met andere banden, en er zeker van zijn dat de wagen niet uit de baan vliegt. Prima grip op zowel droog als nat wegdek. Je moet alleen oppassen voor grotere plassen, omdat je bij hogere snelheden (meer dan 90 km/u) wel eens zou kunnen worden verrast als je je stuur niet goed vasthoudt. Tot nu toe heb ik ong. 20.000 km gereden en er is nauwelijks slijtage van de banden te zien. Ik heb ook ervaring met banden van Kleber en Fulda – hun zomerbanden zijn zo hard dat je soms zelfs op een droog wegdek het gevoel hebt op ijs te rijden. Fulda is goed, maar voor de winter. Een goede, zuinige band die zelfs aan de wensen van de meest kieskeurige bestuurder voldoet en die ook door veiligheidsbewuste chauffeurs zal worden geapprecieerd. Op een droog wegdek bij 100 km/u wordt een remweg bereikt die ongeveer 1 meter korter is dan tijdens de tests in de fabriek. Bij regen heb ik dit niet gecontroleerd. meer »

Overzicht alle Firestone zomerbanden

Winterbanden: Firestone

Populaire winterbanden Firestone

Firestone zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Ik adviseer sensationele kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs
Beoordeling Kaczor: 4,4 111140

Hallo, ik heb deze banden in de webwinkel gekocht. Geweldige prestaties op sneeuw en modder, ze “blijven” op mijn bus het hele jaar door. Iedereen weet dat een bus “geen lucht vervoert” en toch presteren de banden altijd goed, zowel op droog als nat wegdek. Volgens mij lopen ze rustig en klopt de slogan “sensationele kwaliteit voor een echt lage prijs” helemaal. Een aanrader voor iedereen die naar een betrouwbare band op zoek is. meer »

perfect
Beoordeling Tomek.: 4,5 111150

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Gebruik deze banden op alle bussen (9 personen). Auto's krijgen door een andere dag van 200 tot 300 km, met een set van werknemers, zich met de standpunten van de chauffeurs ook rijden op hen. De band presteert zeer goed in alle winterse omstandigheden, het geeft je zelfvertrouwen en het gevoel van het oppervlak. Zeer goed bestand tegen mechanische schade, het rijden op bouwplaatsen en geen van hen vast te zitten "lek". Ideaal ook in regenachtige omstandigheden. Draag ook op een behoorlijk niveau. Het geluid niet schrijven, omdat alle winterbanden, vanwege het aantal vinnen is sterker dan het seizoen of warm. Voor deze prijs zult u niets beters vinden (veel van de banden al gekocht). Ik zou zeker de zwaar uitgebuit auto aanraden. meer »

Overzicht alle Firestone winterbanden

All season banden: Firestone

Populaire all season banden Firestone

Firestone all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

aanbevolen banden voor een goede prijs
Beoordeling P: 4,3 111130

Banden rijden goed in de natte en droge omstandigheden. Helaas had ik nog niet een kans om de banden op de sneeuw testen (ik heb deze een mand geleden gekocht). Ik besloot om all season banden te kopen omdat mijn vorige (Vredestein) heel goede waren en ik hoop dat deze banden zullen ook perfect in alle omstandigheden. meer »

De band geeft niet toe aan het rijcomfort van seizoensbanden,
Beoordeling Darlen: 3,8 111800

Ik had eerder Debica en Firestone banden gereden in het seizoen, na de verandering merkte ik geen verslechtering in grip of rijcomfort. Het is iets luider in de zomer. Maar er zijn geen problemen met twee keer per jaar veranderingen, energieopslag. Ik ben tevreden met de keuze. meer »

Overzicht alle Firestone all-season banden