Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Gislaved

Populaire zomerbanden Gislaved

Gislaved winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

aanbevelenswaardig
Beoordeling van Halen: 4,2 111120

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Moeilijk om niet te onthouden, omdat deze band rijden de harde schijf (VW Sharan). Maar ik denk dat het een goede keuze. Tot nu toe, ging ik in de band ongeveer 2500 kilometer van het nieuws en zie niets mis mee. Uitstekende grip en comfort. Aangezien de vochtige lucht gooit ongelooflijke wolk van water - en nog zal waarschijnlijk te wijten aan het feit dat water (aquaplaning) vrij kort. Ten eerste, het is rustig en relatief comfortabel. Bij sterke acceleratie op nat lijkt karakteristieke 'ciamkanie "Dus ik denk dat het is zacht rubber, zodat het doet. Het is moeilijk voor mij om te zeggen over de slijtage van de band, maar ik heb commentaar online gezien (band) maakt kilometers groot. meer »

Auteur:Robert
Beoordeling Robert: 3,4 111400

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Dit is het jaar Pona, dus niet nodig om goed te presteren in de sneeuw - we moeten voorzichtig zijn, kunt u worden verrast. Op het ijs gedraagt ​​het zich precies zoals winterbanden. Droog en nat, is een voorbeeld - geen verrassingen. Aldus slijtage, zelfs Dębicah 50.000 km, gelijk Kleberach Gisalved nog het loopvlak en het belangrijkste blijft een goede voeding. Tot nu toe de beste banden die reed ik fulgóniem. meer »

Overzicht alle Gislaved zomerbanden

Winterbanden: Gislaved

Populaire winterbanden Gislaved

Gislaved zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

de perfecte band
Beoordeling bert: 5,0 11111

een perfecte band zowel in de sneeuw en bij regen een goede afvoer en stil. meer »

Behoorlijk goed op nat en droog wegdek, ijs en sneeuw laat veel te wensen over. Zeer sterk.
Beoordeling DDs54: 3,0 11100

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Monteer de band Gislaved Euro Frost 3 195/65 R15 grootte silica tweede seizoen, Skoda Octavia uitgerust (66 kW). Als een gemiddelde auto "lifting" van de band is ook vrij gemiddeld. Mal bewegen in winterse omstandigheden, remming van dit drama, de auto trekt modder aan de zijkanten, autobanden trzymją vrij onzeker het besturen van het gewenste spoor wordt de bogen echter heel goed gekruist. Rit naar de kleine afstand (3/4 buiten de stad, 1/4), ik denk dat het gemiddeld aantal kilometers het gemiddelde is ongeveer 700-800 m / maand. Trek zeer sterk, wyląda vrij massieve, matig gebruikt. Natuurlijk prijs beschikbaar (die verzocht worden, omdat het vermoedelijk het product van het derivaat van de algemeen bekend in de vervaardiging van banden? Leader). Zeker, het verhoogt de tractie en wendbaarheid, maar met diepe afwijkingen zich niet kunnen veroorloven om de auto te graven, je moet de aangedreven wielen met de hand graven. Ik denk niet dat ik zou deze banden aan te bevelen. meer »

Overzicht alle Gislaved winterbanden