Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Imperial

Populaire zomerbanden Imperial

Imperial winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Goede banden
Beoordeling clic: 3,7 111700

Ik ben mobiele bandenmonteur wat houdt in dat mijn auto altijd overbelast is. In het begin toen ik begon de banden Imperial Eco Van 2 te gebruiken leek me dat het niet zal lang duren en dat de banden zo’n de helft van kilometers zouden aankunnen, zoals de andere merken. De auto was een beetje aant glijden op de weg. Maar nu, na het meer dan 11.000 km rijden kan ik zeggen dat de band de moeite is waard zeker voor de prijs voor welke ik de banden gekocht heb en deze banden hebben meer meegemaakt dan de andere van betere merken. Andere banden na 7000 km kregen aan de zijde knobbels dus die konden de belasting niet meer aa. Bij het remmen op droog en nat wegdek heb ik geen problemen ondervonden. De auto is veel overbelast en met de band Imperial Eco Van 2 daar is niets mis mee en dat is de reden waarom ik dit model kan aanraden. meer »

uitstekende prijs-kwaliteit
Beoordeling jjjjj85: 4,1 111110

2 stuks gekocht. Zette op onder de Nissan Primastar. Vorige Syrion of iets dergelijks nooit kopen!! Ze waren helemaal versleten aan de rend van binnen en buiten en dit na 8 maanden gebruik, schorsing, balanceren was correct gecontroleerd en goed gedaan. Nu heb ik Imperial Eco Van 2 banden, alles is ook perfect gemonteerd, gebalanceerd etc. Ik heb nu 1500 km gerijden, zonder problemen, goede rolweerstand, geluidsniveau is ook oke. Ik zie weinig verschil tussen Bridgestone, maar zie voor welke prijs ha ha. Ik zal zien hoe deze zich verder gedragen als er iets laat mijn mening veranderen dan zal ik dezew opinie zeker aanpassen of een andere opinie schrijven. Ik zal Imperial Eco Van 2 aanraden voor bestelwegen, kliene prijs voor zo’n kwaliteit. meer »

Winterbanden: Imperial

Populaire winterbanden Imperial

Imperial zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Koop gewoon als het binnen het budget is!
Beoordeling Fun driving: 2,5 115000

Het is erg glad op nat wegdek. Je moet langzaam rijden als je niet weet hoe je onderstuur- of overstuurglijbanen moet besturen. Ik kocht het om onderweg plezier te hebben. Dat is me gelukt. U kunt het losmaken waar u maar wilt en met relatief snelheden bescheiden. Het dient zijn doel op droge wegen en zijn ok voor informeel dagelijks rijden. De stuurrespons is slecht omdat de zijwand zacht is en de band een langere tijd nodig heeft voordat hij gaat roteren. Over het geheel genomen - ik beveel het niet aan voor beginnende bestuurders. Het is geschikt voor degenen die langzaam rijden of senior chauffeurs. Als u er niet naar verlangt om een nieuwe Formule 1-coureur te worden, hoeft u echt niet meer geld uit te geven aan andere, duurdere banden. In het geval dat u snel door een bocht wilt, moet u overwegen om iets te kopen met meer geavanceerde technologie. Als u wilt spelen met de controle over je voertuig kan deze band veel van het bieden bij lage snelheden. meer »

Goede banden, lage prijs
Beoordeling Doodi: 3,8 111800

Banden voldoen aan de basisaannames voor winterbanden, ze houden zich goed in hoeken, zowel op natte als droge oppervlakken, er zijn geen situaties waarin de auto zou slippen bij lage snelheden en gladde oppervlakken. Een beetje kan worden vastgemaakt aan lawaai (meer dan 120 km / h zijn behoorlijk luid) en tegen rolweerstand, wat de verbranding beïnvloedt. Kortom, voor dergelijk geld (minder dan PLN 600 voor een set banden), dit zijn zeer goede banden die werken in winterse omstandigheden, ik zou ze aanraden aan mensen die veel reizen met snelwegen en snelwegen, en meer rijwegen met een limiet van 90 km / h, evenals mensen die in het winterseizoen niet meer dan 2000 km doen vanwege de toegenomen verbranding. meer »

Overzicht alle Imperial winterbanden

All season banden: Imperial

Populaire all season banden Imperial

Imperial all season - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Goede banden tegen scherpe prijs
Beoordeling Michel: 4,6 111160

Ik heb Imperial Ecodriver 4S een tijdje geleden gekocht. Ze zijn vorige week gemonteerd en ik heb al ongeveer 150 km daarop gemaakt. Ik kan toegeven dat ik echt tevreden ben. Toen ik de garage uitkwam wist ik al dat het een goede keuze was. De band is zeer stil, je hoort bijna niks. Ze houdt goede grip op de weg en geen trillingen genereert. Er waren geen problemen met de montage en uitbalancering van de band. Vandaag heb ik deze band op een zeer nat wegdek getest en het was uitstekend! Ik voel me zeer zeker en veilig op de weg. Ik hoop dat deze band zal ook duurzaam zijn. Op dit moment ben ik echt blij met deze banden en ik ga die zeker aanraden. Zou ik nog eens een beslissing moeten nemen, zou ik weer Imperial Ecodriver 4S kopen. meer »

Voor deze prijs zijn die echt goeie banden
Beoordeling Sadi: 4,0 11110

Ik heb Imperial Ecodriver 4S gecheckt op witte, besneuwde wegen in Alpen en ze presteerden goed genoeg. Ik heb geen sneeuwkettingen gebruikt maar alles was in orde. Dit is mijn eerste winter op all season banden, ik was een beetje bang hoe ze zullen zich gedragen maar het was ok. De banden zijn echt stil – vroeger heb ik om Run on Flat zomerbanden gereden en ze maakten meer lawaai. Op natte en droge wegdekken grijpen ze ook goed. Hun gedrag is voorspelbaar. Het enige nadeel is dat ze niet helemaal rond zijn maar volgens de monteur is het normaal bij banden van deze klasse. Ik voel het bijna niet, alleen klein beetje. meer »

Overzicht alle Imperial all-season banden