Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Fulda

Populaire zomerbanden Fulda

Fulda winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Goede banden
Beoordeling Maurice: 5,0 11111

Wat voor mij bij het kiezen van banden het belangrijkst is, is het geluidniveau. Fulda ECOCONTROL HP veraste mij op dit gebied. Ik kan naar de radio op een autosnelweg luisteren, zelfs als ik zeer snel rijd. Dat was niet een geval in het verleden. Andere prestaties zijn ook echt goed, ik kan niet klagen. Het enige nadeel, maar daaraan kan je gewend worden, is dat de banden verliezen een beetje hun grip in de bochten. Daat moet je zorgvuldiger zijn. Fulda ECOCONTROL HP verslijten zich niet meer dan andere banden die ik in het verleden had dus hier ook een pluspunt. Ik zie ook nog geen mechanische beschadigingen. Op een droog wegdek grijpen ze uitstekend, op een nat een beetje slechter maar alleen tijdens het starten van de motor. In het regen was het een beetje moeilijk maar misschien rijd ik te snel. Jammer dat Fulda ECOCONTROL HP geen velgrandbescherming hebben maar als je zorgvuldig bent dan is het geen probleem. De banden zullen dan toch een beetje aantrekkelijker eruit zien. Overal ben ik tevreden. Ik dacht niet dat zo goedkope banden even goed als banden van premium klasse zullen zijn. Voor mij Opel Vectra zeer goed. meer »

heel goede banden en uitstekende service
Beoordeling Bert: 4,7 111170

Ik rijd heel veel, ongeveer vanaf 50.000 tot 70.000 kilometer per jaar en ik denk dat ik alle banden heeft gebruikt behalve Michelin die te duur voor mij zijn. Fulda ECOCONTROL HP zijn een van mijn beste keuzen tot nu toe. Ik beveel die zonder twijfel aan iederen, de verhouding tussen prijs en kwaliteit is beter dan bij elke andere band. Banden zijn stil, het rijden daarop is leuk en comfortabel. Zowel op de natte zoals op de droge is de grip uitstekend. Ik heb daarop al. 11.000 kilometer gemaakt en behalve vuil gebeurde er niks met de band, ze is niet versleten en ik voel geen verschil qua prestaties tussen vandaag en de dag van aankoop. Nu zal ik alleen Fulda kopen. Mijn winterband zal ook van Fulda zijn. Ik heb Volkswagen Passat 1.9 tdi 130 pk. Ik beveel Fulda ECOCONTROL HP aan iedereen die nog niet weet wat te kopen. Ps. Oponeo heeft de beste prijzen – ik heb deze banden via telefoon besteld en de service was op het hoogste niveau. Zeer proffesioneel. Ten slotte – als je banden wilt kopen – koop Fuldas bij Oponeo. meer »

Winterbanden: Fulda

Populaire winterbanden Fulda

Fulda zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

robuust
Beoordeling Tommy: 3,8 111800

Ik rijd op deze banden de eerste winter. Ik heb ze gekozen vanwege hun goede prijs/prestatieverhouding. Ik heb vijf jaar in de Goodyear Ultragrip 7+ gereden, zodat ik de vergelijking kan beoordelen. De Fulda is iets slechter in de sneeuw, maar alleen als het gaat om het van de weg komen en het versnellen van de auto - de wielen hebben de neiging om iets meer grip te verliezen, maar het doet het beter in de bochten (ik denk dat hij iets scherpere randen heeft dan de Goodyear). Op nat en droog wegdek, gedragen de banden zich op dezelfde manier, maar ik krijg de indruk dat de fulda duurzamer is (hij slijt langzamer). De Goodyears waren comfortabeler in termen van geluidsniveau, maar het verschil is niet groot. De remprestaties zijn waarschijnlijk iets beter voor Goodyear. Ik adviseer deze banden aan bestuurders met een matige rijstijl. U kunt veel geld besparen bij het kopen, in vergelijking met meer bekende merken, en de Fulda kristall montero is echt niet ver achter de rug. meer »

Een aangename verrassing
Beoordeling Beata: 4,3 111130

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Zeer mooie wielen verbaasde me. Tot nu toe, de winter komt Continental'e en Kleber'y, maar ik moet toegeven dat FULDA Kristall Motero3 zijn stiller en de indruk van een meer stabiele auto te geven. Ik heb een voorwielaandrijving, en bij ongunstige weersomstandigheden (sneeuw en ijzige oppervlak) had ik het gevoel dat mijn auto zo heeft de weg. Van harte aanbevelen. meer »

All season banden: Fulda

Populaire all season banden Fulda

Fulda all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Zeer goede banden voor alle seizoenen voor redelijk geld.
Beoordeling Michał Iwaniak: 4,3 111130

Ik ben een voorstander van all-season banden, omdat ik me voornamelijk door de stad verplaats, besloot ik, op advies van een Oponeo-medewerker, om Fulda Multicontrol-banden te kopen en ik ben erg tevreden. Niet alleen dat de banden erg goed presteren, ze hebben me ook aangenaam verrast in winterse omstandigheden. Ik raad ze 100% aan. meer »

Banden die de moeite waard zijn om aan te bevelen.
Beoordeling Marek P. Markiz: 4,5 111150

De banden zijn sinds herfst 2017 in gebruik, door de winter in de regen en slush presteren ze uitstekend. Bij hogere temperaturen en hogere snelheden op droog wegdek zijn ze wat luider, anders niks aan te merken gewoon SUPER banden. meer »

Overzicht alle Fulda all-season banden