Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Hankook

Populaire zomerbanden Hankook

Hankook winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Auteur:nicky
Beoordeling nicky: 5,0 11111

Auto IV Golf Variant 1.9 TDI 74 kW 2002. Oppervlakken: 80% snelweg / binnenland, 15% in de stad, 5% slechtere wegen. Stijl: 85% kalm, 15% dynamisch. Vorige banden: Dunlop, Michelin, Uniroyal RainSport2. In vergelijking met de vorige deze krijgen eerste plaats. 1) Hankook Kinergy eco K425 zijn erg rustig! En dit is echt merkbaar verschil. 2) lage rolweerstand - auto verbrandde 5.2 / 100 tijdens zachte ritten, nu 4,7 / 100. Je voelt dat je niet tegengehouden wordt en dat was wel het geval op de vorige banden. op een plaats gaat het precies 2x gemakkelijker met het draaien van het stuur, hoewel je dit niet zou moet doen, maar ik schrijft over mijn gevoelens. 3) op natte goede grip alleen Uniroyal was iets beter 4) zachtheid - geen trillingen te voelen, gaten worden veel beter gedempt de voorgangers deden dit minder goed, het is de waarheid de Hankook Kinergy eco K425 zijn comfortabel, maar nu over de hele band en niet enkel over een zachte rubber dat te snel zal slijten. 5) na 2000km geen sporen van slijtage. 6) helaas - Hankook is geen Koreaanse productie meer- MADE IN CHINA. Het is echter nog steeds een product van goede kwaliteit dus ik zou ze aanraden. Verwijzend naar de vorige bandjes nog – ik had de keuze tussen beetje duurdere Dunlop banden, maar blijkbaar slijten die sneller. In deze prijs kon ik ook tussen Vredestein kiezen- deze zijn ook niet echt beter volgens adviezen van monteurs. Ik kon ook Uniroyal Rain Sport kiezen - ideaal voor de regen, maar ik had ze al gehad, echter sleten die heel erg snel en er komen vaak defecten tijdens het langere gebruik voor- die hadden snel tekens van een gescheurde band en ik hete Kroatië snel bleek dat ze niet aan zo’n hoge temperatuur aan kunnen, de auto glijdde in de bochten. Ik koos Hankook Kinergy eco K425 omdat die lage rolweerstand hebben en omdat ze goede gedrag op nat hebben en natuurlijk omdat de prijs aantrekkelijk was. Bandenmonteurs en mecaniciens stemden 4/5 voor Hankook 1/5 voor Vredestein, de anderen waren volgens hun slechter. Wat chinese banden betreft – je kan de banden echt goedkoop vinden. Maar is dat iets waard? Ik denk van niet. Chinese banden vind ik echt niks. Chinese banden beginnen te botsen, hebben veel defecten en slechtere klasse op ettiket. Dus helemaal niet de moeite waard! meer »

Goed en goedkoop
Beoordeling axel b.: 4,5 111150

Even enkel over de band zelf -> Hankook Kinergy eco K425 – je wordt al blij omdat je weet hoeveel je betaald voor heeft, veel beter dan de Presto dat ik eerder eronder had, zowel qua grip als het lawaai. Doet zeer goed op een natte weg, het is moeilijk om knock-out van de baan te doen, pas echt een diepe plas veroorzaakt lichte gevoel van het glijden. Tijdens het remmen is het gedrag voorspelbaar, het is gemakkelijk om het moment van de grip op het veld te voelen dit was bij de Presto helemaal niet, die zette vaak ABS aan. In bochten en ook als je snel doorheen gaat voel ik zich zeker. Tot nu toe had ik winterbanden van dit merk, deze heb ik in december 2013 gekocht, die gebruikte ik in de eerste winter tot het late lente en in het seizoen 2104/2015 pas omwisseld in november en doordat ik geen zomerbanden had, reed ik de hele zomer door en volgende 2015/2016 winter ook tot gisteren. In totaal heb ik 80.000 km, erop gedaan waarvan ongeveer 45 duizend in een typische zomerseizoen. Na demontage was de slijtage van de banden die op de vooras gemonteerd waren vergelijkbaar met een slijtage indicator tijdens de winter (rond 2 mm), en de achterbanden zijn geschikt nog voor één wintersiezoen, ze zijn ongeveer meer dan 4 mm boven winterse profiel indicator. Dus ik hoop dat de zomerse Hankook Kinergy eco K425 even goed zouden zijn. meer »

