Check uw order
In het geval van de particulier geef alstublieft uw ordernummer en naam, voor een bedrijf vul uw BTW-nummer.

Check de status

Check de status van uw order

Lijst filteren

Zomerbanden: Interstate

Populaire zomerbanden Interstate

Interstate winterbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

Super rubber sensationele prijs, goede tractie, goed gevoel, en het remmen van de auto. Ik beveel het! want het is de moeite waard.
Beoordeling Jacek: 4,6 111160

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Super rubber sensationele prijs. Ik heb 2 sceniki maken ongeveer 50.000 tot 60.000 mil / km per jaar. Deze banden hebben mijn, uitstekende natte, goede sfeer en een agressieve houding wilder droog oczekiwania.Świetne besteed. Eerste Scenik unirojalach ook directionele en kan ook aan frequent remmen maar het werkt aan de andere kant hebben ABS en ABS interstate hen omdat de film nog niet heeft uitgesproken over nat en droog asfalt in feite niet het einde, wanneer het is. Ik maakte hen en ten minste 15.000 kilometer zurzucie onopgemerkt tekenen nieuwe voorband. Hoewel deze banden zullen worden verkocht aan derden niet te kopen. Agressieve rijstijl heel collega's zeggen dat ik moe ben van de stappen van pozciąga wiel. Mijn vriend kocht een leeuw en ook te prijzen. Nu ben ik op zoek naar winterbanden dit bedrijf en zapodam één scenikowi. Opmerkelijke raden banden wielen er goed uitzien. Reed in verschillende rubbers, heb ik mijn rijbewijs 24 jaar ervaren veel verschillende situaties op de weg, en ik weet wat ik schrijf. meer »

Voor de prijs als de meest opmerkelijke.
Beoordeling Qubixxx: 4,5 111150

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Iedereen schrijft dat de Chinese banden. Nou, ja, de productie vindt plaats in China, maar het bedrijf is Nederlands. Door het veranderen van deze banden Dunlop Sport SP01 (RunOnFlat). De waarheid? Het is rustiger comfortabeler, (RunFlaty is een mislukking). De band zeer goed te elimineren ongelijkheid, gedraagt ​​het zich goed in de regen (niet breken de snelste traction control, ABS remmen of een keer mag niet werken). Natuurlijk ben ik schrijf dit met de nieuwe banden, dus ik zal niet zeggen hoe na 2 of 3 seizoenen, maar verwacht niet dat een dramatische daling wydajności.Na mijn rijstijl, die ik toevallig pocisnąć hard, maar binnen de grenzen van het gezond verstand is een geweldige band, en zet minder kosten van 1000 euro. Dezelfde look en de vorm van het loopvlak van de band is ook erg cool. Het enige wat ontbreekt in de bescherming staalkoord, niet voor het geld, maar je kunt niet alles hebben. meer »

Overzicht alle Interstate zomerbanden

Winterbanden: Interstate

Populaire winterbanden Interstate

Interstate zomerbanden - alle modellen

Onlangs geplaatste meningen

De band net op tijd voor de Opel Antara autoklasse of gelijkwaardig Chevrolet Captiva.
Beoordeling Romek: 3,8 111800

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Ik begrijp niet de negatieve ratings van banden - al jaren ontmoette ik een groot aantal modellen met verschillende plank - niet een premie, maar in deze prijsklasse zeker een goed product. In de auto, 4x4 perfect was het op alle oppervlakken - alleen maar aanraden het rijden op deze banden van meer dan 30 000 km van plan vervanging banden voor de zomer een beetje vroeger - in droge omstandigheden bij verhitting van de band is sterker - maar dit advies voor gebruikers met gevoelige oren. meer »

Ik kocht het omdat het had
Beoordeling jordasz: 1,4 140000

de Vertaling Deze bericht is van een andere taal automatisch vertaald en wacht op een verificeren door een vertaler.

Het aangemoedigd door de adviezen heb ik besloten om twee banden te kopen op de voorzijde en helaas een waarde zawiodłem.Prawdziwą band komt in situaties van extreme noodstop van itp..te helaas niet redden niets Cie. meer »

Overzicht alle Interstate winterbanden