Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Infinity

Populaire zomerbanden Infinity

Infinity winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Voor een meer gematigde rijden op hetzelfde moment, maar bij lagere temperaturen moet je voorzichtig zijn.
Beoordeling adiz: 3,7 111700

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Gebruikte banden voor Renault Laguna II, de vrij gematigde rijstijl, maar rijden een paar kilometer in de zomer. Banden uitstekende prestaties in de zomer in zowel droge als natte omstandigheden. Onberispelijke duurzaamheid, geluid en rolweerstand. Het enige probleem bij temperaturen onder 15 graden en vochtig deze banden gaan slippen. Nou, maar uiteindelijk het merkteken van Dubai, en ze hebben geen dergelijke temperaturen hebben. Om dit zeer goed verspreid water. Ik probeerde - 90 km / h, leidde de ene kant van de auto in een zeer diepe plas, de auto voor een moment verloor zijn evenwicht. Ik zou aanraden, zolang je voorzichtig moet zijn met temperaturen onder de 15 graden te zijn. groeten meer »

Uniroyal is nog niet mogelijk te monteren
Beoordeling Adnrzej 87: 2,7 117000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

De eerste indruk na de stichting was niet zo goed, was ik gewend om de beste banden voor het rijden op een nat wegdek. Na langdurig gebruik tijdens het rijden in regenachtige dagen je nodig hebt om het gaspedaal te downloaden, maar niet slachten. Voor de droge huid door het ontbreken van opmerkingen die hij is het verhogen geweldig. Zoals voor het comfort ik kan vertellen als iemand een band had met een profiel zo laag dat je moet weten dat is geen slechte ondergrond zit nog steeds hangt over een doorlopende of onderbroken lijn en veel minder routine. Ik kocht het voor 230 zł pc, dus ik kan niet klagen. Maar meer dan 250 Ik zou niet graag je een tweede keer te kopen. meer »

Overzicht alle Infinity zomerbanden

Winterbanden: Infinity

Populaire winterbanden Infinity

Infinity zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Prijs kwaliteit
Beoordeling Michal: 3,7 111700

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Dit jaar heb ik een elektrische 4-wheel winterbanden oneindig. Auto is de C-Klasse, evenals tylnonapędowiec. In de winter rijdt 90 zo niet 95% van de tijd binnen de bebouwde kom. Geweldige auto rijden me in de sneeuw. doet het goed in de bochten (de waarheid is dat zelden gebeuren met het onderwijs), maakt het mogelijk controle bij hoge bochten. Versnelling is altijd een lichte slip, het is gewoon een kwestie van gewoonte. We moesten lopen net als iedereen op de weg is bedekt met sneeuw, zou je kunnen zeggen dat de band is uitstekend. Helaas, een beetje erger met het remmen en de weg is duidelijk langer dan de duurste banden -. Je moet voorzichtig Het mengsel is heel moeilijk te zijn - snel droog kreten, natte gevoelig voor aardverschuivingen. Je moet voorzichtig zijn met name tijdens het remmen te zijn. Het heeft ook een zeer zachte kant, ten koste van hogere scheve in hoeken en afgeschreven ongelijkheid - een voordeel in de winter. Dit is niet een high performance band, maar ik ben een hele nieuwe 4 jaar geleden betaalde ik 600 PLN. Hoge slijtvastheid (6 mm tot 30.000 km). meer »

Ik beveel! Goede band tegen een betaalbare prijs.
Beoordeling FILIP: 4,5 111150

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Winterbanden in de winter 2012 Ik koos het merk Infinity INF 049, 205 55 R16. Aangezien banden in 2006. Passat sedan. Voor het kopen had ik wat twijfels. Ik las dat het Chinese product dat China slechts een speeltje voor de kinderen, en niet iets dat een impact hebben op de veiligheid heeft, enz. Kan worden Echter, ik had een voorgevoel en besloot zaryzykować.Na zijn lucky me niet verwarren! Ik ben erg blij om te zeggen meer, hebben de banden van mijn verwachtingen overtroffen! Ik ze allemaal in alle auto later ik ABS en ESP, die het algemene gedrag van de auto en banden beïnvloedt, maar het is bekend dat er geen systeem helpt als de band verkeerd. Passat heeft de drive naar voren en achter dociążony wat je ziet in de bochten, slechte hechting van de achteras, maar zelfs verhuizen sneeuw wyjeżdżonym is geen probleem, Lubbers is ook erg goed, het zou de waarheid zijn geweest om mensen, ABS aan het werk. Algemeen zou ik aanraden aan iedereen die wil goede banden hebben voor een kleine prijs. Ik adviseer ook de goedkoopste Oponeo.es er :) PEACE meer »

Overzicht alle Infinity winterbanden