Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Hifly

Populaire zomerbanden Hifly

Hifly winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

verse banden
Beoordeling Komsta: 4,6 111160

Hallo ik zal mijn mening delen, hoewel ik ze gebruikt kocht en ik snel beoordeel ze hoog. Stille, comfortabele banden zweven niet op het water, ze waren geen probleem tot ze helemaal versleten waren. De banden waren 7mm oud op het moment van aankoop en waren een seizoen oud in 2013. in mijn auto reden ze tot het einde van het zomerseizoen 2015. sommige mensen zullen zeggen dat ze heel snel versleten zijn geworden, maar ik leg uit dat ik een negatieve, d.w.z. hellende wielen heb. Wanneer de binnenste rand naar de vervanging wees, was hun levensduur verstreken. Ik kan het vergelijken met yokohama, want ik had er al een. Yokohamas presteerde goed in droge omstandigheden, maar door lichte regenval verloren ze tractie (ik heb een fwd en 340 Nm.), terwijl hifly-banden zich beter gedroegen op nat wegdek. Ik adviseer banden met normale slijtage, maar ze zijn zacht en goed omdat ze de tractie heel mooi vasthouden. meer »

Beter dan de duurdere merken.
Beoordeling BEEMIARZ: 5,0 11111

Zoals beloofd zal ik mijn opinie schrijven. Een paar dagen geleden heb ik mijn hifly's weer aangetrokken. Ik was bezorgd dat er problemen zouden zijn met het uitlijnen maar dit was onnodig. De garagist ging snel en efficiënt, zonder problemen de banden omwisselen. Na het rijden van de eerste meters merkte ik lichte trillingen van het stuurwiel bij een snelheid van meer dan 100km/u, maar na een paar kilometer genormaliseerd alles en weer de stilte binnen en rust op het stuur. Gisteren had ik een vrij snelle route over de kronkelige wegen in de regen, allemaal zonder de minste problemen. Ik heb in totaal al meer dan 10000 km op mijn banden gemaakt en er zit nog steeds ongeveer 7,5 mm profiel erop.Ik zal nooit meer oude, tweedehandse banden kopen of geen dure nieuwe merkbanden. Eerlijk gezegd had ik één mislukking. Ik vond ergens een schroef, maar kwam rustig aan bij de vulkanisatie. meer »

Overzicht alle Hifly zomerbanden

Winterbanden: Hifly

Populaire winterbanden Hifly

Hifly zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Goede band en nog betere prijs!
Beoordeling Janko: 3,9 111900

Hifly Win-Turi 212 is volgens mij een zeer goede band, zeker beter dan de meeste banden van economy klasse. te koop bij Oponeo voor een lage prijs. hij gedracht zich goed in alle omstandigheiden. Ik beveel dit model aan alle bestuurders die op zoek zijn naar een goedkope band, maar deneken ook aan veiligheid en comfort! meer »

De banden zijn zeer goed.
Beoordeling Ursula: 4,7 111170

Ik vind dat de banden goed zijn, wel aan te bevelen en Oponeo is erg snel. goede service, ben tevreden. meer »

Overzicht alle Hifly winterbanden

All season banden: Hifly

Populaire all season banden Hifly

Hifly all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

tevreden
Beoordeling Marzia Clerici: 4,7 111170

Goede aankoop, goede prijs / kwaliteit verhouding. Gemonteerd in een bedrijfswagen, dus voor dagelijks gebruik en op korte routes, houdt zich goed op de weg en maakt niet veel lawaai. Niets om jaloers op banden van bekendere merken te zijn meer »

goed in de droge, fijne in sneeuw!
Beoordeling SvR: 3,8 111800

Ik had niet gedacht dat het ging zo goed, een beetje te zwaak voor mijn auto Audi A3, lage droge geluid. De band houdt zich goed in sneeuw. meer »

Overzicht alle Hifly all-season banden