Winterbanden: Hankook

Populaire winterbanden Hankook

Hankook zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Markov banden genoeg geld.
Beoordeling Rawal123: 4,1 111110

Hallo, ik wil graag mijn mening delen over de banden, die ik op Oponeo.nl heb gekocht. Ik wachtte een beetje met dit advies omdat ik echt de banden in de sneeuw wilde zien. Ik las zelf de opinies en opmerkingen van andere klanten voordat ik de banden Hankook Winter i*cept RS2 W452 kocht. Uit 90% van de reacties van gebruikers bleek dat ze niet in de sneeuw hebben op deze banden gereden. Dus als er over een winterband gaat, moet die vooral voor de winterse omstandigheden geschikt zijn. Daarom moet het advies op basis van rijomstandigheden typisch voor de winter worden geschreven. Dus ja: de bandjes zijn zeer goed op het ijs en de harde sneeuw, dat was voor mij een zeer aangename verrassing, en dit type van het wegdek is toch de moeilijkst om erop te rijden. Even goede prestatie van Hankook Winter i*cept RS2 W452 zowel op de natte als de droge wegen of op de sneeuw en de modder, ze kunnen ook goed presteren op de vers gevallen sneeuw, banden houden goede tractie, ook bij het nemen van bochten. meer »

veilig, betaalbaar en comfortabel.
Beoordeling Aleksandra: 4,6 111160

De banden Hankook Winter i*cept RS2 W452 zijn zeker aan te bevelen. Eerder reed ik vooral op Pirelli banden. Als het om het rijden op droge wegen ongeveer 120 km / h gaat, is het geluid van de banden merkbaar, maar bij de lagere snelheden is het helemaal stil. Vergelijkend het brandstofverbruik en de kilometerstand op deze en vorige banden, ik voel dat ik een beetje meer op Hankook kan rijden. Ik denk dat ze duurzame banden zijn. Op de natte wegen houden ze een goede grip en maken de auto stabiel. Als het om het starten op ijzige en besneeuwde ondergrond gaat, is het een beetje anders, maar het is een kwestie van gewoonte. Het noodremmen in gevaarlijke situaties op een ijzige weg heeft mij niet teleurgesteld. Hankook Winter i*cept RS2 W452 betekent goede tractie, goede remmen. Tijdens dit seizoen geen enkele slip, maar vroeger op Pirelli wel gebeurd bij hogere snelheden vooral in bochten. veilig en goedkoop meer »

All season banden: Hankook

Populaire all season banden Hankook

Hankook all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Ik raad deze banden aan!
Beoordeling Bartek: 4,6 111160

VW Caravelle 2.0TDI 4motion long Ik beveel deze banden van harte aan als u op zoek bent naar jaarrond banden. Ze zijn ideaal voor zo'n grote auto. Snelwegen, demping van hobbels / hoge stoepranden, of het rijden buiten de stad op onverharde wegen zijn geen probleem. Volledige controle in de sneeuw. In natte omstandigheden, in zeer zware regenval doen ze het beter dan Pirelli. Een nadeel kan het toegenomen lawaai zijn (het is mogelijk dat dit te wijten is aan de grootte van de auto - de langste versie van de carrosserie - die op zich al vrij luidruchtig is). Nogmaals, ik beveel het van harte aan. En daarnaast een snelle en efficiënte levering van Oponeo. meer »

Uitstekende banden.
Beoordeling Grzegorz: 4,4 111140

Dit is mijn tweede set. Ik heb 75.000 kilometer gereden op de vorige en ze hebben me nooit in de steek gelaten. Zelfs tijdens het slepen van een caravan gedroegen ze zich sensationeel. Na vier jaar had ik geen dilemma en kocht ik ze weer. Ik kan ze met een zuiver geweten aanbevelen. meer »

Overzicht alle Hankook all-season banden