Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: GT Radial

Populaire zomerbanden GT Radial

GT Radial winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Ik zou aanraden aan iedereen die op zoek zijn naar goedkope, maar goede kwaliteit banden!
Beoordeling Nathalie: 4,5 111150

Goede band! GT Radial KARGOMAX ST-6000 presteren uitstekend, geen lawaai, gedragen zich zoals verwacht, de auto heeft goede wegligging. De banden zijn duurzaam en bieden uitstekende grip op een nat. Volgende keer zou ik opnieuw deze banden kopen. ik heb op die banden 20.000km meegereden en er is geen slijtage onmerkbaar. Ik ben zeer tevreden en bevel die banden aan. meer »

uitstekende service
Beoordeling A Marshall: 5,0 11111

GT Radial Kargomax ST-6000 werden gekocht voor mijn caravan. Ik ben zeer tevrede hiervan. Oponeo heeft me de banden binnen 48u afgeleverd. Ik was geinformeerd over elke status van mijn bestelling. Ik zou die banden en oponeo klantenservice aan idereen aanraden meer »

Winterbanden: GT Radial

Populaire winterbanden GT Radial

GT Radial zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Zeer goede prijs
Beoordeling CRQ: 4,2 111120

Ik kan dit bandmodel alleen maar aanraden aan elke SUV-rijder die, net als ik, voornamelijk lange afstanden aflegt op landwegen en/of snelwegen. U merkt niet dat u met een winterband rijdt. De uitgebalanceerde eigenschappen maken het een echt alternatief voor dure merkbanden, die in vergelijking veel slechter zijn. Het biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Conclusie: ik rijd het hele jaar door met deze band! meer »

Goed en goedkoop
Beoordeling Kierna: 3,9 111900

De banden gingen niet lang mee in mijn 200-pk auto, maar ze waren echt goed op de sneeuw, - ik testte ze in zeer hoge bergen omdat ik na de dienst in Megeve was en er is geen tekort aan sneeuw. Geen problemen met tractie, stille band, geen storing op het lange spoor in Frankrijk. Voor deze prijs is het echt een geweldige aankoop. Ik raad het aan - het is het niet waard om te veel te betalen! meer »

All season banden: GT Radial

Populaire all season banden GT Radial

GT Radial all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Overzicht alle GT Radial all-season banden